_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

TULSI TEA MORINGA + DĀVANA

Tulsi un Moringa lapu maisījums
Kods: 2085 9.50
Tulsi tea Moringa pac N25

Nopērkot jebkuru Tulsi Organic India tēju, dāvanā saņemsiet Tulsi Tea Collection iepakojumu

ORGANIC INDIA Tulsi Moringa Tea

Tulsi un Moringa lapu maisījums

Iepakojums: 25 paciņas

Ražotājs: ORGANIC INDIA Ltd, Indija



Tulsi (Holy Basil) un Moringa (Moringa oleifera) ir divi ārkātīgi unikāli Indijas augi un kopā tie veido brīnumaini veselīgu ietekmi uz organismu. Tulsi rietumos ir slavena ar tās adaptogēnajām īpašībām un atvieglojošu iedarbību stresa apstākļos. Šobrīd arī Morninga sāk palikt populārāka ar tās iespaidīgo ietekmi uz veselību.

Moringas lapas satur pareizā secībā sakārtotas aminoskābes, kas ir precīzi tā, kā daba ir vēlējusies, lai mēs tās uzņemtu, tādejādi tās ļoti viegli uzsūcās un ir organismam pieejamas. Tajā ir arī ļoti daudz vitamīnu un minerālvielu. Morningas patiesā vērtība ir tās lapās, kad tās tiek lietotas uzturā pulverīša veidā, ko var pievienot smūtijiem, zupām vai pat pārkaisīt salātiem vari frī kartupeļiem. To var lietot arī kā uztura bagātinātāju kapsulās.

Morningai ir ļoti spēcīgas antioksidējošas īpašības un ķermenim antioksidantus visvieglāk ir uzņemt tieši tējas veidā. Morninga satur specifisku antioksidantu epigallokatehīna gallātu jeb EGCG, kas ir divreiz spēcīgāks nekā resveratrols, kas ir viens no populārākajiem pretnovecošanās antioksidantiem, ko lieto uztura bagātinātājos. EGCG ir zināms kā lielisks palīgs uzturot veselīgu holesterīna līmeni un aizsargājot organisma kardiovaskulāro sistēmu. Ir pētījums, kas pierāda Morninas antioksidējošās īpašības ir augsākas nekā jebkuram līdz šim atklātam augam.

Tulsi adaptogēnās īpašības un augstā antioksidantu aktivitāte kopā ar Morningas veselīgo ietekmi izveido vienu ļoti spēcīgu tēju! Izdzeriet vienu Tulsi Morningas tējas krūzi no rītiem kafijas vietā un sajūtiet dabīgo situmulējošo un veselību uzlabojošo efektu, ko nav izraisījis kofeīns. Dabīgie augi visas dienas garumā sargās jūsu šūnas no brīvo radikāļu iedarbības, palielinās vitalitāti un uzlabos veselību. 

Veselības ieguvumi:

Samazina stresu

Nomierina un relaksē

Uzlabo garastāvokli

Spēcīgs adaptogēns


Lietošana: Uzlejiet uz viena tējas maisiņa verdošu ūdeni, paturiet 5 – 10 minūtes. Pievienojiet dabīgo saldinātāju, pienu vai jebko citu pēc vēlēšanās.

Ledus Tulsi tēja: 2 glāzes verdoša ūdens uzlejiet uz 8 paciņām tējas un atstājiet uz 20 minūtēm. Izņemiet tējas maisiņus, pievienojiet 2 glāzes auksta ūdens. Pievienojiet saldinātāju, ja vēlaties. Ielieciet ledusskapī un pasniedziet ar ledu. Brīdinājums Nelietot, ja esiet stāvoklī vai barojiet ar krūti pirms konsultācijas ar savu ārstu.

Sastāvs: maisījums no trīs šķirņu Tulsi lapām (svētais baziliks): Van Tulsi, Krišna Tulsi, Tulsi Ram; moringas lapas (moringa oleifera), citronzāle.

USDA organiski sertificēts

Nav ĢMO


 



CINDIA


Citi pērk

Yogi tea Bedtime 4.90€ Mierīga nakts. Tējas komponenti maigi nomierina centrālo nervu sistēmu
TULSI TEA POMERGANATE GREEN+ DĀVANA 9.50€ Ājurvēdisks augu maisījums ar Svētu Baziliku, Zāļo tēju
TULSI TEA BRAHMI + DĀVANA 9.50€ Tulsi (Svētais baziliks) tēja ar Brahmi (Gotukola)

TOP preces

Yogi tea Detox 4.90€ Organisma attīrīšana
Yogi tea Bedtime 4.90€ Mierīga nakts. Tējas komponenti maigi nomierina centrālo nervu sistēmu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024