_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

PROMISE zobu pasta Dabur

Dabur zobu pasta PROMISE 100ml
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Dabur zobu pasta PROMISE 100ml

Kā norāda nosaukums Dabur Promise Clove zobu pastas galvenā sastāvdaļa ir krustnagliņu eļļa. Jau sen cilvēki to uzskatīj aIndijā par būtisku pārtikas produktu daļu. Dabur ir labvēlīga zobu un smaganu veselībai, Dabur krustnagliņas izmanto arī augu zobu pastās.

Dabur Promise Cilve zobu pasta ir 100% augu izcelsmes produkts. Tās galvenās sastāvdaļas ir dabīgie augi. Tas ir veselīgs produkts un tam nav kaitīgas ietekmes uz veselību. Zobu pastu nesatur fluoru un ir piemērota arī veģetāriešiem.

Krustnagliņām ir antibakteriāla un pretsēnīšu iedarbība, kas aizsargā no baktērijām un mutes, smaganu un zobu infekcijām. Tas ir arī pretkariesa augs, kas palīdz novērst mutes patogēnus. Pateicoties dabiskiem antibakteriāliem elementiem, kas atrodas krustnagliņās jūsu mutes dobus būs svaigs un pasargāts no nelabvēlīgas ietekmes.

Dabur Promise Clove Zobu pasta ir efektīva, lai cīnītos pret baktērijām un palīdz arī pret iekaisumiem mutes dobumā. Šī ir viena no Dabur speciāli izstrādātām zobu pastām, kam ir pievienota arī krustnagliņu eļļa, kas ir bagāta ar eugannolu un ēteriskajām eļļam ar spēcīgām anti-baktēriju īpašībām, lai nodrošinātu efektīvu mutes dobuma aizsardzību. Zobu pastā ir arī pundurmargrietiņas, kas efektīvi novērš zobu sāpes, melleņu ekstrakts ir dabīgs savelkošs līdzeklis, kas efektīvi stiprina smaganas un zobus. Tas novērš caurumu veidošabos, uzbrūkot un noņemot baktērijas no zobu virsmas, kas ir atbildīgas par zobu sabrukšanu.

Lietošana: Lai tiktu uzturēta pienācīga mutes dobuma higiēna, Dabur Promise Clove zobu pastu lietojiet regulāri divas reizes dienā vai pēc ēdienreizēm.

Sastāvdaļas: The ingredients used in the Dabur Promise Clove Toothpasteare monoflurophosphate, calcium carbonate, sorbitol, aqua [treated water], silica, sodium lauryl sulphite, flavor [aroma], cellulose gum, sodium silicate, sodium benzoate, sodium saccharin, methyl paraben, eugenol, propyl paraben, and d-limonene.

 

Citi pērk

ACTIVATED CHARCOAL Dabur zobu pasta 3.90€ ACTIVATED CHARCOAL Dabur zobu pasta
Himalaya Dental cream Clove oil AKCIJA -40% 2.22€ Ajurvēdas zobu pasta ar Krustnagliņu eļļu
Dabur BIO ALOE TOOTHPASTE - SOOTHE+PROTECT 100ml 4.90€ Organiskā alvejas zobu pasta

TOP preces

Copper Tonque Cleaner CopperVeda 2.50€ Mēles tīrītais no vara ikdienas higiēnai
RED Dabur zobu pasta 3.50€ "Sarkanā" zobu pasta ar specifisku asu garšu un spēcīgu atsvaidzinošu iedarbību
Himalaya Dental cream Clove oil AKCIJA -40% 2.22€ Ajurvēdas zobu pasta ar Krustnagliņu eļļu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024