_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

SHAMBALA POWDER Herbals Diet

Sieramoliņa lietošana pazemina cukura un līmeni abu tipu diabēta slimniekiem
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Shambala powder Grieķu sieramoliņa pulveris

Izcelsmes valsts: Indija 

Iepakojums: 100g


Tradicionāls funkcionāla uztura produkts.

Shambala ar zīmolu Herbals Diet™ - augstas kvalitātes preparāts, 100% dabīgs līdzeklis.


Sieramoliņa lietošana pazemina cukura un līmeni abu tipu diabēta slimniekiem, kā arī veicina holesterola daudzumu samazināšanos asinīs. Sēklu bioaktīvās vielas palīdz pasargāt smadzenes un aknas pārmērīgas alkohola lietošanas gadījumos, kā arī stimulē testosterona izstrādi, kas labvēlīgi ietekmē vīrieša libido un potenci.

Sēklas vai to ekstraktus iesaka lietot arī sportistiem un body-building entuziastiem izturības un darba spēju veicināšanai.

Sanskrita nosaukums: Methi 

Latīņu valodā: Trigonella foenicium - graecum  

Angļu nosaukums: Fenugreek

Grieķu sierāboliņš ir līdz 50 cm augsts, viengadīgs augs, kura izcelšanās nav precīzi noskaidrota. Bet tas ir ļoti sens augs, 4000 gadus vecas pārogļotas sēklas atrastas Tal Halalā Irākā, uz bronzas laikmetu attiecināmas sēklās, kuras atrastas sensenajā Lahišas pilsētā. Par sēklu nozīmīgumu senatnē liecina to atrašana Tutanhamona kapenēs.

Savvaļā tas ir sastopams visā Dienvideiropā. Neievērojamie ziedi parādās no aprīļa līdz jūnijam. No tiem veidojas 10 cm garas pākstis ar sēklām. Dienvideiropā sierāboliņš tiešām ir nozīmīgs lopbarības augs. Eiropas dienvidu un austrumu daļā tā sēklas žāvē, samaļ un izmanto kulinārijā. Iegūtajam produktam ir spēcīga garša, tāpēc tas jālieto piesardzīgi. Diedzētām sēklām un termiski apstrādātām lapām ir maigāka garša, tāpēc tās var lietot lielākā daudzumā.

Sierāboliņš plaši tiek pielietots indiešu, etiopiešu, eritreješu virtuvēs garšaugu maisījumos un kā piedeva ēdienu gatavošanā. Kopš seniem laikiem Jemenas ebreji to pielieto Hilba mērces gatavošanā.

Grieķu sierāboliņš ir sens ārstniecības augs, ko lietoja no Mazāzijas līdz Ķīnai, uz dienvidiem līdz Ziemeļāfrikai, kā arī gandrīz visā Eiropā, izņemot tās ziemeļu daļu. Mūsdienās ir atklāts, ka augs mazina cukura līmeni asinīs un daži pat uzskata, ka to var izmantot vēža ārstēšanai. Austrumos un Ziemeļāfrikā grieķu sierāboliņš ir īpaši iecienīts kā līdzeklis impotences un menstruāciju traucējumu novēršanai. Šis augs veicina piena sekrēciju mātēm, kas zīda mazuļus, tomēr to drīkst lietot tikai pēc dzemdībām. Samaltu sierāboliņa sēklu kompresi var likt uz augoņiem, lai tos likvidētu. Sierāboliņa sēklas ir bagātīgs galaktomanāna (polisaharīds no pārtikas šķiedru klases) avots. Tāpat tas satur lielu daudzumu saponīnu, tādu kā asdiosgenīns, jamogenīns (Yamogenin), gitogenīns, tigogenīns, unneotigogens. Citas bioaktīvās vielas kuras satur sierāboliņa sēklas ir ēteriskās eļlas un alkaloīdi, tādi kā holīns un trigonellīns.

Sastāvs: Sieramoliņa (Trigonella foenicium - graecum) sēklu pulveris.

Lietošana :  1-2 tējkarotes (5-10 g) dienā – iemaisiet to sulā vai ūdenī. Var pirms lietošanas tos aplejot ar verdošu ūdeni un izveidot karsto dzērienu.


Citi pērk

ISABGOL Herbals Diet 9.90€ Indijas ceļtekas sēklapvalki - Superšķiedru avots
SPIRULINA ORGANIC Herbals 300 tablets 9.50€ Spirulīnas tabletes BIO

TOP preces

SPIRULINA ORGANIC Herbals 300 tablets 9.50€ Spirulīnas tabletes BIO
MERIT pills 6.50€ Austrumu formula svara samazināšanai un kontrolei
TRIFALA BIO PULVERIS 7.50€ Trifala – dabas produkts, uzlabo vielu maiņu, iedarbojas attīroši
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024