_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

SHATAVARI Planet Ayurveda

Vispārējs tonizējošs līdzeklis sievietes reproduktīvajai sistēmai
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Ražotājs: Sire Ayurveda, Indija

Iepakojumā: 60 kapsulas



Planet Ayurveda SHATAVARI / Šatavari

Uztura bagātinātājs ar saponīniem.



SHATAVARI ar zīmolu Planet Ayurveda™ - augstas efektivitātes preparāts, ražots no auga Asparagus racemosus standartizētā ekstrakta, efektīvs 100% dabīgs līdzeklis





Saponīni ir īpaša glikozīdu grupa, kuru šķīdums ūdenī puto (latīņu val. sapo — ziepes). Ievadīti asinīs, tie rada eritrocītu hemolīzi (izšķīšanu). Saponīnu necukura daļu sauc par sapogenīnu. Pēc sapogenīna uzbūves visus saponīnus iedala divās lielās grupās — steroīdu un triterpēnu savienojumos.

Saponīni ļoti plaši izplatīti augu valstī un atrodas dažādos augu orgānos, bet visvairāk to ir sēklās, saknēs un augļos. Saponīnus saturošos augus lieto medicīnā kā atkrēpošanas līdzekļus, augšējo elpošanas ceļu iekaisumu ārstēšanai un kā diurētiskus līdzekļus. Daži arāliju dzim­tas augu (žeņšeņa, arāliju, eleuterokoka, ehinopanaksa) saponīni iedarbojas uz centrālo nervu sistēmu kā tonizējoši un stimulējoši līdzekļi. Daži saponīni labvēlīgi ietekmē sirds un asinsvadu sistēmu un galvas smadzeņu asinsva­dus; tos lieto aterosklerozes ārstēšanai, piemēram, dioskoreju saponīnus.

Sastāvdaļas (4 kapsulas): Parastā sparģela (Asparagus racemosus) standartizēts saknes ekstrakts, kas satur > 20% saponīnu - 2 g (4 kapsulas satur vairāk nekā 400 mg saponīnu), augu celulozes kapsula.



Sargāt no gaismas.



Ieteicamā deva: 4 kapsulas dienā



Lietošana: 1-2 kapsulas 2 reizes dienā



Shatavari kapsulas ir 100% dabīgs produkts.



Labākam rezultātam lietojiet 2 kapsulas  2 reizes dienā 8-10 nedēļas. Rezultāti var atšķirties atkarībā no vecuma, dzimuma, veselības stāvokļa un uztura. Šo produktu var lietot ilgāku laiku,  ja nav nekādu blakus efektu.



Ieteikums: Neizmantot uztura bagātinātājus kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotājus;



Brīdinājumi: Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Ja Jūs esat grūtniece, laktācijas periodā vai lietojat- medikamentus, konsultējieties ar savu ārstu pirms lietošanas. Pārtrauciet lietošanu un konsultējieties ar savu ārstu, ja rodas kāda blakusparādība.



Nesatur mākslīgas krāsvielas, saldinātājus, cukuru, pienu, laktozi, soju, glutēnu (lipekli), kviešus un raugu. Nesatur konservantus un želatīnu.DIA



Informācija par augu*



Sparģelis (Šatavari) - vispārējs tonizējošs līdzeklis sievietes reproduktīvajai sistēmai. Satur dabiskus estrogēnus (fitoestrogēnus). Ieteicams sievietēm reproduktīvajā vecumā, arī periodā pirms un pēc menopauzes.



Šatavari ir galvenais ajurvēdiskais augu valsts līdzeklis sievietes veselības nodrošināšanai.

Ajurvēda Šatavari pielieto menopauzes simptomu (karstuma viļņi, mastopātija, sirdsklauves, maksts sausums, garastāvokļa maiņas, aptaukošanās, bezmiegs, depresija u.c.) profilaksei.



Ājurvēdas ārsti uzskata, ka Šatavari izvada no organisma lieko ūdeni un mazina tūsku. Novērš ieilgušus procesus mazā iegurņa orgānos, normalizē asinsriti reproduktīvajā sistēmā un urīna izvadīšanas ceļu funkcijas. Šatavari antioksidanta īpašības palēnina novecošanas procesu.



*Ievērībai!

Jebkura norāde uz īpašībām, kas piemīt šajā produktā esošajām aktīvajām vielām, ir balstīta uz autoritatīvu avotu iegūto informāciju, taču tās nesekmē galaprodukta iedarbību un tā nav produkta reklāma. Informācijas avots: The Yoga of Herbs: (An Ayurvedic Guide to Herbal Medicine) by Dr Vasant Lad, Dr David Frawley, 1993.


 


Citi pērk

ASHWAGANDHA Himalaya 7.90€ Dabiskais adaptagēns un antistress. Atbalsta stresa situācijās un veicina enerģijas atjaunošanos

TOP preces

SPIRULINA ORGANIC Herbals 300 tablets 9.50€ Spirulīnas tabletes BIO
MERIT pills 6.50€ Austrumu formula svara samazināšanai un kontrolei
TRIFALA BIO PULVERIS 7.50€ Trifala – dabas produkts, uzlabo vielu maiņu, iedarbojas attīroši
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024