_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

JOGAS CEĻOJUMS PA IZRAĒLAS SPĒKA VIETĀM

JOGAS CEĻOJUMS PA IZRAĒLAS SPĒKA VIETĀM / 2018.gada 19-26. marts
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Izraēlas svētāko vietu apceļošana samērīgā, meditatīvā ritmā un jogas praktizēšana

Enerģētiski visinteresantākās vietas saistītas ar Kristietības un Kabalas rašanos. Visa ceļojuma garumā mūsu grupai būs savs pastāvīgs autobuss. Mūs pavadīs cilvēki, kas ir kā iemīlējušies savā valstī.



Šis ir video no mūsu 2016.gada brauciena



2016.gada Izraēlas fotogrāfijas >>>





 



1.diena – 2018.gada 19.marts lidojums Rīga – Tel Aviv


Pārbauciens uz Jeruzalemi. Apskatīsim Jeruzalemes pilsētu vakarā no Olīvu kalna. Apstāsimies Olīvu kalna kapellā, kas uzcelta Jēzus debesbraukšanas vietā. Disimies uz pareizticīgo Pestītāja-Debesbraukšanas konventu uz Olīvu kalna virsotnes. Dievmātes kapsētā mēs pieskarsimies brīnumainajai Jeruzālemes Svētā Dieva Baznīcas ikonai.



Mēs pameditēsim Gefsimanskas dārzā un Masličnas kalna pakājē.  Šeit aug tikpat vecs kā jēzus olīvkoks. mēs stāvēsim visu Tautu Templī, kur Jēzu apcietināja sardze un kur viņš pavadīja nakti lūdzoties krusta priekšā. Šeit viņš lūdza Dievu, lai atbrīvo no ciešanām. Šajā vietā Jūda viņu nodeva.



Betlēme. Kristus dzimšanas bazilika ir viena no vecākajām draudzēm pasaulē, kas darbojusies nepārtraukti. Šeit ir Ziemassvētku ala. Mēs pieskaras sudraba zvaigznei, kas iezīmē Jēzus dzimšanas vietu. Izmitināšana un vakariņas viesnīcā Betlēmē.



2.diena –20.marts: No rīta joga. Pēc brokastītm izpētam  Jeruzalemes vecpilsētu. Tempļa kalns - pati svētākā jūdaisma viet aun trešā svētākā islama svētvieta. Tempļa kalā atrodās Pirmais un pēc tam Otrais Jeruzalemes templis. Šobrīd šeit atrodās Al-Aksa un Klints kupols.



Mēs virzīsimies uz Sionas kalnu un pastāvēsim pie valdnieka Dāvida kapa vietas. Iziesim caur Ēbreju un Musulmaņu kvartālam. Pastāvēsim pie raudu sienas. Mēs iziesim krusta ceļu līdz golgātas Dieva kapavietas Templim.



Pazemes Jeruzaleme. Caur Hizkijana tuneli no Raudu sienas mēs nokāpsim pazemes  «Dāvida pilsētā». Iesim pa Hasmoneva tuneli, kurš ir daļa no pazemes seno kanālu kompleksa, kas piegādāja Templim ūdeni.  Iesim uz «Svēti Svēto» vietu, kas atrodās tuvāk Dviru Templim, no kurienes nāk Dievišķā kātbūtne un žēlsirdības enerģija. Atgriezīsimies viesnīcā Betlēmē. Vakariņas viesnīcā.



3.diena – 21.marts: No rīta joga un brokastis. Mēs dosimies uz Hebronu, seno Jūdejas galvaspilsētu un otro lielāko pilsētu pēc Jeruzalemes. Mēs apmeklēsim Machpel patriarhu alu, kas ir ebreju, kristiešu un musulmaņu svētnīca. Saskaņā ar Bībeli šeit ir apbedīti tēvutēvi Ābrahāms, Īzāks un Jēkabs ar savām sievām. Saskaņā ar ebreju tradīcijām šeit aprakti arī Ādams un Ieva. Tālāk brauciens pa Hebrona kalniem, kur mēs redzēsim lielāko Izraēlas mežu Yar Yatir.



Makhtesh Ramons ir Izraēlas spēka vieta. Šī Negev tuksneša ģeoloģiskā parādība ir piepildīta ar absolūtu klusumu un brīnišķīgu ainavu. Nakts tuksnesī beduīnu nomadā.



4.diena – 22.marts: No rīta joga un brokastis. Agri no rīta, uzbraucam uz Massada cietoksni. Cietoksnis tika uzcelts uz vienu no Judas tuksneša klintīm, ko uzcēla ķēniņš Herods Lielais 25 gadsimtā pirms Kristus. Tas paceļas 450 metrus virs Nāves jūras.



Mēs apstāsimies un izpeldēsimies Nāves jūras krastā kūrorta pilsētā Ein Bokek. Tad mēs dosimies uz valsts ziemeļiem uz Holandes virsotnēm, kur mēs meditēsim noslēpumainā unj senajā Dolmenā. Izmitināšana viesnīcā Tiberias.



5.diena – 23.marts: No rīta joga un brokastis. Pēc brokastīm izpētīsim  Galileju.  Dosimies uz Nācareti, kur «nācaretes» Jēzus pavadīja bērnību. Apmazgāsimies svētās Jordānas upes ūdeņos, kur Jēzus tika kristīts un kur viņš «garīgi piedzima». Mēs redzēsim seno Kapernauma pilsētu Galilejas jūrā, kur Jēzus sinagogā sludināja un izpildīja daudz brīnumu. Mēs redzēsim Taboru - Kristus pārveidošanas vietu lūgšanas laikā trīs tuvāko mācekļu klātbūtnē. Mēs meditēsim uz «Baznīcas kalnu», kurā tika teikts Kalna sprediķis.



6.diena – 24.marts. No rīta joga. Pēc brokastīm mēs dosimies uz seno Akko pilsētu, kuras vēsture ir aktīva jau 4000 gadus. Te saglabājusies senā osts un austrumu tirgus. Mēs izpētīsim krustnešu zāles, kuras lieliski saglabājušās līdz mūsdienām. Safeda - kolorītā un svētā mistiķu pilsēta, daudzu pareizticīgo rezidence. Mēs dosimies pastaigā pa vecpilsētu, apmeklēsim senās sinagogas un māklsinieku kvartālu. 



7. diena –   25. marts. No rīta joga un brokastis. Mēs apskatīsim Ķeizariju, ko pirms 2000 gadiem izveidoja Herods Lielais. Brauksim uz Rotšilda parku, lai uzlādētu monētas labai veiksmei! Pastaigāsimies pa Lielajiem Bahai dārziem, kas atrodas Haifa kalna Karmela nogāzē.



8.diena – 26.marts: No rīta joga un pārbrauciens uz lidostu. Izlidojam no TelAvivas uz Rīgu.





Būs iespēja saņemt manu astroloģisko konsultāciju, uzzināt savus karmiskos uzdevumus pamata problēmu - Drakonu. Būs iespēja fotografēties privātā fotosesijā pie Sarkanās jūras pie profesionāla fotogrāfa Raimonda Kļaviņa


Ceļojuma cena 8 dienām: 1050  (1240$) cena ir fiksēta USD


Cenā ietilpst: visi pārbraucieni LUX autobusā, kas ietverti progammā, dzīvošana divvietīgā numuriņā ar brokastīm (Jeruzalemē brokastis un vakariņas), jogas nodarbības un lekcijas, visas ekskursijas un ieejas biļetes pēc programmas, visa ceļojuma laikā viens vietējais krievvalodīgais gids.

Nav iekļauts: Avio pārlidojums Rīga-TelAviv- Rīga(230-280€), apdrošināšana (10€),, pusdienas un vakariņas (nauda ēdienam apmēram 10 € dienā), dzeramais ūdens, cittautiešiem vīza 30€, ziedojumi, tējas nauda, konsultācija un fotosesija.



Apmaksas kārtība:



 




  1. Aviobiļetes pirkums. Es palīdzēšu nopirkt biļetes. Jo ātrāk, jo labāka cena!

  2. Avanss līdz 1.decembrim  – 500€.

  3. Pilna samaksa līdz 2018.gada 1.martam - 550€



 



Sīkāku infrmāciju jautājiet: Viktorija Darakova +37129250994  v.darakova@gmail.com



 



Citi pērk

TOP preces

Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024