Tamarinda koks ir no Āfrikas un tagad to audzē arī Indijas subkontinentā. Tamarinda augļa mīkstums un satur arī sēklas. Tas garšo saldi un skābi.
Izmantošana:
- To lieto Indijas virtuvē, lai pagatavotu dažādus ēdienus, piemēram, tamarinds ar rīsiem, Sambar un Rasam.
- To izmanto arī, lai pievienotu ievārījumiem, sīrupiem, mērcēm un pagatavotu tamarinda mērci.
- Pikantās Tamarinda bumbiņas tiek lietotas arī kā gremošanas uzlabotāji un palīdz cīnīties ar nelabumu.
Veselības ieguvumi:
- Tamarinds ir bagāts ar B vitamīnu, C, K vitamīniem un kalciju.
Tamarinds ir skābs auglis, ko bieži izmanto Āzijas virtuvē. Tā skābums tiek izmantots līdzīgi kā kā tiek izmantoti citroni, bet tā garša ir dziļāka un maigāka. Tas ir gatavs lietošanai.
Ideāli piemērots Indijas un Āzijas stila mērcēm.
Sastāvdaļas: Seedless Tamarind pods.
Citi pērk
Asafoetida Vandevi 100g10.50€Asafetīda, tiek saukta arī par HING - garšaugs ar unikālu un asu garšu
+371 286-688-54 herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222