_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Dr.Organic Lavender Pure Oil

Dr.Organic Lavender Pure Oil - Lavandas ēteriskā eļļa, Lavandula Angustifolia, 100%
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Lavandas ēteriskā eļļa ir destilēta no svaigiem ziediem. Tai ir salda, svaiga smarža. Lavanda ir lietota gadsimtiem ilgi gan kosmētikā, gan medicīnā.

Iedarbība: līdzsvaro emocijas, atbrīvojot no stresa un spriedzes. Pie galvas sāpēm ar eļļu masē deniņu rajonu. Ja tas nepalīdz uzliek aukstu lavandas eļļas kompresi uz pieres vai pakauša. Lavanda lieliski atvieglo muskuļu sāpes, neatkarīgi no to cēloņa. Vislabāk izmantot kā masāžas eļļu. Var izmantot tīru eļļu, bet efektīvāk būs sajaukt ar citām eļļam, piemēram ar, majorānu, rozmarīnu, jo pašas lavandas iedarbība netikai pastiprinās maisījumā ar citām eļļam, bet arī pastiprina jebkuru citu eļļu iedarbību. Labi palīdzēs, kā masāžas aizvietotāja, aromātiskā vanna. Vanna ieteicama pie sāpēm jostas zonā, protams, ja sāpēs ir tieši muskuļu sāpes, bet ne dažādu mugurkaulu problēmu simptomi (šajos gadījumos būti ieteicams saņemt osteopāta konsultāciju). Ar šīm pašām metodēm var mazināt sāpes pie reimatizma, išiasa un citām saslimšanām, jo eļļa mazina sāpēs lokālās vietās, mazina centrālās nervu sistēmas reakciju uz sāpēm, mazina iekaisumu un līdzsvaro visa organisma funkcijas.

Psiho-emocionālā iedarbība: pret paniku, histēriju, bailēm, nedrošību, pilnīgu spēku izsīkumu, atkarībām, satrauktu uzvedību. Daži pilieni lavandas ēteriskās eļļas uz spilvena nodrošinās saldu miegu.

Brīdinājumi: nelietot vienlaicīgi ar jodu un dzelzi saturošiem medikamentiem.

Kosmetoloģija: ārstē neirotiskas izcelsmes ādas saslimšanas- ekzēma, dermatozes. Lieto sēnīšu slimību, apdegumu ārstēšanā, efektīvs līdzeklis strutainu brūču, piņņu gadījumā. Uzlabo mikrocirkulāciju, mazina apsārtumu, lobīšanos, lieto blaugznu profilaksei.

Sadzīvē: lieto kukaiņu atbaidīšanai 

Ādas reakcija: neitrāla ( uzmanīgi var lietot neatšķaidītu uz ādas)

Maisījumos sader ar: lielāko daļu eļļu t.sk. Citrusu eļlām, visām ziedu eļļām, Ciedru, krustnagliņu, muskatsalvijas, priedes, ģerāniju ēteriskajām eļļām.

Inhalācijām - 1-2 pilienus eļļas iepilina salvetē vai kabatlakatiņā un dziļi ieelpo. Salveti var ievietot arī spilvendrānā. Vai 4-6 pilienus eļļas iepilina traukā ar karstu ūdeni, apsedz galvu un caur degunu dziļi ieelpo aptuveni 5 minūtes.

Masāžai vai ķermeņa kopšanai - 8-10 pilienus eļļas sajauc ar 15ml(1 ēdamkaroti) pamateļļas, losjona vai krēma. Eļļu var uzsmidzināt arī uz pulsa vietām.

Vannas vai dušas peldēm - Pilnai 36-37 grādu siltai vannai pievieno 8-10 pilienus ēteriskās eļļas. Peldes laikā dziļi elpojot garaiņus. Eļļa iesūcas arī caur ādu. Vannā gan nevajadzētu uzturēties ilgāk par 20 min.

Eļļu var sajaukt ar piena vai olīveļļu. Ejot dušā, trīs pilienus eļļas uzpilina uz drāniņas vai sūkļa un ierīvē ķermeni.



Ražotājs: Dr.Organic, UK

Iepakojumā: 50ml

 


Citi pērk

NEROLI 5.80€ Neroli ēteriskā eļļa
Goloka Peruvian Palo Santo 3.50€ Aromātiskā eļļa. Iedvesmo Radošumam, nesot Mīlestību un Veiksmi
PALMAROSA 4.00€ Atsvaidzina, mitrina, reģenerē, atjauno ādu

TOP preces

ORANGE 100% essential oil 3.20€ Apelsīnu ēteriskā eļļa (Oleum Citrus Sinensis)
EIKALIPTS 100% essential oil 4.40€ Palīdz apkopot domas, koncentrēties, padara modru un uzmanīgu
DIŽEGLE ēteriskā eļļa 3.80€ Ēteriskā eļļa Dižegle
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024