_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Turmalīna Magnēta kakla aplikators

Turmalīna Magnēta kakla Aplikators ir izgatavots no elastīga auda, iedarbības pusē ir ieliktni, kas izgatavoti no auduma ar turmalīna pārklājumu
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Turmalīna Magnēta kakla Aplikators ir izgatavots no elastīga auda, iedarbības pusē ir ieliktni, kas izgatavoti no auduma ar turmalīna pārklājumu.



Aplikators tika izgatavots, pamatojoties uz auda, kas satur Turmalīna kristālus ar diametru 3 mm, un uz pastāvīgo magnētu sistēmu. Sasildīšanas procesā turmalīns no cilvēka ķermeņa sāk izstarot garo viļņu infrasarkano starojumu, kas izraisa laika gaitā siltuma sajūtu piemērošanas vietā. Vienlaikus, turmalīns ģenerē negatīvos jonus, kas iekļūst ķermeņa audos, rada kaitīgus brīvus radikāļus un stimulē antioksidantu ražošanu. Kombinēto negatīvu jonu un magnētiska lauka iedarbības rezultātā paplašinās asinsvadi, uzlabojas asinsrite un limfas cirkulācija, paaugstinājas skābekļa saturs asinīs, aktivizējas šūnas enerģija, uzlabojas nervu sistēmas darbība, stiprinajas imūno šūnu funkcija. Turmalīnu produktu piemērojums veicina locītavu un kaulu atjaunošanu, sinoviālā šķidruma atdalīšanos un locītavu virsmu eļļošanas uzlabošana. Vienlaicīga vairāku aktīvo sastāvdaļu iedarbība (negatīvi joni, gari infrasarkani stari, mikrostraumes, magnētiska lauka) nodrošina labu ilgtermiņa efektu.



Specifikācija

Aplikators ir izgatavots no elastīga auda, iedarbības pusē ir ieliktni, kas izgatavoti no auduma ar turmalīna pārklājumu. Turmalīna derīgums nav ierobežots, turmalīna ieliktņu derīguma termiņs saistīts ar turmalīna auduma pamatnes stāvokli. Aplikatoram ir trīs pastāvīgi magnēti, radot magnētiskā lauka stiprumu 500 Gauss. Magnētiskās īpašības tiek saglabātas 7 gadus.



Lietošana:

Pirms piemērošanas nedaudz samitriniet turmalīna audumu. Nofiksējiet aplikatoru tieši tajā vietā, kur ir sāpes. Pēc apmēram 3-5 minūtes, ir manāma siltuma sajūta un nedaudz dedzinoša sajūta. Pirmā sesija ir 5-7 minūtes, 2 reizes dienā. Saskaņā ar individuālo organisma stāvokli var regulēt to lietošanas ilgumu. Ja pēc piemērošanas ir ādas dedzināšana, tas ir normāli, un nerada nekādu kaitējumu ādai, un norāda turmalīna aktīvo efektu. Pēc aplikatora noņemšanas tā izzūd pēc 2-3 stundām.

Turmalīna aplikatoru drīkst izmantot bez ūdens mitrināšanas. Šajā gadījumā siltuma emisijas prasa ilgu laiku.

Pēc 7 dienām, piemērošanas laiku var palielināt, pievienojot 2-3 minūtes ik pēc 7 dienām, līdz viena sesija būs 15-17 minūtēm (stabila siltuma sajūta) 2 reizes dienā, un uzturēt režīmu 3 mēnešus. Pēc mēneša pārtraukuma, protams, var atkārtot to pašu darbības veidu. Ar labu izturību atļauts izmantot kakla aplikatoru 20 minūtes, 2 reizes dienā 3 mēnešus. Vienas sesijas ilgums reglamentē individuālā jutība pret turmalīnu, asas dedzināšanas sajūta ir signāls pārtraukt procesu, lai izvairītos no ādas apdegumiem.



Ieteicams izmantot

• kakla osteohondroze;

• galvassāpes, kas tika izraisītas garīgo un emocionālo faktoru dēļ;

• starpskriemeļu disku trūce;

• sāpes kaklā;

• asinsvadu distonija;

• nervu spriedze un stress;

• bezmiegs;

• nogurums;

• nervu izsīkums;

• ilgstoša aukstums;



Ir stingri aizliegts ilgu laiku mitrināt aplikatoru ar ūdens un izmantot mazgāšanā mazgāšanas pulveri un ziepes. Ieteicams vieglas mazgāšanas tīrā ūdenī (mazgāšanas laiks ir 5 minūtes) temperatūrā 40 grādi pēc Celsija. Šī mazgāšanas metode neietekmēs turmalīna aplikatoru efektivitāti.



Kontrindikācijas

Nedrīkst izmantot produktu ķermeņa augstas temperatūras laikā, kā arī bojātu ādu vietās. Akūtu mīksto audu traumās (sasitumi, sastiepumi) kakla aplikatoru var izmantot ne agrāk kā 24 stundas pēc traumas. Nelietot hemorāģisko insultu un hipertireozes gadījumos. Grūtniecēm un ar krūti barojošām sievietēm vajadzētu atturēties no aplikatora.

Jālieto piesardzīgi pacientiem ar elektrokardiostimulatoru un alerģiskiem cilvēkiem.



Ražotājs: Biomag, Krievija

Citi pērk

Su-Jok Massage Kit 3.90€ Su-Džok (masāžas bumbiņa + 1 gredzenis)

TOP preces

KINOKI Detox Foot Patch 2.00€ Detoksikācijas plāksteri kāju pēdām
Indian Neem Oil 7.50€ 100% auksti spiesta Nīma eļļa
RUMALAYA gel AKCIJA -40% 2.34€ Novērš locitāvu sāpes kā ārī locitāvu tūsku
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024