_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

BEEMY HONEY Nourishing cream 50ml

Dienas krēms, kam piemīt barojošas un mitrinošas īpašības
Kods: 4778 11.50
NH Honey Nourishing cream 50ml
HONEY mitrinošs krēms

Iepakojums: 50 ml

Ražotājs: Natura House, Itālija


Dabisku komponentu saturs: 97,6%

NATURAL NUTRITION - BeeMy Honey barojošais un mitrinošais sejas krēms ir bagātināts ar mitrinošu medu, atdzīvinošu propolisu, enerģētisko peru pienu un barojošiem mīkstinošiem līdzekļiem, kas palīdz novērst sausu ādu un saglabāt ādu maigu un mirdzošu.

NATURAL FRAGANCE – Vieglais dabīgais medus aromāts piešķir sejas krēmam tieši vajadzīgo daudzumu smalka aromāta. Nepārvarošs, brīnišķīgais aromāts ir tikai papildu labums sejas krēma barojošajām īpašībām.

GUDRI IZSTRĀDĀTS – BeeMy Honey sejas krēms ir hipoalerģisks, pārbaudīts ar dermatologu un izgatavots no 97,9% dabīgi iegūtām sastāvdaļām, kas nesatur parabēnus, silikonus, minerāleļļas, SLS/SLES, PEG, PPG un krāsvielas. Tajā tiek izmantotas tikai tīrākās sastāvdaļas, un katra sastāvdaļa ir augstākās dabiskās izcelsmes, vienlaikus ierobežojot sintētisko sastāvdaļu izmantošanu.

LIETO DIENU UN NAKTI. Paredzēts lietošanai kā ikdienas krēms pēc rīta un vakara ādas kopšanas rutīnas, BeeMy Honey sejas krēms mitrinās jūsu ādu un liks tai justies maigai un barotai. Mūsu sejas krēms ir lieliski piemērots arī kā grima bāze!

Krēms, kam piemīt barojošas un mitrinošas īpašības, novērš ādas dehidratāciju, palīdz saglabāt to maigu, gludu un starojošu. Vērtīgs līdzeklis ādas veselībai un aizsardzībai pret  vides kaitīgo ietekmi.

Tā sastāvā ietilpst medus, propoliss un peru pieniņš. Kā arī satur olīveļļu un E vitamīnu. Tam piemīt mīkstinoša un antibakteriāla iedarbība.

Barojoša un mitrinoša emulsija, kas efektīvi atgriež un paildzina svaigumu, maigumu, zīdainumu un starojošu sejas toni. Piemīt mitrinošs efekts un ļoti augsts barošanas līmenis, ādas veselībai un skaistumam.

Sastāvdaļas: Aqua (ūdens), glicerīns, glicīnu sojas (sojas) eļļa, medus, Di-C12-13 alkil malāts, cetearil olivat, sorbitāna olivat, šī sviests, cetilspirts, hidrogenēta olīveļļa, augu eļļa, palmu alkohols, cetilspirts palmitāts, sorbitāna palmitates eļļas, olīvu augļi, Phytosteryl canolate, propoliss, peru pieniņš, akācijas sveķi, ksantāna sveķi, tokoferola, askorbilpalmitāta, inulīns laurilsulfāta karbamāts, lecitīns, citronskābe, aromātizētajs (smarža), tetrasodium EDTA, nātrija benzoāts, fenoksietanols, dehydroacetic skābe, Hexyl Cinnamal, limonēns, Butylphenyl Methylpropional, kumarīns, Citronellol.

Kā lietot: pēc rūpīgas ādas tīrīšanas, berzēt sejas krēmu ar apļveida kustībām, līdz tas pilnībā uzsūcas.

Nesatur: Parabēnus, vasku, silikonus / SLS, SLES, polianilīnu, akrilu, minerāleļļas, amīnu, krāsvielas.

 


Citi pērk

L'ARGANIC HAND/NAIL CREAM 7.50€ Krēms rokām un nagiem ar Arganas eļļu

TOP preces

Rose Water TRS 190ml 2.50€ Rožūdens. Maigs tīrīšanas līdzeklis, īpaši piemērots sausai un jutīgai ādai
Rose Water Dabur 4.00€ Rožūdens. Maigs tīrīšanas līdzeklis, īpaši piemērots sausai un jutīgai ādai
Nourishing Lip Balm Himalaya 2.35€ Barojošs Lūpu balzams
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024