_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Flamena vaginālais komplekts

Gēls labvēlīgi ietekmē reģenerācijas procesus brūcē, nodrošinot antimikrobu, pretiekaisuma un prettūsku iedarbību
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Flamena vaginālais komplekts



Sastāv no brūču gēla pārklājuma Flamena un vaginālajiem aplikatoriem, un ir oriģināla medicīnisko līdzekļu izstrāde. Gēla pamats ir liposomālais antioksidanta fosfolipīdais komplekss, kas radīts, izmantojot nanotehnoloģijas ar patentētu metodi, kas piešķir šim izstrādājumam unikālas bioloģiskas īpašības.



Gēls ir domāts, lai apstrādātu bojāto gļotādas epitēliju un pieguļošus maksts audus ar mērķi nodrošināt iekaisuma procesu kupēšanu un profilaksi, kā arī bojāto audu reģenerācijas paātrināšanu, tai skaitā, pēc operatīvas iejaukšanas.

Gēls labvēlīgi ietekmē reģenerācijas procesus brūcē, nodrošinot antimikrobu, pretiekaisuma un prettūsku iedarbību.



SASTĀVA APRAKSTS UN IEDARBĪBA

Gēls sastāv tikai un vienīgi no dabīgām sastāvdaļām: dihidrokvercetīns (0,4%), lecitīns (3%), glicerīns (5%), augu izcelsmes antiseptiķis (0,01%).

Gēls intensīvi iesūcas bojātajos audos. Tas iedarbojas ar imunokoriģējošo iedarbību, kas izpaužas iekaisuma procesa kupēšanā, šūnu elpošanas normalizēšanā un šūnu imunitātes sekmēšanā. Aktivētā šūnu imunitāte un augu izcelsmes antibiotiķis nomācoši iedarbojas un patogēnu mikrofloru.



Antioksidans dihidrokvercetīns pārtrauc brīvo radikālu procesus, kas pavada iekaisumu. Bremžu tipa neiromediators pavājina sāpīgas izjūtas. Lecitīns atjauno bojāto šūnu membrānas. Gēla kopējā iedarbība veicina fibroblastu agrīno diferenciāciju, atjauno angiotrofiku, nodrošina audu pirmā tipa reģenerāciju (tipisku).



Gēla sastāvdaļas ir absolūti biodegradējamas un tiek izvadīti no organisma diennakts laikā. Atsevišķi n kompleksā Gēla sastāvdaļām nav kancerogēnu, mutagēnu, mitogēnu un toksisku īpašību.

Gēlu nav ieteicams lietot bez iepriekšējās apstrādes ar antiseptiskiem līdzekļiem, gadījumā ja atdalās būtisks daudzums. Gēls netiek izmantots gadījumos, ja ir stipra asiņošana un/vai eksudācija bez iepriekšējās hemostatisko līdzekļu pielietošanas. Gēls netiek pielietos gadījumos, ja ir novērojama tā atsevišķu sastāvdaļu individuāla nepanesība. Grūtniecības laikā neiesaka lietot gēlu bez ārsta konsultācijas.



Ražotājs: Flamena, Krievija

Tilpums: 5x15 ml

Citi pērk

TOP preces

KINOKI Detox Foot Patch 2.00€ Detoksikācijas plāksteri kāju pēdām
Indian Neem Oil 7.50€ 100% auksti spiesta Nīma eļļa
RUMALAYA gel AKCIJA -40% 2.34€ Novērš locitāvu sāpes kā ārī locitāvu tūsku
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024