_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Korol Volos Bringaradz Shampoo

Korol Volos Bringaradž šamūns 250ml
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Korol Volos Bringaradž (Bringaraj) šamūns 250ml

Bioaktīvs šampūns ar ārstniecības augu ekstraktiem. Tā ir ieteicama ikdienas matu kopšanai jebkura veida matiem, pirmkārt, vājiem un problemātiskiem. Unikāla kompozīcija ar Eklipta balts - Bringaradzh - viens no visvairāk labi zināmiem matu kopšanas līdzekļiem kopš seniem laikiem. Indijā to sauc par "matu karali". Apvienojumā ar ekstraktiem no dadžiem, nātrēm, pienenēm, auzām un sarkanām vīnogāms ir veselīga un tonizējoša iedarbība uz matiem.



Maigs šampūns ar matu veselību uzlabojošu efektu maigi attīra galvas ādu un matus, viegli saputotās bagātīgās putas, nesatur sāli, neiznīcina matu struktūru, bioloģiski sadalās. Eklipta alba ekstrakts - Matu kopšanas karalis rūpējas par matiem, baro un stiprina matu saknes, novērš matu izkrišanu, veicina augšanu. Auzu ekstrakts nodrošina matus ar olbaltumvielām, palielina zīdainību. Dendeljona ekstrakts ir piesātināts ar vitamīniem un minerālvielām. Laktuloze palīdz stiprināt imunitāti, mitrina. Dālijas ekstrakts nostiprina matu saknes, uzlabo asinsriti. Nātru ekstrakts nodrošina spīdumu, piesātinātos vitamīnus, piemīt baktericīda, pretiekaisuma iedarbība. Vīnogu ādas ekstrakts satur antioksidantus, kas aizsargā matus no kaitīgās ietekmes uz vidi, dod savu matu apjomu, krāšņumu. Eklipta balta (Eclipta alba, Bhringraj): baro matus ar vērtīgām minerālvielām un vitamīniem, tas paātrina matu augšanu, tas atmodina "guļ" matu folikulu un atjauno šūnas un novērš graying. Dadzis (Arctium lappa): sitosterīna un lignans stiprina matu saknes, nomierina kairinājumu un niezi, novērš matu izkrišanu.



«King of Hair» Šampūns - balzams (Bringaradzh) Šampūns matu kopšanas produktiem jebkura veida, jo īpaši attiecībā uz novājinātu un uztraukta. Maigs šampūns ar veselību uzlabotu efektu maigi attīra galvas ādu un matus, viegli saputotu bagātīga putas, nesatur sāli, neiznīcina struktūru matiem, bioloģiski sadalās. Matu karalis rūpējas par matiem, baro un stiprina matu sīpolu, novērš matu izkrišanu, veicina augšanu. Auzu ekstrakts nodrošina olbaltumvielas, palielina zīdainību. Pienenes ekstrakts ir piesātināts ar vitamīniem un minerālvielām. Laktuloze palīdz stiprināt matus un mitrina tos. Dālijas ekstrakts nostiprina matu saknes, uzlabo asinsriti. Nātru ekstrakts nodrošina spīdumu, piesātinātos vitamīnus, piemīt baktericīda, pretiekaisuma iedarbība. Vīnogu ekstrakts satur antioksidantus, kas aizsargā matus no kaitīgās vides ietekmes un palielina matu apjomu, krāšņumu. Eklipta balta (Eclipta alba, Bhringraj): baro matus ar vērtīgām minerālvielām un vitamīniem, tas paātrina matu augšanu, tas atmodina "snaudošos" matu folikulus un atjauno šūnas un novērš sirmošanu. Dadzis (Arctium lappa): sitosterīna un lignans stiprina matu saknes, nomierina kairinājumu un niezi, novērš matu izkrišanu.

  • Labi attīra matus un galvas ādu

  • Nodrošina matu spīdumu un krāšņumu

  • Uzlabo lokālo mikrocirkulāciju un vielmaiņu

  • Aizsargā matus no priekšlaicīgas pelēkšanās

  • Ir dziedinošs, imunitāti stimulējošs efekts

  • Baro, stiprina sīpolu un matu struktūru

  • Stimulē matu augšanu


Pielietošanas metode: Uz slapjiem matiem uzklājiet vajadzīgo šampūna daudzumu. Vienmērīgi ieziediet putas uz matiem 1-2 minūtes. Noskalot ar ūdeni istabas temperatūrā. Viegli nosusiniet matus ar dvieli.

Ražotājs: MEDIKOMED, ​​Indija-Krievija 

Iepakojums: 250 ml

Citi pērk

INDIAN HENNA BLACK 6.50€ Augu izcelsmes matu krāsa. Melns
PSORISTOP shampoo 8.50€ Īpaši maigs, mīkstinošs šampūns - pret sausumu, niezi, lobīšanos
Himalaya Shampoo Softness&Shine 400ml 5.90€ Olbaltumvielu šampūns ar olīveļļu veseliem matiem.

TOP preces

INDIAN HENNA DARK BROWN 6.50€ Augu izcelsmes matu krāsa TUMŠI BRŪNS
INDIAN HENNA NATURAL 4.50€ Indijas Hennas pulveris – krāsošanai, matu atjaunošanai un kondicionēšanai
INDIAN HENNA BROWN 6.50€ Augu izcelsmes matu krāsa. Brūns
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024