_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Vigo SX INNOVEDA AKCIJA -80%

Dabīgo afrodiziaku komplekss: Tribulus, Maka, Ginseng, Saffron
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Parastā cena: 15.90 EUR

Ieteicams līdz: 31.03.2024

VIGO SX INNOVEDA 

Uztura bagātinātājs Virieša seksuālai veselībai, 8 dabīgo afrodiziaku, cinka un selēna komplekss


Fresh Herbs - izgatavots no svaigiem augiem, bez ekstraktu pielietošanas!

Ražotājs: INNOVEDA, Indija

Iepakojumā: 60 kapsulas

Innoveda Vigo SX formula tika izstrādāta, izmantojot 5000 gadu senu recepti savienojumā ar mūsdienu zinātniskajām metodēm, lai parādītu maksimālu ārstniecības augu labumu. Bagātinātas ar safrānu un laika gaitā pārbaudītām un zinātniski atzītām augu un minerālu aktīvajām sastāvdaļām, Innoveda Vigo-SX ir pilnīgi drošs un efektīvs stiprinošs, barojošs, atjaunojošs un stimulējošs līdzeklis, kas ievērojami veicina pievilcību un dzīves tonusu.

Tribulus Terrestris labvēlīgi ietekmē ķermeņa tonusu un muskuļu enerģijas līmeni. Stimulē seksuālās spējas un tieksmes. Cinks palīdz normalizēt testosterona līmeni asinīs, selēns uzlabo spermatoģenēzi. Žeņšeņs palīdz saglabāt vitalitāti un stimulē seksuālās dzīves kvalitāti. Maka uzlabo seksuālo sniegumu.

VIGO SX sastāvā esošie ārstniecības augi tradicionāli tiek izmantoti, lai vīriešiem palielinātu libido un uzlabotu spermu.

Аšvagandha (Withania somnifera) *

Spēcīgais adaptogēns Аšvagandha ir slavens afrodiziaks, kas ievērojami uzlabo spermas kvalitāti, novēršot oksidatīvo stresu un apoptozi (šūnu bojāeju). Šis spēcinošais un atjaunojošais augs uzlabo arī neaizstājamo metālu jonu CU (2+), Zn (2+), Fe (2+) un Au (2+) koncentrēšanās spējas spermas plazmā, tādējādi uzlabojot spermas kvalitāti.

Turklāt šī auga darbība uzlabo izturību, enerģiju un veiktspēju. Tas īpaši noderīgi ir vīriešiem, kuri bieži vien cieš no auglības un produktivitātes problēmām.

Kapikačhu (Mu kuna dedzinošā)*

Lielisks afrodiziaks, kas ne tikai uzlabo spermas kvalitāti, bet arī veicina spermatozoīdu kustīgumu. Kapikačhu stabilizē arī vīriešu reproduktīvos hormonus, kas nozīmīgi ir produktivitātei un auglībai. Šis spēcinošais un uzmundrinošais augs mazina arī stresu un ārstē cukura diabētu, kā arī pazemina erektīlo disfunkciju.

Gokšura (Tribulus terrestris)*

Šis augs ir apstiprināts seksuālais pastiprinātājs un to plaši izmanto, lai vīriešiem uzlabotu libido, erektīlo un seksuālo aktivitāti. Reproduktīvos orgānus gokšura aizsargā arī no oksidatīvā stresa.

Džaifals (Myristica fragrans)*

Džaifalam (jeb muskatriekstam) piemīt aktīvas antidepresanta īpašības. Ir pierādīts, ka šis pikantais afrodiziaks ievērojami paaugstina vīriešu seksuālo aktivitāti.

Safrāns (Crocus sativus)*

Kā spēcīgs antioksidants un afrodiziaks safrāns ir noderīgs erektīlās disfunkcijas gadījumā; tas efektīvi samazina stresa pakāpi, depresiju un nemieru un pozitīvi ietekmē neauglīgu vīriešu spermas morfoloģiju un kustīgumu. Tas paaugstina libido, uzlabo erekciju un spermas kvalitāti un daudzumu.

Šiladžits (mumijo, kalnu sveķi) (Asphaltum bаzilikum)*

Šiladžits efektīvi samazina stresu, nemieru un depresiju, kā arī regulē hipotalāma-hipofīzes-virsnieru asi, novērš hroniska noguruma sindromu un ar to saistītos traucējumus, tostarp vīriešu impotenci un neauglību. Ir pierādītas tā spermatogēnās īpašības.

Kapurs (Cinnamomum camphora)*

Neliels šā ļoti aromātiskā garšauga daudzums veic ievērojamu erektīlās funkcijas uzlabošanu. Kapurs ir arī spēcīgs afrodiziaks.

Cinks *

Cinks veicina tādu galveno dzimuma hormonu izstrādi kā, piemēram, testosterons un prolaktīns. Cinks ļauj izstrādāt arī galveno prostatas šķidruma sastāvdaļu. Normalizē vielmaiņu un regulē vairošanās sistēmu.

Selēns *

Selēns ir ļoti nozīmīgs minerāls spermatozoīdu veselībai un veselīgas erekcijas sasniegšanai un tās uzturēšanai.

Šis minerāls organismā netiek sintezēts un to jāēd pietiekamā daudzumā, lai nodrošinātu optimālu vīriešu seksuālās aktivitātes regulējumu. Selēns ir nepieciešams, lai nodrošinātu optimālu sēklinieku veiktspēju.

Sastāvs 1 kapsulā: attīrīts mumijo (Asphaltum purificata) 80mg; ašvagandhas (Withania somnifera) sakņu ekstrakts (4:1) 40mg; Tribulus Terrestris augļu sauss ekstrakts (8:1) 40mg; sparģeļu sakņu ekstrakts (Asparagus racemosus) (2:1) 40mg, mukunas dedzinošās pulveris 15mg; muskatrieksta (Myristica fragrans) mizas pulveris 15mg, korejas žeņšeņs (Panax ginseng) saknes ekstrakts (4:1) 15mg; safrāna drīksnu sausais ekstrakts (Crocus sativus) (6:1) 15mg; makas (Lepidium meyenii) saknes ekstrakts (4:1) 10mg; kanēļkoka (Cinnamomum zeylanicum) augļu un mizas ekstrakts (4:1) 7mg, cinks (cinka sulfāts) 5mg; selēns (nātrija selenāts) 100mcg.

Ieteicamā diennakts deva un lietošana: lietot 1 kapsulu 2 reizes dienā pēc ēšanas, uzdzerot siltu pienu vai ūdeni.

Brīdinājums: nepārsniegt ieteicamo diennakts devu. Nav paredzēts bērniem, grūtniecēm un mātēm, kas bērnu baro ar krūti. Uztura bagātinātāju neizmantot kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizstājēju. 

* Lūdzu, ņemiet vērā! Iepriekš minētā informācija nevar aizstāt kvalificēta ārsta konsultāciju un nav medicīniska rakstura rekomendācija. Visas atsauces uz komponentu, kas ir produkta sastāvā, īpašībām, savāca un dokumentēja autoritatīvi avoti, un tās attiecas uz produkta sastāvdaļām, bet ne uz pašu produktu. Šī informācija nav produkta reklāma. Šis produkts nav paredzēts jebkādu saslimšanu diagnosticēšanai, ārstēšanai vai novēršanai.

Informācijas avoti:

1.    https://www.realnatural.org/natural-herbs-and-nutrients-boost-sperm-counts-and-motility/

2.    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3249922/

3.    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3731873/

4.    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5503856/

5.    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3527235/ 


Citi pērk

FUCUS IODINE Herbals Diet 9.50€ Pūšļu fuka lapoņa pulveris - dabīgs joda avots
TRIPHALA tablets Golden Chakra 9.90€ Trifala ar dubultu spēku: ekstrakts + augu pulveris
Oat Bran 500 tablets 9.50€ Mikronizēti Auzu klijas tabletes

TOP preces

SPIRULINA ORGANIC Herbals 300 tablets 9.50€ Spirulīnas tabletes BIO
MERIT pills 6.50€ Austrumu formula svara samazināšanai un kontrolei
TRIFALA BIO PULVERIS 7.50€ Trifala – dabas produkts, uzlabo vielu maiņu, iedarbojas attīroši
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024