_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

TRIKATU Herbals Diet

Šī lieliskā formula izvada no organisma toksīnus un pastiprina gremošanas uguni
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Trikatu 

Šī lieliskā formula izvada no organisma toksīnus un pastiprina gremošanas uguni.

Dabīgs uztura produkts. Izgatavots no sertificētiem organiskiem augiem. Nesatur konservantus, mākslīgas krāsvielas, ķīmiskas vielas un pesticīdus. Piemērots veģetāriešiem. Organisko augu izmantošana ir par labu Jūsu veselībai.

Trikatu ORGANIC

Trikatu – tas ir viens no vissenākajiem un plaši pielietotajiem Ajurvēdas līdzekļiem. Tajā ietilpst trīs komponenti: melnais pipars (Black pepper), garais Indijas pipars (Pippali) un Ingvers (Ginger).

Lieto pastiprinātas Ame (šlakvielas, toksīni) gadījumos. Praktiski visas slimības rodas uz organisma paaugstināta piesārņojuma fona, uz kuru norāda pazīmes: mēles aplikums, nepatīkams ķermeņa aromāts un smakojoša mute, gremošana neapmierinoša, vispārēja vājuma un noguruma sajūta, zema imunitāte.

Trikatu lieto, kad slikta apetīte, slikta gremošana, nelaba dūša, saindēšanās ar uzturu, pastiprināta gāzu veidošanās gremošanas sistēmā, slikta uzsūkšanās, sēnīšu infekcijas, metabolisma traucējumi (palielināts vai pārāk mazs ķermeņa svars), klepus, saaukstēšanās, slikta asinscirkulācija.

 Vislabāk Trikatu piemērots Kapha tipa cilvēkiem un Vatām. Tas ir labs papildinājums lietojot „kaitīgus” produktus, tādus kā saldējums un piena kokteiļi, aukstas sulas (uzturs, kurš samazina gremošanas uguni un vienlaicīgi veido gļotas).

Trikatu var lietot jebkuras diētas gadījumā, lai uzlabotu gremošanas darbību, bet, lai atbrīvotos no Amas (toksīniem), labāk lietot vieglu, siltu ēdienu no pilngraudiem un nepilnīgi izsautētiem dārzeņiem. Rūtā garša samazina Amu, asā to sadedzina, bet savelkošā – padara sausāku.

Tāpat noderīgi zināt, ka visas ķermeņa attīrīšanas procedūras sekmīgāk norit dilstoša Mēness laikā (no Pilnmēness līdz jaunam Mēnesim). Trikatu labi tīra organismu, tāpēc, kad toksīni sāk kustību un īslaicīgi nonāk asins plūsmā, var parādīties galvassāpes. Šajā gadījumā ieteicams pārtraukums, pēc kura atsāk ar devu, kura uz pusi mazāka nekā iepriekšējā. 

Pielietošana: ½ tējkaroti trīs reizes dienā pirms ēšanas – apetītes uzlabošanai, pēc ēšanas – gremošanas darbības uzlabošanai. Garša samērā asa, tāpēc pulveri var sajaukt ar mīkstu Gi sviestu vai medu proporcijā 1:2, un lietot 2 – 3 reizes dienā apmēram zirņa lieluma daudzumā. Nekavējoties norij un uzdzer siltu ūdeni.

• Kapha konstitūcijas cilvēkiem ieteicams lietot pirms ēšanas;

• Vata konstitūcijai – pēc ēšanas;

• Pitta-Vata cilvēkiem – pēc ēšanas minimālās devās. Akūtas Pittas gadījumos no Trikatu lietošanas un citiem asas garšas augiem labāk atteikties.



Ražotājs: Herbals Diet, Indija

Iepakojums: 50g


Citi pērk

BLACK SALT Kala Namak Powder 500g 5.00€ Vulkāniskā melnā sāls Kala Namak - pulveris

TOP preces

CHIA seeds 500g AKCIJA -30% 4.83€ Spēka un enerģijas avots
HIMALAYAN SALT Fine AKCIJA -30% 1.33€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
CHIA seeds 1kg AKCIJA -30% 8.75€ ČIA SĒKLAS (spāņu salvija)
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024