_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

PURE VIRGIN COCONUT OIL

Auksti spiestai kokosriekstu eļļai ir svaigs kokosriekstu aromāts un maiga kokosriekstu garša
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.



PURE VIRGIN COCONUT OIL

P&B Foods Ltd, Indija

Iepakojums: 500 ml


100% nerafinēta kokosriekstu eļļa

Kokosriekstu eļļa ir unikāla dabas dāvana.

Auksti spiestai kokosriekstu eļļai ir svaigs kokosriekstu aromāts un maiga kokosriekstu garša.

Pirms lietošanas kokosu eļļu ieteicams paturēt silta ūdens peldē, kamēr tā iegūst šķidru konsistenci.

Lietošana skaistumam un ķermeņa kopšanai




  1. Kutikulas kopšanai. Ar kokosriekstu eļļas palīdzību variet atbrīvoties no sprēgājošas kutikulas ap nagiem. Vienkārši iesmērējiet ādu ap nagiem. Bez tam šādi jūs arī mitriniet roku ādu.

  2. Matu mitrināšana. Kokosriekstu eļļa ir dabīga alternatīva matu kondicionierim. Taukskābes, kas ir kokosriekstu eļļā, mitrina un baro matu galus bez ķīmiskām vielām, kuras vienmēr satur gatavie matu kondicionēšanas līdzekļi.

    Ātra matu maskas recepte: samaisiet kokosriekstu eļļu ar medu, iemasējiet matos un paturiet 40 minūtes. Izmazgājiet ar parastu šampūnu. Pirms katras mazgāšanas reizes iesmērējot matu galos eļļiņu, iespējams novērst matu galu šķelšanos.

  3. Stila veidošanā. Ja jūsu matiem ir tendence mitrā laikā lokoties, iesmērējiet problemātiskajās vietās pavisam nedaudz kokosriekstu eļļu. Tā veidos aizsargplēvīti, kas nelaidīs cauri mitrumu.

  4. Rūpes par blāvu sejas ādu. Kokosriekstu eļļa var atgriezt krāsu un svaigumu jūsu ādai. Vienkārši samaisiet nedaudz eļļas ar dzeramo sodu (soda ir lielisks dabīgais skrubis) un uzklājiet uz sejas, apļojot ar maigām kustībām un nedaudz pamasējiet. Pēc tam nomazgājiet masku ar siltu ūdeni.

  5. Antibakteriāla sejas maska. Vēl viena barojošas sejas maskas recepte ar antibakteriālām īpašībām – kokosriekstu eļļa un medus. Samaisiet abas sastāvdaļas un uzklājiet uz tīru sejas ādu uz 15 minūtēm. Pēc tam nomazgājiet ar siltu ūdeni.

  6. Lūpu mitrināšanai. Samaisot kokosriekstu eļļu ar brūno cukuru, jūs iegūsiet lielisku lūpu skrubīti. Bet lietojot tikai kokosriekstu eļļu – tā ir alternatīva parastam lūpu balzāmam.

  7. Ķermeņa kopšanai. Samaisiet kokosriekstu eļlu ar sāli vai brūno cukuru, pievienojiet dažus pilienus ēteriskās eļļas un lielisks ķermeņa skrubis ir gatavs. Papildus ādas mitrināšanai var kokosriekstu eļļu arī pievienot vannas ūdenim.

  8. Lūpu spīdums. Ja jums ir kāda mīļākā lūpukrāsa, kas jau izbeigusies, var izkasīt to, kas palicis pāri un samaisīt to ar kokosriekstu eļļu. Burvīgs lūpu spīdums gatavs.

  9. Dekoratīvās kosmētikas noņēmējs. Ar kokosriekstu eļļas palīdzību var noņemt dekoratīvo kosmētiku. Vienkārši uzklājiet to uz sejas un  atstājiet 5 minūtes. Pēc tam notīriet ar mitro salveti. Tāpat var notīrīt mitrumizturīgo tušu un pielīmētās skropstas.

  10. Skūšanās krēma vietā. Kokosriekstu eļļa var būt lielisks skūšanās krēma aizvietotājs, jo tā lieliski uzlabo ādas slīdību un mitrina to. Īpaši piemērots cilvēkiem ar jūtīgu ādu.

  11. Aknes samazināšanai. Lai samazinātu iekaisumu uz sejas, uzklājiet pēc ikdienas sejas tīrīšanas plānā slānītī kokosriekstu eļļu. Tai ir antibakteriālas īpašības un tā rada aizsargslānīti.

  12. Pretgrumbu iedarbība. Kokosriekstu eļļa var kļūt par lielisku alternatīvu dārgiem pretnovecošanās krēmiem un serumiem, kā arī pretgrumbu līdzekļiem. Vienkārši uzklājiet nedaudz eļļas uz ādas ap acīm un vieglītēm iemasējiet.

  13. Galvas ādas kopšanai. Iemasējot galvas ādā kokosriekstu eļļu, tas palīdz atbrīvoties no blaugznām un tiek veikta profilakse, lai blaugznas neviedotos nākotnē.

  14. Saules apdegumi. Ja esam apdeguši saulē, uzkājiet uz sarkanajiem ādas laukumiem nedaudz kokosriekstu eļļas. Tā samazina kairinājumu, mitrina ādu un mazina ādas bojājumus.

  15. Ekzēma. Kokosriekstu eļļai piemīt pretiekaisuma un mitrinošas īpašības, tā palīdz mazināt niezi un ādas kairinājumu, kuru skārusi ekzēma.

  16. Mājas spa-procedūra. Smaisiet kokosriekstu eļļu ar dažām pilītēm ēteriskās eļļas un jums izdosies lieliska masāžas eļļa mājas spa procedūrām.

  17. Kāju ādas kopšanai. Kokosriekstu eļļa mīkstina kāju ādu ne sliktāk par jebkuru parastu krēmu. Tāpat tā darbojās kā dezodorants un antiseptiķis. Lai labāk cīnītos ar nepatīkamu kāju pēdu aromātu, pievienojiet kokosriekstu eļļai dažas pilītes tējaskoka ēteriskās eļļas.

  18. Skropstu kopšana. Ar kokosriekstu eļļas palīdzību var nostiprināt savas skropstas. Vienkārši uzklājiet nedaudz eļļas uz tām pirms došanās gulēt.

  19. Vaska noņemšana. Ja izmantojiet epilācijas vasku, kokosriekstu eļļa var palīdzēt noņemt vaska atlikumus no ādas un citām virsmām. Uzklājiet nedaudz kokosriekstu eļļas uz lipīgajām vietām un maigi noņemiet vasku ar mitru sūklīti vai vatīti.


Mājai


  1. Spīduma piešķiršana ikvienam ādas izstrādājumam. Vienkārši iesmērējiet ādas priekšmetus ar kokosriekstu eļļu un jūs atgriezīsiet tiem iepriekšējo spīdumu.

  2. Kožļājamās gumijas noņemšanai. Kokosriekstu eļļa palīdzēs noņemt kožļājamās gumijas atstātos pleķus vai pašu kožļājamo gumiju no jebkuras virsmas, ieskaitot tepiķus un pat matus.

  3. Vannas istabas tīrīšanai. Ķīmisku tīrīšanas līdzekļu vietā vannas istabā var izmantot parastu kokosriekstu eļļu, kas ne tikai noņems netīrumus, bet arī  dezinficēs virsmas.

  4. Koka mēbeļu un priekšmetu kopšana. Kokosriekstu eļļa ir lielisks koka priekšmetu un mēbeļu kopšanas līdzeklis, kas palīdzēs kopt arī koka virtuves dēlīšus, karotes un lāpstiņas. Tā tiem ir lieliska profilakse no pārāk lielas izžūšanas.

  5. Metāla priekšmetu tīrīšanai. Kokosriekstu eļļa metāla priekšmetiem dos spožumu, kā arī palīdzēs noņemt rūsu no to virsmām.

  6. Smērviela eņģēm. Ar kokosriekstu eļļas palīdzību var atbrīvoties no čīkstošām eņģēm, vienkārši tās ieeļļojot.

  7. Ģitāras kopšanai. Kokosriekstu eļļu var lietot iesmērējot ģitāras stīgas.

  8. Iesprūduša rāvējslēdzēja atvēršanai. Ja nevariet atvērt kādu rāvējslēdzēju, iesmērējiet ar nedaudz kokosriekstu eļļu un problēma būs atrisināta.

  9. Ugunskura iekuršanai. Ķīmisko dedzinātāju vietā var izmantot vates bumbiņas, kas samitrinātas kokosriekstu eļļā.


Mājdzīvniekiem


  1. Novērš vilnas kunkuļu rašanos. Lai kaķis nerautu ārā vilnas kušķus no sevis, var tā ķepas iesmērēt ar kokosriekstu eļļu.

  2. Vilnas kopšanai.  Jūs variet rūpēties ne tikai par saviem matiem, bet arī par savu mājdzīvnieku vilnu ar kokosriekstu eļļu. Jūsu kaķa vai suņa vilna būs veselīgāka un spodrāka.

  3. Ēšana. Iekļaujot mājdzīvnieka ēdienkartē kokosriekstu eļļu var novērst artrīta veidošanos, problēmas ar muskuļu saitēm un palīdzēs regulēt lieko svaru. Atcerieties pakonsultēties ar veterinārārstu pirms dzīvnieka ēdienkartes maiņas.

  4. Niezes noņemšana. Ja jūsu mājdzīvnieks ļoti kasa kādu konkrētu vietu, var tur uzlikt nedaudz kokosriekstu eļļas, lai mazinātu iekaisumu un niezi. Protams, konsultējieties ar savu veterinārārstu.


Citi pērk

Black Cumin oil Bioherba 250ml 17.90€ Auksti spiesta melno ķimeņu eļļa
SESAME OIL Sattva 500ml 7.30€ Nerafinēta Sezama eļļa
Akmens eļļa 3g Sašera-Med 7.50€ Akmens eļļa, lai atjaunotu minerālu līdzsvaru organismā

TOP preces

SESAME OIL Sattva 500ml 7.30€ Nerafinēta Sezama eļļa
KURKUMA BIO SULA 19.90€ KURKUMA bio sula 250ml
NONI bio sula 27.50€ 100% organiskā Noni sula
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024