_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

MAHANARAYAN OIL Dabur

Eļļa locītavām un muskuļiem, sena ajūrvēdas kombinācija, kurā ietilps 56 ārstniecisku augu
Kods: 5106 8.90
DABUR MAHANARAYAN OIL 100ml
Kods: 51066 23.49
3 x DABUR MAHANARAYAN OIL 100ml

MAHANARAYAN OIL – eļļa locītavām un muskuļiem

Ražotājs: Dabur, Indija

Tilpums: 100 ml


Sena ajūrvēdas kombinācija, kurā ietilpst 56 ārstniecisku augu. Mahanarayan eļļas efektivitāte izturējusi kā laika pārbaudi tā arī mūsdienu pētījumus.  Indijā šī eļļa tiek izmantota jau tūkstošiem gadu. Nosaukums eļļai dots par godu Lielajam (Maha) dievam Krišnam (Narajana), kurš pats esot to izmantojis.

Eļļa izraisa asins pieplūdumu muskuļos un saitēs, veicina muskuļu šķiedru elastību un atjaunošanos.

Tā ieteicama pirms un pēc fiziskās slodzes sportistiem un cilvēkiem, kuri nodarbojas ar jogu (tā sasilda muskuļus, uzlabo to elastību un tonusu, ātri noņem muskuļu sasprindzinājumu), samazina pēc traumām atveseļošanās periodu, veicina hematomu un sasitumu ārstēšanu.

Mahanarayan novērš visas Vata nelīdzsvarotības, kam sekas var būt artrīts, sāļu nogulsnējumi locītavās, muskuļu sāpes. Mahanarayan lieto profilaksei un stāvokļa uzlabošanai artrīta, osteohondrozes, artrozes, reimatisma, podagras, neiraļģijas un muskuļu sāpju gadījumā. Eļļu izmanto arī visārēja noguruma stāvoklī spēku atjaunošanai, locītavu elastības atjaunošanai un uzturēšanai. Ļoti efektīvs, lai novērstu locītavu iekaisumu un stīvumu, muguras sāpes. Veicina zilumu un sasitumu, kaulu lūzumu, sastiepumu un saišu bojājumu ātru sadzīšanu.

Ieteicams pirms vai pēc fiziskās slodzes sportistiem un cilvekiem, kuri nodarbojas ar jogu. Sasilda muskuļus pirms fiziskas slodzes, palielina elastīgumu un tonusu, ātri atjauno pēc muskuļu pārslodzes.

Labvēlīgi ietekmē vīriešu reproduktīvos orgānus vairojot dzimumtieksmi un spēju apaugļot.

Kosmetoloģijā tiek izmantota lai uzlabotu kuperozas, varikozas (palašinātas vēnas) ādas stāvokli, kā arī, ja traucēta asins cirkulācija organismā. Piešķir ādai tvirtumu un elastīgumu.  Tiek izmantota liftinga un anticelulīta programmās, kompleksai savītušas ādas kopšanai.

Šo eļļu var izmantot kā lokālai tā arī vispārējai ķermeņa masāžai (izņemot galvu). Mahanarayan sasilda un baro ādu, normalizē asinsriti, aizsargā locītavas, dod ķermenim spēku un stiprina enerģijas (auras) aizsargslāni.

Mahanarayan eļļa ir ideāla Vata tipa cilvēkiem. Vata pēc dabas ir sausa un auksta, kamēr eļļa iedarbojas sildoši un mīkstinoši.

Pielietošana:

Muskuļu un locītavu sāpēm. Sasildīt eļļu. Uzklāt uz problēmzonām un viegli masēt sāpošo vietu līdz eļļa ir pilnībā iesūkusies. Aptīt un atstāt siltumā uz 30-40 minūtēm. Ja nepieciešams noskalot ar siltu ūdeni. Var atstāt uz nakti.

Saslimšanu profilaksei un dzimumorgānu stiprināšānai ieteicama viegla vispārējā masāža ar Mahanarayan. 30-40 minūtes pēc masāžas noskalot eļļu ar ūdeni un ajūrvēdas ziepēm vai zāļu pulveri ķermeņa mazgāšanai.

Sastāvs:

Murcchit Tila Tail (Sesamum indicum, Sd. O) 5ml, Godugdha, Shatavari (Asparagus racemosus, At., Svarasa) each Sg. and Ext. derived from the following Bilva (Aegle marmelos, St. Bk), Ashwagandha (Withania somnifera, RL). Brihati (Solanum indicum, Pl.), Gokshura (Tribulus terrestris, Fr.). Shayonaka (Oroxylum indicum, St. Bk.), Bala (Sida cordifolia, RI.). Paribhadra (Erythrina indica, St. Bk.), Kantakari (Solanum surattense, PL), Rakta Punarnava (Boerhavia diffusa, R.), Atibala (Abution indicum, Rt.), Agnimantha (Clerodendrum phlomidis, St. Bk.), Prasarini (Paederia foetida, Pl.), Patala (Stereospermum suaveolens, St. Bk.) each 0.78g and Kalka of the Following-Rasna (Pluchea lanceolata, L.), Ashwagandha (Withania somnifera, Rt), Mishreya (Foeniculum vulgare, Fr.), Devadaru (Cedrus deodara, Ht. Wd.). Kushtha (Saussurea lappa, AL), Shalaparni (Desmodium gangeticum, Pl.), Prishnipami (Uraria picta, Pl.), Mudgaparni (Phaseolus trilobus, PI.), Mashapami (Teramnus labialis, Pl.), Nagakesara (Messual ferrea, Simn.). Saindhava Lavana, Jatamansi (Nardostachys jatamansi, Rz.), Haridra (Curcuma longa, Rz.), Daruharidra (Berberis aristata, St). Shaleya (Parmelia perlala, Pl.). Pushkara (Inula racemosa, RI), Sukshmaila (Elettaria cardamomum, Sd.), Manjishtha (Rubia cordifolia, St). Yashti (Glycyrrhiza glabra, Ri). Tagar (Valeriana wallichii, Rz.), Musta (Cyperus rotundus, Rz.), Tvakpatra (Cinnamomum tamala, L.). Tvak (Cinnamomum zeylanicum, St. Bk.), Jivaka (Pueraria tuberosa-official substitute, Rt. Tr.). Rishbhaka (Pueraria tuberosa official substitute, RL. Tr.), Kakoli (Withania somnifera -official substitute, Rt.) Kshirakakoli (Withania somnifera-official substitute, Rt.), Meda (Asparagus recemosus-official substitute, Rt.), Mahameda (Asparagus recemosus-official substitute, AL). Riddhi (Dioscorea bulbitera-official Substitute, RL Tr.), Vriddhi (Dioscorea bulbilera-official Substitute, Rt. Tr.). Hrivera (Coleus vettiveroides, R.), Vacha (Acorus calamus, Rz.), Palasha (Butea monosperma, St. Bk.), Shweta Punarnava (Boerhavia verticillata, Rt), Choraka (Angelica glauca,Rz.) each 0.0789. Karpura (Cinnamomum camphora, Sub.Ext.), Kumkuma (Crocus sativus, St/Sig.) each 0.0399. Water Q.S.

*Ievērībai! Jebkura norāde uz īpašībām, kas piemīt šajā produktā esošajām aktīvajām vielām, ir balstīta uz autoritatīvu avotu iegūto informāciju, taču tās nesekmē galaprodukta iedarbību un tā nav produkta reklāma. 

Informācijas avoti:

https://www.researchgate.net/publication/271531948_In_vitro_anti-inflammatory_effects_of_Mahanarayan_oil_formulations_using_dendritic_cells_based_assay 

http://ukaazpublications.com/attached/publications/article%20(40-45).pdf

The Ayurvedic pharmacopeia of India, part – I, Volume – I, 1st edition reprinted 2001, Published by the controller of Publications, civil lines, Delhi – 110054 Govt. of India. Page no. 47.


Citi pērk

Sesame Oil Dabur 500ml 7.50€ Sezama eļļa
MUSTARD OIL Dabur 6.70€ Sinepju eļļa - siltinoša kosmētiskā masāžas eļļa

TOP preces

KINOKI Detox Foot Patch 2.00€ Detoksikācijas plāksteri kāju pēdām
Indian Neem Oil 7.50€ 100% auksti spiesta Nīma eļļa
RUMALAYA gel AKCIJA -40% 2.34€ Novērš locitāvu sāpes kā ārī locitāvu tūsku
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024