_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Avosol 120 capsules

Normālai skrimšļu funkcionēšanai, stimulē kolagēna sintēzi
Kods: 3965 46.00
Avosol caps N120
Avosol - uztura bagātinātājs normālai skrimšļu funkcionēšanai, stimulē kolagēna sintēzi* 

Iepakojums: 120 kapsulas

Ražotājs: Bringwell Sverige AB, Eskimo, Zviedrija 

Skeleta muskuļu slimības ir plaši izplatītas, tās dominē visās vecuma grupās un izraisa vājumu, nespēku, sāpes mugurā, ekstremitāšu locītavu, mugurkaula jostas un kakla daļu osteoartrītu, kā arī reimatoīdo artrītu. Sāpes ir viens no galvenajiem artrīta simptomiem un nespēku izraisošajiem faktoriem osteoartrīta gadījumā. Osteoartrīts ir izplatīta (rietumu sabiedrībā no 35 gadu vecuma) hroniska locītavu slimība, kuru raksturo progresējoša locītavu skrimšļu deģenerācija, iekaisuma procesi locītavas kapsulu pārklājošajā plēvītē, saišu, cīpslu, meniska un kapsulas fibroze. Osteoartrīta gadījumā var tikt ietekmētas visas locītavas, bet visbiežāk tiek ietekmētas ceļu, roku un gūžas locītavas.

Viens no visefektīvākajiem pēdējā laikā lietotajiem līdzekļiem skeleta muskuļu deģenerācijas slimību ārstēšanai, kas tiek saukti arī par nutriceptiķiem, ir avosols - avokado un sojas pupiņu maisījums, kas sastāv no 1/3 avokado eļļas nepārziepjojamo daļiņu un 2/3 sojas pupiņu eļļas (Avocado Soybean Unsaponifiables). Galvenie AVOSOL komponenti ir fitosteroli: ß-sitosterols, kampesterols un stigmasterols, kuri ātri iekļūst šūnu struktūrā un ietekmē to darbību. Tāpat tas satur arī vairākus taukos šķīstošos vitamīnus A, D, E un K, sterolus, triterpēna spirtus un, iespējams, furāna taukskābi, kuras identificēšanas pētījumi vēl turpinās. AVOSOL sterolās sastāvdaļas ir locītavu hondrocītu bioloģiskās aktivitātes priekšteči. Hondrocīti ir šūnas, no kurām sastāv viens no galvenajiem locītavu skrimšļu audiem, bet II tipa kolagēns ir viena no svarīgākajām saistaudu un skrimšļaudu uzbūves pamatvielām.

In vitro un in vivo pētījumi pierādīja, ka AVOSOL pozitīvi ietekmē osteoartrītu. Šim nutriceptiskajam līdzeklim piemīt hondro-aizsargājošas, anaboliskas un anti-kataboliskas īpašības, tas kavē locītavu skrimšļu bojāšanos un veicina to atjaunošanās procesus. AVOSOL stimulē kolagēna sintēzi un nomāc tādus iekaisīgus citokīnus, kā, piemēram, interleikīns -1 (IL-1), interleikīns -6 (IL-6), interleikīns -8 (IL-8) - šie citokīni piedalās alerģisko un iekaisuma reakciju attīstībā un regulācijā, kā arī TNF un PGE 2. AVOSOL tāpat inhibē holesterīna absorbciju un endogēno holesterīna biosentēzi. 60 procentiem pacientu, kas cieš no osteoartrīta, ir raksturīga zema blīvuma oksidēto lipoproteīnu augsta koncentrācija asinīs, kas izmaina hondrocītu aktivitāti un ietekmē osteoartrīta patoloģiju. Pētījumu gaitā tika pierādīts, ka 300 mg AVOSOL deva, lietojot 3 mēnešus, samazina oksidēto zema blīvuma lipoproteīnu koncentrāciju asinīs. Klīniskā līmenī AVOSOL samazina sāpes, stīvumu, uzlabo locītavu darbību, kas samazina nepieciešamību lietot pretsāpju līdzekļus. Zinātniskie pētījumi ir apstiprinājuši, ka AVOSOL lietošana ir droša un efektīva.*

Sastāvs, 2 kapsulās: C vitamīns (nātrija askorbāts) 30 mg, Sojas ekstrakts 200 mg, Avokado ekstrakts 100 mg.

Lietošana. Pieaugušajiem lietot pa 2 kapsulām dienā ar ēdienu. Grūtniecēm un bērniem līdz 1 gadu vecuma lietot, tikai konsultējoties ar ārstu vai farmaceitu. Nepārsniegt noteikto ieteicamo devu. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu. Svarīgs daudzveidīgs, sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids. Uzglabāšanas nosacījumi. Sargāt no gaismas, uzglabāt kastītē. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Sertificēts: Halal, Kosher. 

Literatūras avoti:

1. Christensen R.,. Bartels, E. M Astrup, A. Bliddal, H. Symptomatic efficacy of avocadoesoybean unsaponifiables (ASU) in osteoarthritis (OA) patients: a meta-analysis of randomized controlled trials (2008). Osteoarthritis and Cartilage, 16, 399e408

2. Christiansen, B.A., Bhatti, S., Goudarzi, R., Emami, S. (2015).  Management of Osteoarthritis with Avocado/Soybean Unsaponifiables. Cartilage, 6(1)

Citi pērk

Vitamin D3 4000 with Black Cumin Oil 14.00€ D3 vitamīns ar melno ķimeņu eļļu
Jamieson Vitamin D3 chewable 1000 IU 8.50€ D3 vitamīna košļājamās tabletes ar dabīgo šokolādes garšu
GARDIPASSIT relaxherball AKCIJA -30% 4.90€ Labs garastāvoklis un veselīgs miegs

TOP preces

SPIRULINA ORGANIC Herbals 300 tablets 9.50€ Spirulīnas tabletes BIO
MERIT pills 6.50€ Austrumu formula svara samazināšanai un kontrolei
TRIFALA BIO PULVERIS 7.50€ Trifala – dabas produkts, uzlabo vielu maiņu, iedarbojas attīroši
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024