_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

NONI bio sula

100% organiskā Noni sula
Kods: 3814 27.50
NONI bio 1000ml

100% organiskā Noni sula

Ražots: EU

Iepakojums: 1000 ml


Dabīgs pārtikas produkts, kas spēj vispusīgi papildināt un uzlabot Jūsu veselību, garīgo un fizisko stāvokli, hormonālo un enerģētisko līdzsvaru, seksuālās spējas, palīdz pārvarēt stresa situācijas, depresiju un vienkārši sliktu garastāvokli.



Morinda-citrifolia-noni_herbals



Citronlapu morinda (Morinda citrifolia) pazīstama Havaju salās, Puerto-Riko un Polinēzijā kā noni jeb indiāņu zīdkoks. Noni ir krūmauga augļa vietējais nosaukums Tahiti (Morinda citrifolia). Pēdējos gados medicīnas zinātnieki ASV, Francijā, Japānā un citās valstīs ir nopietni izpētījuši šo reto augu. Dauzos pētījumos ir izrādījies, ka noni patiesi piemīt ārstnieciskas īpašības. Ir pierādīts, ka noni nostiprina imūnsistēmu, regulē šūnu funkcijas, atjauno bojātās šūnas. Noni iedarbojas šūnu līmenī gan kā barības viela, gan regulators dažādos bioķīmiskajos procesos. Tāpēc noni sula ir efektīva visdažādāko veselības traucējumu gadījumos, kā arī ir neaizvietojams vispārēji spēcinošs līdzeklis cilvēku veselībai.

Noni sulas unikālās iedarbības pamatā ir 150 bioloģiski aktīvu vielu, kuras satur tikai šis augs. Tai skaitā: antrahiona-morindona (morindoina hidrolizāts) atvasinājumi, mazie alkoloīdi (kseronīns un tā priekšgājējs – prokseronīns), alizarīns, karotinoīdi,B grupas vitamīni, askorbīnskābe (tās saturs svaigos augļos ir 128 mg uz 100g), (tās saturs svaigos augļos sastāda 128 mg uz 100g), skopoletīns, spēcīgi antioksidanti (bioflavonoīdi, selēns, vitamīns C u.c.), liels daudzums aminoskābju (metionīns, alanīns,leicīns, izoleicīns, arganīns, lizīns, fenilanīns, cisteīns, glicīns, treonīns, triptofāns, glutamīns, valīns, tirozīns, histidīns, prolīns, sērijas), plašs nepieciešamo minerālvielu spektrs, terpēni, augu steroli, tai skaitā sitosterols, serotonīns, multireceptorie aktivatori, ursulskābe un kaprilskābe.

Zinātnieki atzīst, ka šīs unikālais vielu komplekss, kas ietilpst noni sastāvā, palīdz normālai šūnai strādāt efektīvāk, tai skaitā stimulē tās dalīšanos, t.i., pastiprina audu reģenerāciju, bet bojātai šūnai palīdz likvidēt savus defektus.

Noni saturošie antrahinīni, stimulē visas gremošanas sistēmas darbību, pastiprinot sekrēcijas procesus, tai skaitā fermentu un žults izstrādi. Noni pozitīvajā iedarbībā uz gremošanas sistēmu īpaša nozīme ir serotonīnam. Minētās vielas uzlabo gremošanu diskomforta stāvoklī un pie kuņģa-zarnu trakta slimībām, tai skaitā gastrīta un čūlas slimības. Noni labvēlīgā iedarbība uz augstākās nervu sistēmas darbību, kā arī , kā atzīmē daudzi šī dzēriena cienītāji, garastāvokļa uzlabošanās un labsajūtas parādīšanās, visdrīzāk ir saistīta ar endorfīnu uzkrāšanos smadzenēs. Tāpat noni harmonizē endokrīno dziedzeru darbību.

SVARĪGI! Noni ir jālieto tā, lai pēc iespējas ilgāk sulu aizturētu mutē, lai tā uzsūktos. Neieņemiet pilnu muti! Dzeriet maziem malkiem! Obligāti izdzeriet ne mazāk kā 2 litrus šķidruma dienā! Pirms noni sulas lietošanas neaizmirstiet saskalot pudeli.

NONI sula lietošana:

Ieteicams lietot pirms ēšanas 15ml no rīta, pusdienlaikā, vai vakarā, jeb arī 1 reizi dienā 30ml pirms maltītes

Noni var lietot kopā ar jebkuriem citiem ārstniecības līdzekļiem, ar jebkurām pārtikas piedevām ar jebkuru ārstniecisko iedarbību. Noni var lietot arī grūtnieces un/vai sievietes bērna zīdīšanas periodā.

Uzmanību! Informācija par noni ārstnieciskajām īpašībām nav ārstniecības vai ārsta rekomendācija un ir paredzēta tikai informācijai. Ar visiem jautājumiem saistībā ar veselību stingri iesakām griezties pie kvalificētiem speciālistiem.

Uzglabāšana: pēc atvēršanas izlietot 3 nedēļu laikā un uzglabāt ledusskapī!



Aliza's


Citi pērk

SUPERFOODS GOJI BERRY 10.50€ Godži ogas

TOP preces

KURKUMA BIO SULA 19.90€ KURKUMA bio sula 250ml
Milkthistle extract + vitamin C 15.90€ Dabīgs mārdadža sēklu ekstrakts ar C vitamīnu
Linseed oil Naturpura 250ml 3.90€ Linsēklu eļļa auksti spiesta nerafinēta
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024