_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Yogi tea Turmeric Chai

Yogi tea Kurkumas tēja
Kods: 2148 4.90
Yogi tea Turmeric Chai pac 2g N17
Kods: 21488 12.90
3 x Yogi tea Turmeric Chai pac 2g N17
Yogi tea Kurkumas tēja

17 tējas paciņas. Bioloģisks produkts.

Ražots
: Yogi Tea GmbH, Vācija

Māte Zeme radījusi spīdīgi zeltaino kurkumas sakni. Tā palīdz mums justies labi. Tējas dzēriens apvienojumā ar Turmeric chai tēju un kanēļa piedevām rada pilnīgu, spēcīgu aromātu. Ļaujiet sevi tai bagātināt. Īpaši garšīgi, ja tiek pasniegta nedaudz saldināta un ar pienu (vegānu) dažādu pienu. Lai maksimāli uzlabotu kurkumas ievilkšanos, ieteicams to pagatavot kā zelta pienu. Vienkārši sakrājiet tējas maisiņu un aplejiet ar pienu (100 ° C), lai nodrošinātu drošu lietošanu, ļaujiet ievilkties vismaz 5 minūtes un pēc tam baudīt! Šīs tējas būtība ir: "Mierīgs saules siltums".



Sastāvs:

  • Kurkumas sakne - Turmerika galvenokārt aug Āzijā un Vidusjūras reģionā. Tas pieder pie ingveru ģimenes un ir viens no galvenajiem karija pulvera komponentiem. Indijā ingveru un mazliet garšīgu kurkuma sakne jau bija viena no svarīgākajām garšvielām vairāk nekā 5000 gadus atpakaļ. Tas pat tika uzskatīts par svētu.

  • Kanēlis - Kanēlis ir viena no dārgākajām garšvielām pasaulē, un tā tika uzskatīta par spice Ķīnā, kas jau 3 000 B.C. Kanēlis tiek iegūts no Dienvidāzijas kanēļa koka mizas. Tas ir aromātiski salds garša un satur vērtīgas ēteriskās eļļas.

  • Lakrica -Likorīcija jau kopš seniem laikiem ir pazīstama. Tās saldināšanas jauda ir apmēram 50 reizes spēcīgāka nekā cukura. Tas garšo maigu un saldu un rūgtu kaisu.

  • Ingvers - vai nu Ziemassvētku cepumos, kā karija maisījumā, vai limonādē: Spolēks ingveris ir viens no pasaulē pazīstamākajiem garšvielu augiem. Tūkstošiem gadu tā ir kultivēta Austrumāzijas tropiskajā siltumā. Tas dod daudziem no mūsu YOGI TEA® augļu garšas un aromātiski pikanta garša.

  • Kardamons - Kardamons ir bijis viens no populārākajiem garšvielas tūkstošiem gadu visā Āzijas un Arābijas apgabalā. Tās smalks, salds, pikants aromāts nosaka kardamons, ko izmanto daudzos dažādos ēdienos, sākot no asām karijām līdz pikantiem Ziemassvētku cepumiem.

  • Ābols - tāpat kā neviens cits auglis, ābols ir simbols dzīves, auglības un bagātības mitoloģijā. Augot līdz 15 metru augstumam, ābolu sākotnēji nāca no Āzijas. Tagad to var atrast visā pasaulē vairāk nekā 2000 dažādās šķirnēs.


Ieteikumi pagatavošanai:

Uz tējas maisiņam uzlej 250 ml svaigi vārīta ūdens. Ļaujiet ievilkties 7-9 minūtes vai ilgāk, lai iegūtu stiprāku garšu. Pievienojiet pienu vai piena aizstājēju un saldinātāju pēc garšas. Lai maksimāli uzlabotu kurkumas veidošanos, ieteicams to pagatavot kā zelta pienu. Vienkārši aplejiet tējas maisiņu ar pienu (100 ° C), lai nodrošinātu drošu lietošanu, ļaujiet ievilkties vismaz 5 minūtes un pēc tam baudiet!

 

Citi pērk

TULSI TEA LEMON GINGER + DĀVANA 9.50€ Tulsi tējas lapu un ingvera savienojuma dziednieciskajām īpašībām piemīt nomierinošs un sildošs efekts
TULSI TEA LICORICE SPICE + DĀVANA 9.50€ Tulsi tējas lapu un ingvera savienojuma dziednieciskajām īpašībām piemīt nomierinošs un sildošs efekts
Dr.Chen Balangen Echinacea tea 9.00€ Dr.Chen Balangen Echinacea tēja

TOP preces

Yogi tea Detox 4.90€ Organisma attīrīšana
Yogi tea Bedtime 4.90€ Mierīga nakts. Tējas komponenti maigi nomierina centrālo nervu sistēmu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024