_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

KAPHA Tea Arvin's

Sasildoša augu tēja, paaugstina enerģijas līmeni, samazinot miegainību un nogurumu
Kods: 2131 3.00
Arvin's Tea Kapha pac 2g N20

KAPHA Sasildoša augu tēja

Iepakojums: 20 paciņas pa 2 g

Ražotājs: Sahul India Limited, Indija


Arvin's unikāls garšaugu maisījums

Ir pagatavots pēc senajām Ajurvēdas receptēm!


Tēja efektīvi palīdz līdzsvarot KAPHA došas radītos traucējumus. Tā paaugstina enerģijas līmeni, samazinot miegainību un nogurumu. Īpaši rekomendējama drēgnos un aukstos laikapstākļos. Garšīgs un aromātisks Tējas dzēriens, sildošu, stimulējošo augu maisījums.

Bagātināts ar spēcīgu elpošanas stimulantu un tām piemīt tūsku mazinošas īpašības. Kapha tēja nodrošina vienmērīgu dzīvības enerģijas plūsmu. Kaphas disbalanss var izraisīt gremošanas traucējumus, elpceļu saslimšanas, slinkumu un apātijas parādīšanos. Kapha tēja efektīvi aktivizē gremošanu un vielmaiņu, līdz ar to palielina kopējo enerģijas līmeni, likvidējot pārmērīgu miegainību un nogurumu.

Stiprie elpošanas stimulatori un dabiskās dekongistanta (tūsku mazinošās) vielas  efektīvi attīrīs uzkrātās gļotas un atvieglos elpošanu. Šīs tējas tase no rīta ir ideāls kofeīna aizvietotājs, kas efektīvi stimulē un uzlāde ar enerģiju visas organisma sistēmas. Kapha tēju īpaši iesaka lietot mitrā un aukstā laikā.

Stimulējošs un sasildošs ingvers uzlabo enerģijas metabolismu un palīdz saglabāt Kapha došas līdzsvaru organismā, ko izraisa dažādi traucējošie faktori, piemēram, insulīna rezistence un aptaukošanu.

Melnie pipari līdzsvaro Kapha došu, kā arī attīra bloķētus elpceļus un novērš depresiju. Bez konservantiem, mākslīgām krāsvielām, ķīmiskām vielām.

Augu, un garšaugu maisījums. Bez kofeīna.

Veselība un harmonija jau ir atrodama dabā un to nevar pārveidot. Lietojot dažādus augus un garšvielas virtuvē, var sniegt atsvaidzinošu un atjaunojošu pieredzi, ko dāvā pati Māte Daba.

Mēs ticam, ka savietojot augstas kvalitātes dabīgus produktus, var panākt unikālu, sinerģisku kombināciju, kas sniedz vislabākos veselības risinājumus un ieguvumus.

Sastāvdaļas: bazilika lapas, ingvera sakne, indijas riekstkoks, fenheļa augli, mirobalāna augli, kanēļu miza, krustnagliņu ziedi, adžvana augli, melnais pipars.

Lietošana: Vienu paciņu aplejiet ar verdošu ūdeni un ļaujiet 3-10 min. ievilkties. Var pievienot cukuru vai medu pēc garšas. Glabāšanas nosacījumi: glabāt sausā, vēsā vietā.






 

Citi pērk

Yogi tea Ginger Lemon 4.90€ Ingvers ar citronu
DIABIZ Tea Arvin's 3.00€ Normalizē cukura līmeni asinīs
TULSI TEA COLLECTION 0.00€ Tulsi tēju tēju kolekcija - 5 veidi

TOP preces

Yogi tea Detox 4.90€ Organisma attīrīšana
Yogi tea Bedtime 4.90€ Mierīga nakts. Tējas komponenti maigi nomierina centrālo nervu sistēmu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024