_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

SMILTSĒRKŠĶU eļļa

Smiltsērkšķu eļļa ir bagāta ar karotīniem, vitamīniem un citām aktīvajām vielām
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Kosmētiskā smiltsērkšķu eļļa



Jau kopš seniem laikiem Smiltsērkšķis ir slavens ar savām unikālajām un brīnumainajām īpašībām. Smiltsērkšķa eļļa ir īpaši bagāta ar A vitamīnu, kas atbild par ādas mitrināšanu un elastību. E vitamīns paildzina ādas jaunību, C vitamīns palielina un saglabā tās elastību, arī B, K, P grupas vitamīniem ir liela nozīme, lai saglabātu skaistu un veselu sejas ādu.

Turklāt smiltsērkšķa eļļa satur tādas bioloģiski aktīvas vielas kā karotīni, karotinoīdi, tokoferoli, sterīns, taukskābes. Pateicoties visiem eļļas sastāvā esošajiem komponentiem tā ir lielisks palīgs sausas, novecojošas un problemātiskas ādas kopšanai.



Smiltsērkšķu eļļas kosmētiskās īpašības:

Smiltsērkšķu eļļu ir ieteicama sausai, raupjai sejas ādai, kura cieš no ādas zvīņošanās.  Eļļai piemīt lieliskas mīkstinošas, mitrinošas un barojošas īpašības, kas palīdz novērst pirmās ādas novecošanās pazīmes, kā arī priekšlaicīgu krunciņu  veidošanos. 

Paaugstina novecojušas ādas tonusu,  ādas stingrību zonās, kur tā zaudējusi savu elastīgumu, kā arī palīdz izgludināt esošās seklās sejas krunciņas.

Smiltsērkšķu eļļa efektīvi palīdz ja ir ādas pigmentācijas problēmas. Ar tās palīdzību iespējams izbalināt vasarraibumus un citus pigmentācijas plankumus.

Turklāt smiltsērkšķu eļļu var izmantot kā ārēji lietojamu līdzekli ādas bojājumu (apdegumi, brūces, skrambas, ādas plaisāšana) un daudzu ādas slimību  (dermatīts, ekzēma, lupus, piodermija, psoriāze) un piņņu ārstēšanai.

Smiltsērkšķu eļļu var izmantot lūpu kopšanai, ādai ap acīm,  skropstu nostiprināšanai un barošanai



Smiltsērkšķu eļļas pielietošana ārīgi:

Sejas ādas kopšanai ir piemērota vienīgi ar aukstās presēšānas metodi iegūta eļļa. Sejai nav ieteicams lietot neatšķaidītu smiltsērkšķu eļļa. To var jaukt ar citām eļļām proporcijā aptuveni 1:4

Tīru smiltsērkšķu eļļu drīkst izmatot vienīgi ādas bojājumu un saslimšanu ārstēšanai, ieziežot ar to tikai bojātos ādas laukumus.  Ar nelielu smiltsērkšķu eļļas daudzumu drīkst ieziest uz ķermeņa esošos vasarraibumus un pigmenta laukumus vai sausas un sasprēgājušas lūpas.

Sausas, novecojošas un problemātiskas sejas ādas ar pinnēm un pumpām kopšanai ieteicams pievienot sejas krēmam 2-3 pilienus smiltsērkšķu eļļas. Var nepiejaukt eļļu visam krēmam, bet pievienot 1 pilienu eļļas vienai krēma porcijai vai gelam acu kopšanai, kā arī uzziest pilīti tīras eļļas uz skropstām.



Ražotājs: БИАСК, Krievija.

Tilpums: 50 ml


Citi pērk

TOP preces

KINOKI Detox Foot Patch 2.00€ Detoksikācijas plāksteri kāju pēdām
Indian Neem Oil 7.50€ 100% auksti spiesta Nīma eļļa
RUMALAYA gel AKCIJA -40% 2.34€ Novērš locitāvu sāpes kā ārī locitāvu tūsku
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024