_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

CORDICEPS 30g AKCIJA -35%

kordicepsa sēne kaltēta
Kods: 2111! 5.79
Cordiceps 30g AKCIJA -35%

Parastā cena: 8.90 EUR

Ieteicams līdz:
05.2023.

Kordicepsa sēne kaltēta

Ražotājs: Oriental Herbs Ltd, Ķīna

Iepakojums: 30g


Kordiceps sēne pieder pie augstākās klases sēnēm. Tā ir kā dziednieki saka «Dieva dāvana». Kordiceps satur ļoti daudz veselīgas sastāvdaļas: Kordiceps polisaharīdus, kordicepīnu, Kordiceps skābes, adenozīnu, polisaharīdus, peptīdu savienojumus, glikozīdus, neaizvietojamās aminoskābes, peptīdus, polisaharīdus, 77 mikro- un makro elementus, vairāk nekā 80 veidu fermentus, tostarp Q koenzīms, nepiesātinātās taukskābes un antioksidantus: beta-karotīns, vitamīnus: E un C, selēnu un cinku. Tas ir lielisks imūnsistēmas modulators. Kordiceps sēnei piemīt eefektīva antibakteriāla un pretvīrusu iedarbība.

Kordiceps piemīt spēja apturēt patogēno mikroorganismu augšanu (Streptococcus pneumoniae, Staphylococcus aureus, herpes vīruss). Tā uzlabo vielumaiņu, palīdz izvadīt toksīnus un šlakvielas no organisma. Kordiceps arī samazina trombu veidošanās risku, paaugstina leikocītu aktivitāti.

Kontrindikācijas: individuāla nepanesamība. Neiesaka grūtniecēm, barojošām mātēm, bērniem līdz 12 gadu vecumam. Tās nav zāles.

Kordiceps sēnes īpašības: stimulē imunitāti, uzlabo organisma izturību pret nelabvēlīgiem vides apstākļiem; spēcīgs antioksidants: attīra ķermeni šūnu līmenī no toksīniem un kaitīgām vielām, izvada toksīnus; veicina aknu šūnu reģenerāciju; kordiceps sēnei ir spēcīga pretvēža iedarbība; Tā ir dabiska plaša spektra antibiotika, kam nav kaitīgās blakusparādības; Tā kavē baktēriju augšanu, piemērma, stafilokoku, streptokoku, pneimokoku; Kordiceps iedarbojās kaitīgi uz vienšūņiem: sēnītēm, gripas vīrusu, herpes vīrusu, B hepatīta vīrusu; Tam ir spēcīga pretiekaisuma iedarbība; Kordiceps sēnei ir labvēlīga ietekme uz asinsrites sistēmu, tā palielina asinsvadu elastību, novērš trombu veidošanos; Uzlabo asins apgādi sirdij un plaušām, uzlabo mikrocirkulāciju ķermeņa audos; uzlabo nieru aknu un plaušu aktivitāti; Kordiceps palīdz šķīdināt nierakmeņus, žultsakmeņus un tīra aknu kanālus; normalizē vielmaiņu; Tas pazemina lipīdu daudzumus organismā, veicinot zemāku tauku saturu un holesterīna līmeni asinīs; Kordiceps novērš hroniska noguruma sindromu, uzlabo garastāvokli un miega kvalitāti; efektīvi atjauno ķermeni un tiek izmantots arī kā papildus terapija vīrusu slimību gadījumos, pie hroniska noguruma, vājuma un miega traucējumiem.

Kordiceps sēnes pagatavošana:

0,5 g Kordiceps sēnes pulvera (1 tējkarote) aplej ar 200ml karsta, vārīta ūdens. Atstāj 8 stundas. Pirms lietošanas samaisīt. Dzert pa 1/3 tasei 3 reizes dienā 20 minūtes pirms ēšanas.

0,5 g Kordiceps sēnes pulvera (1 tējkarote) aplej ar 200ml karsta, vārīta ūdens. 0,5 g. Cordyceps pulveris (mērkarote) ieliet 20g. silta vārīta ūdens. Dzert no rīta 1 stundu pirms ēšanas. Profilaktiskais kurss - 30 dienas (2 reizes gadā), terapeitiskais kurss 3-4 mēneši.


Citi pērk

SPIRULINA ORGANIC Herbals 300 tablets 9.50€ Spirulīnas tabletes BIO

TOP preces

Yogi tea Detox 4.90€ Organisma attīrīšana
Yogi tea Bedtime 4.90€ Mierīga nakts. Tējas komponenti maigi nomierina centrālo nervu sistēmu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024