_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

DRY AMLA

Žāvēti Indijas ērkšķogas
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Ajūrvēdas nosaukums: Amalaki

Latīņu valodā: Emblica officinalis

Citi nosaukumi: Amla, Indijas ērkšķogas

Antioksidants un dabīgs C vitamīna avots.

Amla, kas pazīstama arī kā Indijas ērkšķoga jeb Amalaki, ir viena no augstākajām dabiskajām C vitamīna koncentrācijām ēdamajos augos. Tā ir būtiska čivanaprašas sastāvdaļa, kura stiprina imūnsistēmu un tā ietilpst arī trifalas sastāvā, kur normalizē gremošanas sistēmas darbību. Nav nekāds pārsteigums, ka amlas reputāciju balsta zinātniski pētījumi, kas pierādījuši, ka tā veicina veselīgu un normālu imūnsistēmas darbību. Tajā ietilpst tādas sastāvdaļas kā gallijskābe, ellagskābe, ābolskābe, mucīnskābe, polifenoli, kalcijs, magnijs, polyphenols, kālijs, cinks, dzelzs, nātrijs, proteīni un tauki.

Sastāvs: Žāvētas Indijas ērkšķogas.

Skaitās, ka žāvēti Amlas augļi ir veselīgāki un noderīgāki nekā pulveris, jo netiek oksidēti ar skābekli un ilgāk saglabā savas vērtīgās īpašības.

Receptes no žāvētiem Amlas augļiem:

•  sejas ādas un dekoltē zonas saglabāšana ziedošā un svaigā stāvoklī:  no rītiem iesaka apmazgāt seju un dekoltē zonu ar Amalaki novārījumu — paņemt 1 ēdamkaroti sausus amlas augļus (vai pulverīti), apliet ar litru ūdeni un vārīt 5 minūtes. Atvēsināt un uz nakti atstāt ledusskapī. No rītiem nomazgāties. Šis novārījums attīra seju no taukiem bez ziepēm, uzlabo ādas stāvokli, novērš ādas saslimšanas, atsvaidzina un tonizē, balina pigmentētos pleķus uz sejas un padara gaišākus vasaras raibumus.

•  Ķermeņa atjaunošanai kā atsvaidzinošs toniks:  Amalaki novārījumu lieto iekšķīgi 100ml divreiz dienā pēc ēšanas 40 dienas pēc kārtas (iespējami 2 cikli: 40 dienas — 1 mandala). Atjaunojošs toniks nozīmē, ka preperāta lietošana ir lietderīga visiem orgāniem, sākot ar gremošanas orgāniem līdz par jūtu orgāniem.

•  Acu veselībai (konjungtivīts, utt.) - žāvētu Amlas augļu novārījumu lieto acu mazgāšanai. Iekšķīgi lieto Amlas novārījumu pa 100ml 2x dienā pēc ēšanas.

Ražotājs: P&B Foods Ltd, Indija

Iepakojums: 100g

 


Citi pērk

SUPERFOODS GOJI BERRY 10.50€ Godži ogas

TOP preces

HIMALAYAN SALT Fine AKCIJA -30% 1.33€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
CHIA seeds 1kg AKCIJA -30% 8.75€ ČIA SĒKLAS (spāņu salvija)
HIMALAYAN SALT fine 1Kg 3.00€ HIMALAJU ROZĀ SĀLS, smalkais ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024