_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Paradizo For Men

Vīriešu spēka un dzīvesprieka uzturēšanai
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Vīriešu spēka un dzīvesprieka uzturēšanai izstrādāta formula.

Uztura bagātinātājs.



Preparāta unikāls sastāvs izstrādāts saskaņā ar seno Ajurvedas zinātni, kuras svarīgākais nolikums ir iedarbība uz visu organismu, ne tikai uz pašu problēmu.

Paradizo kapsulas ir dzīves eliksīrs, kas ir zinātniski izstrādāts seno Indijas medicīnas tradīciju garā no augiem un citām vielām, kas ir pilnas ar saules dzīvinošo enerģiju un skābekli, ko piegādā šūnām.



Sastāvā:

• Mūmija (Shilajeet ) - minerālas izcelsmes attīrīta viela, bagāta ar organiskiem un minerālelementiem, tai piemīt vispārēja tonizējoša iedarbība. Palīdz preparātā ietilpstošām sastāvdaļām asimilēties ar barību. Bieži tiek izmantota kombinācijās ar citu augu izvilkumiem dažādo efektu sasniegšanai.

Jatiphalam (Myristica fragrans, Мuskatrieksts) - ka zināms, muskatriekstam piemīt arī atkrēpojoša un uzbudinoša iedarbība, un pateicoties šai īpašībai, tas plaši tiek pielietots medicīnā dažādo tonizējošo līdzekļu un eliksīru sastāvā. To bieži lieto arī urīnceļu un urīnpūšļa dedzināšanas novēršanai.

• Higrofilija (Hydrophila spinosa) - auga sakni, lapas un sēklas Indijas medicīnā parasti lieto ka diurētisko līdzekli. Ar tiem tiek ārstēta arī dzeltenā kaite, hidrocefalija un urogenitālā trakta slimības.

Yashad bhasma (Cinka bhasma). Cinkam piemīt svarīga loma proteīnu sintezē, šūnu dalīšanās un ievainojumu sadzīšanas procesos. Tas pārsteidzoši sekmīgi likvidē acne un tam piemīt arī antiseptiskā un savelkošā iedarbība. Novecojot, pazeminās cinka saturs asinīs. Tas sekmē diabēta, leikorejas, hiperhidrozes attīstību.

Ashwagandha (Withania somnifera, Ašvagandha) - Ajurvedas ārstniecības sistēmā šis komponents saucas rasajana, tas uzlabo pašsajūtu un paaugstina seksualitāti.

Gokshura (Tribulis terrestris, Gokšura) - tam piemīt tonizējošs un afrodiziakālais efekts. Palielina spermas daudzumu. Lieto urogenitāla trakta disfunkciju gadījumos. Augam un tā sēklām piemīt spazmolītiskā un kardiotoniskā aktivitāte.

• Mu cuna pruriens - auga sēklas pielieto oligospermijas profilaksei, tas veicina spermas izdali vīriešiem un ovulāciju sievietēm, to var lietot arī vīriešu un sieviešu neauglības gadījumos.

Salabmisri (Orchis mascula, Dzegužpuķe) - lieto ka nervu tonizējošo un afrodiziakālo līdzekli.



Lietošana: pa 1 kapsulai no rīta un vakarā, pēc ēšanas, labāk ar pienu vai tēju. Ieteicams 3 – 4 nedēļu kurss, pēc tam lieto pēc vajadzības.



Ražotājs: L'amar Natural Products, Indija

Iepakojums: 15 kapsulas

 


Citi pērk

TOP preces

SARKANĀ SAKNE kapsulas 12.00€ Veicina prostatas dziedzera funkcionāla stāvokļa normalizaciju. Atgriež "viriešu" interesu pret dzīvī!
SPEMAN Himalaya 120 tablets 22.90€ Augu valsts preparāts, vīriešu seksuālai veselībai. Uzlabo spermas kvalitāti
XtraMen Goji + Maca extract 12.50€ Godži ogu un Makas saknes ekstrakts
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024