_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Čudo Haš gēls-balzāms 70g

Čudo Haš gēls-balzāms 70g
Čudo Haš gēls-balzāms 70g

Gēls-balzāms palielina locītavu kustīgumu un mazināt sāpes. Atjauno locītavu skrimšļus; aizsargā locītavas no nodilšanas; ātri nomāc iekaisuma procesus locītavās; nomierina sāpes locītavās un mugurkaulā; samazina "nolietotu", no locītavu skrimšļa iznīcināšanu; Atjauno hialīna apvalku locītavas virsmā; baro un atjauno sinoviālo membrānu locītavu skrimšļos.



Regulāri lietojot "Čudo Haš", tas  uzlabo vielmaiņas procesus skrimšļu struktūru mugurkaulā un locītavās, kā arī ievērojami samazina muskuļu un skeleta sistēmas infekciju un iekaisuma riskus, kā arī deģeneratīvas slimības, (kompleksā "Čudo Haš" ir klāt vielas, kam ir antibakteriāla un pretiekaisuma iedarbība.



Locītavu balzama "Čudo Haš" sastāvā ir hondroitīna sulfāts, kas ir pamata "celtniecības bloki" skrimšļa un saišu (savstarpējā stiprinājuma) struktūrā - glikozamīns spēlē galveno lomu locītavu skrimšļa aizsardzībā un atjaunošanā (hondroitīna sulfāts un glikozamīns ir galvenās un lielākās komponentes šajā farmaceitiskajā preparātā, hondroitīnu izmanto dažādu sarežģītu  locītavu un mugurkaula slimību ārstēšanai un profilaksei).



Hondroitīna sulfāts ir ievērojami samazina locītavu skrimšļu deģenerāciju, proti:

  • Tas palīdz atjaunot normālu vielmaiņu skrimšļa audos (skrimslī, kas aptver kaulu galus locītavās)

  • uzlabo amortizācijas īpašības un izturību no locītavu skrimšļos ( padara biezāku čaurspīdīgo skrimsli locītavā ( "ūdens spilvenu"))

  • Tas neitralizē kaitīgo proteolītisko enzīmu iedarbību, kas degradē saistaudus un negatīvi ietekmē locītavu skrimšļa struktūru un funkcijas (tostarp fermentus, kas iznīcina skrimšļa šūnu - hondrocītus)

  • aktivizē sinoviālā (locītavu) šķidruma ražošanu un caurspīdīgā skrimšļa mitrināšanu  (caurspīdīgajā skrimslī un tā struktūrā nav nervu un asinsvadu, tādejādi sinoviālais šķidrums ir galvenais barības vielu avots locītavai)

  • uzlabo elastību un sinoviālā šķidruma amortizējošās īpašības  stimulējot tā galvenas sastāvdaļas - hialuronskābes ražošanu.

  • Locītavu balzama "Čudo Haš" sastāvā ir arī hondroitīna sulfāts, kas uzlabo kalcija-fosfora vielmaiņu un lielā mērā kavē kaula degradāciju un paātrina kaulu reģenerācijas procesus (hondroitīna sulfātu bieži izmanto kā sastāvdaļu narkotiku profilaksei un osteoporozes ārstēšanai). Hondroitīna sulfāta derīgās īpašības ietver arī spēju aktivizēt kopīgo kapsulas saistaudu reģenerāciju, cīpslu, saišu, ādas, un novērš trombu veidošanos sinoviālā un subchondralā līmenī, uzlabo asinsrites sistēmas darbību, un ir izteikta pretiekaisuma un pretsāpju iedarbību dažādu locītavu un mugurkaula slimību gadījumos.


Locītavu balzama "Čudo Haš" sastāvā ir arī skudru spirts un kamparspirts, kas pastiprina pretsāpju īpašības kopā ar hondroitīna sulfātu, kā arī sniedz vietēju sasilšanas efektu, uzlabo asins plūsmu locītavā un veicina ātru atvieglojumu iekaisuma procesa lokalizācijas vietā locītavu slimības gadījumā. Šīs sastāvdaļas arī atvieglo straujāko un dziļāku balzāma "Čudo Haš" aktīvo sastāvdaļu iekļūšanu audos.

Daļa no gel- balzama locītavām "Čudo Haš" kolagēna, ir saistaudu proteīnu bāze un nepieciešams, lai stiprinātu visu kopīgo struktūru (par skrimšļa, locītavu kapsulas, sinovijā, cīpslas, saites un citos kopīgu savienojumu veido ir saistaudi) .



Locītavu balzama "Čudo Haš" sastāvā ir arī  vārnkājas ekstrakts un tas ir pazīstama tautas medicīnā un oficiālā farmakoloģijā kā līdzeklis podagras ārstēšanai, osteoartrīta, reimatoīdā artrīta, deģeneratīvas disku slimības, tuberkulozes un locītavu ārstēšanas līdzeklis. Šis komponents dod pretiekaisuma, pretsāpju, tūsku samazinošu, baktericīdu iedarbību, un arī novērš sāļu nogulsnēšanos locītavās.

Brūkleņu ekstrakts satur C vitamīnu un piedalās kolagēna sintēzē, kā arī - dažādie makro- un mikroelementi (fosfors, magnijs, kālijs, varš, utt), kas nepieciešams pilnīgai kaulu un skrimšļu veidošanai un reģenerācijai .



Regulāra balzama "Čudo Haš" lietošana veicina:

  • locītavas (caurspīdīg''a) skrimšļu aizsardzība un starpskriemeļu disku aizsardzība no samazināšanās

  • Uzlabo locītavu skrimšļa un starpskriemeļu disku barošanuun aktīvu atjaunošanu

  • Palielina  caurspīdīgo skrimšļu un starpskriemeļu disku stiprumu un apjomu, uzlabojot to amortizējošu īpašības

  • Palielināta sinovialā šķidruma ražošana


Citi pērk

Bilkana Salve at Abscess and Wounds 30ml 5.90€ Balkānu tradicionālā ziede uz bišu vaska bāzes pie abscesiem un brūcēm
Devils Claw gel Herbals 250ml 5.90€ Velna Naga gēls
Herbal Comfort for Muscle Bioherba 30ml 5.90€ Ziede muskuļu un locītavu sāpēm ar tauksakni un arniku

TOP preces

KINOKI Detox Foot Patch 2.00€ Detoksikācijas plāksteri kāju pēdām
Indian Neem Oil 7.50€ 100% auksti spiesta Nīma eļļa
RUMALAYA gel AKCIJA -40% 2.34€ Novērš locitāvu sāpes kā ārī locitāvu tūsku
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024