_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

ROSEHIP OIL

Mežrozīšu kosmētikas eļļa
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Mežrozīšu kosmētikas eļļa Botanika

Ražotājs: BOTANIKA, Krievija

Iepakojums: 30 ml


Mežrozīšu eļļa - ļoti efektīvs kosmētikas līdzeklis, ko plaši izmanto sejas un ķermeņa kopšanai. Sastāvā esošas taukskābes stiprina ādas aizsargbarjeru, aktivizē šūnu reģenerāciju, normalizē ādas vielmaiņas procesus, aizsargā pret priekšlaicīgu novecošanos. Mežrozīšu eļļa izlīdzina esošās grumbas, aizsargā pret jaunu rašanos, palielina ādas stingrību un elastību, atjauno ādas veselīgu spīdumu un gludumu. Eļļai ir mitrinoša un barojoša iedarbība, piemērota nogurušai, sausai, zvīņainai un īpaši jutīgai ādai. Eļļa ātri uzsūcas, sniedz svaiguma un komforta sajūtu.

Sajaucot ar citiem līdzekļiem, mežrozīšu eļļa atklāj atjaunojošas īpašības. Lieliski piemērota bojātu matu kopšanai, matu stāvoklis uzlabojas jau pēc pirmās lietošanas reizes. Mīkstina, nogludina, piešķir matiem spīdumu. Piemērota nagu stiprināšanai.Eļļai ir reģenerējoša iedarbība. Bieži izmanto apdegumu ārstēšanai, nobrāzumiem, iegriezumu apstrādāšanai un maziem ādas defektus (rētas).

Lietošanas veids:

Izmantot ārējai lietošanai:
 var izmantot tīrā veidā vai sajaukt ar citām eļļām proporcijā 1:1, kā arī kosmētikas bagātināšanai (krēmiem, tonizējošiem līdzekļiem, pieniņiem, maskām, kompresēm, vannām, balzamiem). 

Maskas, kuru pamatā ir tīra eļļa vai eļļu maisījums: ņemiet 10- 15 ml tīras eļļas vai to maisījuma (attiecība 1:1). Lai uzlabotu efektu, varat pievienot dažus pilienus ēteriskās eļļas, labi samaisiet. Iegūto maisījumu var izmantot arī masāžai. 

Dabiska krēma bagātināšanai: nelielam traukam pievieno 10-15 ml krēma. Pievieno 5-10 pilienus augu eļļas. Lai uzlabotu efektu, varat pievienot dažus pilienus ēteriskās eļļas, labi samaisiet. 

Aplikators, kompreses: pievienojiet traukam 30 ml augu eļļas. Pievienojiet dažus pilienus ēteriskās eļļas, labi samaisiet. Kokvilnas audumu (vai marli) samitriniet ar iegūtu maisījumu un uzklājiet uz sejas. Ja vēlaties izveidot dzesējošu kompresi, iemērciet audumu maisījumā un uz pāris minūtēm ievietojiet ledusskapī. Pirms lietošanas izgrieziet audumu. Pēc procedūras viegli nosusiniet seju ar salveti. Procedūras ilgums 5-10 min. 

Masāža: ņemiet 15 ml augu eļļas vai to maisījuma (attiecība 1:1). Ja nepieciešams, pievienojiet dažus pilienus ēteriskās eļļas, labi samaisiet. 

Bagātina matu šampūnu un balzamu: pievienojiet traukam 7-10 ml augu eļļas. Pēc tam pievienojiet 100 ml matu šampūna vai balzama, labi samaisiet. Uzklājiet maisījumu ar masāžas kustībām uz galvas ādas un matiem. Pēc tam noskalojiet ar siltu ūdeni. 

Nagu un kutikulu stiprināšanai: ņemiet 5-10 ml augu eļļas vai to maisījuma (attiecība 1:1). Pievienojiet dažus pilienus ēteriskās eļļas, labi samaisiet. Uzklājiet iegūto maisījumu uz naga un kutikulām, maigām kustībām iemasējiet. Ilgums 15-20 min. Ieteicams to darīt katru reizi pirms nagu lakošanas.


Citi pērk

GREIPFRŪTS 4.20€ Pikants, atsvaidzinošs un uzmundrinošs citrusu aromāts palīdz stresa un grūtību brīžos
BAZILIKS ēteriskā eļļa 5.00€ Bazilika aromāts paaugstina garastāvokli, novērš depresiju, bezmiegu un melanholiju
VĪRAKS 5.50€ (Boswellia carteri)Silts, pikants, remdējošs aromāts

TOP preces

LAVANDA 4.80€ Lavandas ēteriskā eļļa (Oleum Lavandulae)
EIKALIPTS 100% essential oil 4.40€ Palīdz apkopot domas, koncentrēties, padara modru un uzmanīgu
TĒJAS KOKS 3.60€ Spēcīgs, dziedniecisks aromāts. Palīdz atgūties pēc stresa
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024