MUNG DAL CHILKA
Mung-dalam no pupām ir sāja garša. To viegli izvārīt, organisms to viegli izmanto, un sakarā ar to Mung-dals ieteicams bērniem, veciem cilvēkiem un atveseļošanās periodā. Par Dalu sauc arī zupu, kuru gatavo no šīm pupām. Dalu pasniedz kā piedevas pamatēdienam vai pārlej rīsus. Ēdot ar maizi, dals var kļūt par pamatēdienu.
Dals bagāts ar dzelzi un B grupas vitamīniem, bez tam tas ir galvenais olbaltuma avots vēdiskajā kulinārijā. Dažas dala šķirnes olbaltumvielu ziņā neatpaliek no gaļas, bet ir šķirnes, kas šajā ziņā pat pārspēj gaļu. Kad dalu lieto kopā ar citiem olbaltumvielām bagātiem produktiem, - graudaugiem, riekstiem un piena produktiem, - tad organisms labāk izmanto olbaltumvielas. Piemēram, rīsa olbaltumvielas izmantojam par 60%, dala – par 65%, bet šos produktus lietojot kopā, olbaltums izmantojas par 85%.
Ražotājs: TRS, Indija
Iepakojums: 500g
|
+371 286-688-54 herbals@herbals.lv SIA ELFARM HERBALSHOP LV40003936046 Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija Rekvizīti norēķiniem: AS Swedbank HABALV22 KONTS: LV66HABA0551017184222 |
Akcijas Kā pasūtīt? Kur nopirkt? Kā pasūtīt? Draugi Aurvēdiskie augi Uzzini savu Došu |
Dabur Organic India Himalaya Drug Planet Ayurveda Indian Henna Bioherba Herbals Diet Swanson LIFELINES |
|