_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Chia seeds oil

Čia sēklu eļļai piemīt arī pretiekaisuma un ādu nomierinošas īpasības,
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Čia sēklu sastāvā ir eļļa, ko var iegūt no mazmazītiņajām sēkliņām ar maigo aukstās spiešanas metodi. Gandrīz caurspīdīgā, maigās garšas eļļa, satur līdz pat 60% vērtīgās Omega 3 taukskābes, kas padara to par ļoti vērtīgu pārtikas produktu.

To var lietot pievienojot dažādiem salātiem,mērcēm, putrām, smūtijiem.

  • Čia sēklu eļļa ir nozīmīgs antioksidantu avots- tā palīdz cīnīties ar brīvajiem radikāļiem, kas ir viens no būtiskākajiem ādas novecošanās faktoriem. Šī eļļa veicina ādas dabisku atjaunošanos un reģenerāciju, nodrošina to ar būtiskām taukskābēm- omega 3 un omega 6, kuras čia sēklu eļļā ir ādai ideāli piemērotā attiecībā 3:1.

  • Čia sēklu eļļai piemīt arī pretiekaisuma un ādu nomierinošas īpasības, tādēļ tā ir brīnišķīgi piemērota iekaisušai, apsārtušai, jūtīgai ādai. Šī eļļa palīdz stabilizēt ādas dabisko hidrolipīdu slāni, novēršot pārlieku taukošanos vai sausumu.

  • Čia sēklu eļļa ir viegla, tā neveido taukainu, līpīgu vai nepatīkamu slāni uz ādas- viegli iesūcas, neaizsprosto poras, tādēļ piemērota visiem ādas tipiem. Šo eļļu var lietot tīrā veidā- kā kopjošu līdzekli sejas, ķermeņa ādai, vai kombinācijā ar citām eļļām, krēmiem, želejām.

  • Čia sēklu eļļa ir ne tikai lielisks sejas un ķermeņa kopšanas līdzeklis, bet arī brīnišķīgi piemērota roku ādas, īpaši sausu, iekaisušu, saplaisājušu kutikulu kopšanai- piliens šīs eļļas mīkstinās sauso ādu, veicinās dzīšanu, uzlabos kutikulu elastību.

  • Matu kopšanā čia sēklu eļļa ir lieliski piemērota kā maska pirms mazgāšanas  (īpaši sausiem, nedzīviem, ķīmiski apstrādātiem vai krāsotiem matiem) kopā ar babassu, kokosriekstu, makadamijas vai avokado eļļām, matu maskās, serumos, kā arī pēc mazgāšanas tīrā veidā kā matus nogludinošs serums. Čia sēklu eļļa napadara matus smagus vai taukainus, piešķir tiem mirdzumu, atjauno elastību un mata dabisko aizsargslāni.



Čia sēklu eļļu nav ieteicams karsēt temperatūrā augstākā par 50 gādiem pēc Celsija. Tai nav spēcīga, īpatnēja aromāta, tikai viegla eļļas-riekstu smarža.

Tā nesatur alergēnus, ir brīva no ģenētiski modificētiem organismiem un ir piemērota lietošanai glutēna nepanesības gadījumā, veģetāriešiem, vegāniem un bērniem. 

Ieteicamā diennakts deva – 1 tējkarote.

Ražotājs: Esta Vita, Igaunija

Iepakojums: 100ml


Citi pērk

Sattva KALONJI oil 250ml 18.50€ Melnās ķimenes eļļa
Cherga Olive Extra Virgin oil 1L 11.90€ Olīveļļa Extra Virgin
Linseed oil Naturpura 250ml 3.90€ Linsēklu eļļa auksti spiesta nerafinēta

TOP preces

HLOROFILS 500 ml 15.90€ Tas dziedina un attīra orgānus un pat iznīcina daudzus mūsu iekšķīgos ienaidniekus
SESAME OIL Sattva 500ml 7.30€ Nerafinēta Sezama eļļa
KURKUMA BIO SULA 19.90€ KURKUMA bio sula 250ml
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024