_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

HLOROFILS 500 ml

Tas dziedina un attīra orgānus un pat iznīcina daudzus mūsu iekšķīgos ienaidniekus
Dabīgs šķidrais Hlorofils

Ražots: Latvija

Iepakojums: 500ml


Hlorofils ir saules enerģija ķīmiskā veidā. Tas dziedina un attīra orgānus un pat iznīcina daudzus mūsu iekšķīgos ienaidniekus.

Hlorofilu sauc par zaļaju augu asini. Zinātnieki ir atklājuši pārsteidzošu līdzību hlorofila un hemoglobīna molekulas struktūrā - galvenais elpošanas pigments cilvēka asinīs. Vienīgā atšķirība ir tā, ka hlorofila helātu kompleksa centrā ir magnija atoms un hemoglobīnā - dzelzs. Tādēļ, hlorofilam ir ietekme uz asins, kas ir līdzīga hemoglobīna iedarbībai: palielināt skābekļa līmeni, lai paātrinātu slāpekļa metabolismu.

Ir konstatēts, ka hlorofila šķidrums veicina saistaudu veidošanos kas palīdz eroziju, čūlu, vaļēju brūču dziedināšanai, uzlabo imūnsistēmas darbību, stimulējot fagocitozi. Hlorofila sastāvā ir vitamīns K, kas padara to par lielisku līdzekli nierakmeņu profilaksei. Tas palīdz atbrīvot organismu no toksīniem, un darbojas arī kā viegls diurētiks. Hlorofilam ir stimulējoša ietekme uz dažādiem orgāniem un sistēmām - sirds un asinsvadu, elpošanas, gremošanas, uc, piemīt arī antioksidanta aktivitāte. Tas uzlabo vairogdziedzera funkciju un palielina dziedzera aizkuņģa fermentu sekrēciju un palīdz anēmijas gadījumos, regulē asinsspiedienu, stiprina šūnu membrānas, samazina nervozitāti.

1950.gadā, zinātnieks Hovards Veskots paziņo, ka pateicoties regulārai hlorofila norīšanai pazūd slikta elpa un ķermeņa smarža. Un hlorofils atsvaidzina elpu un muti, pat pēc sīpolu ēšanas vai smēķēšanas, novērš urīnu, menstruālu smaku.

Hlorofils ir nepieciešams cilvēkiem, kuri kādu iemesļu dēļ, saņem maz saules staru - biroja darbiniekiem un visiem tiem, kuri dzīvo lielās pilsētās. Sportistiem šķidrs hlorofils palīdz ātrāk atgūt spēku pēc intensīva treniņa, izvadot pienskābi no muskuļiem.

Un, protams, viena no visvairāk apbrīnojamām hlorofila šķidruma īpašībām ir to antibakteriāla iedarbība, un nav svarīgi, vai tas ir saaukstēšanas, akūta sinusīts, hroniskas ādas čūlas, kakla dzemdes erozija, visos gadījumos ir zināma to iedarbība.

Sastāvdaļas: ūdens, stabilizētājs: glicerīns, nātrija - vara hlorofilīns, dabīgs piparmētru aromatizētājs.

Dabīgais hlorofils nesatur konservantus.

Ieteicamā dienas deva: 15 ml. Pievienot vienu tējkaroti (5 ml) hlorofila glāzei ūdens vai citam dzērienam. Lietot trīs reizes dienā ēšanas laikā. Pirms lietošanas pudeli labi sakratīt.

15 ml dabīgā hlorofila satur 45 mg nātrija-vara hlorofilīna.

Nepārsniedziet ieteicamo dienas devu.  Grūtniecēm un barojošām māmiņām pirms lietošanas konsultēties ar ārstu. Neizmantot uztura bagātinātāju pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietošanai. Nelietot, ja ir alerģija pret kādu no sastāvdaļām.

 


Citi pērk

8 Greens Chlorophyll powder 8.90€ Miežu asnu pulveris + ar hlorofilu bagāts 7 augu maisījums

TOP preces

SPIRULINA ORGANIC Herbals 300 tablets 9.50€ Spirulīnas tabletes BIO
MERIT pills 6.50€ Austrumu formula svara samazināšanai un kontrolei
TRIFALA BIO PULVERIS 7.50€ Trifala – dabas produkts, uzlabo vielu maiņu, iedarbojas attīroši
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024