_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Krustnagliņu ēteriskā eļļa

Krustnagliņu ēteriskā eļļa
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Ražotājs: Hiharti, Indija

Iepakojums: 20ml



Niharti Clove oil 20ml

Krustnagliņas ēterisko eļļu iegūst nevis no mums zināmiem neļķu ziediem, bet  no mūžzaļiem krustnagliņu kokiem, kas aug galvenokārt tropu zemēs. Eļļu iegūst no zariem, lapām un pumpuriem. Bet viskvalitatīvākā ir krustnagliņu eļļa, kas iegūta no pumpuriem. Ēteriskā eļļa ir spēcīga ar asu, pikanti vircotu un saldu augļu smaržu.

Krustnagliņas ēteriskā eļļa tiek plaši izmanto kosmētikā kā vienreizējs līdzeklis taukainas ādas kopšanā, jo tai ir spēcīgas pretiekaisuma, antibakteriālas un antiseptiskas īpašības, kas samazina iekaisumu, cīnās ar infekcijām un nedaudz sausina ādu, tādējādi risinot galvenās problēmas taukainas ādas tipam. Tā ne tikai palīdz novērst pinnes, bet arī novērš to turpmāku rašanos, nogalinot infekcijas epidermas augšējos slāņos.

Ieteikums: krustnagliņas eļļu tīrā veidā lietot tikai mazos daudzumos, un tad arī uz konkrētām problēmātiskām ādas vietām. Pie hroniska ādas iekaisuma ārstēšanas krustnagliņu eļļu vislabāk izšķīdināt kādā augu eļļā (smiltsērkšķu, vīnogu sēkliņu, vai melnās ķimenes), uz divām tējkarotēm augu eļļas 3-4 pilienus ēterisko eļļu. 

Ēterisko krustnagliņas  eļļu var izmantot kā atsvaidzinošu toniku nogurušai un jau savītušai sejas ādai, nedaudz pievienojot krēmam, losjonam vai kādai augstvērtīgai augu eļļai.

 Lietošana veselībai:

  • Zobārstniecībā - krustnagliņu eļļu var izmantot, samazinot zobu sāpes. Baktericīdās īpašības krustnagliņu eļļu dara ļoti efektīvu. Izmantojot skalošanai krustnagliņu eļļu, var samazināt kakla, smaganu un mutes čūlu sāpes. Šī iedarbība ir īpaši efektīva pateicoties eļļas sastāvā esošajam eugenolam, ko zobārstniecībā izmanto jau ļoti ilgi. Krustnagliņu eļļa palīdz novērst sliktu elpu.

  • Infekciju samazināšanā - sakarā ar eļļas antiseptiskajām īpašībām, tā noder brūču, kašķa izsitumu, sportista pēdu, sēnīšu infekcijas radītu iekaisumu, zilumu, kukaiņu kodumu, piņņu, mieža grauda apkopšanai. Jāuzmanās, apkopjot jutīgu ādu!!!

  • Stresa samazināšanā - krustnagliņu eļļa ir afrodīzijs, un tātad kalpo kā lielisks stresa atslodzes veicinātājs. Tā stimulē prāta darbību un samazina garīgo izsīkumu un nogurumu. Krustnagliņu eļļa arī izraisa miegu un ir noderīga bezmiega gadījumos. Tā ir noderīga, lai samazinātu garīgās problēmas, piemēram, atmiņas zudumu, depresiju un nemieru.

  • Galvassāpju samazināšanā - krustnagliņu eļļa, ja to sajauc ar sāli, un uzziež uz pieres, rada dzesēšanas efektu un samazina galvassāpes.

  • Gremošanas traucējumu novēršanā- krustnagliņu eļļa efektīvi samazina tādas kuņģa un zarnu sistēmas problēmas kā žagas, gremošanas traucējumus, nelabumu un vēdera uzpūšanos.

  • Sliktas dūšas simptomu samazināšanā - krustnagliņu eļļa ir noderīga sliktas dūšas un vemšanas novēršanā.To bieži izmanto ar grūtniecības saistītas vemšanas apturēšanā.

  • Asinsrites uzlabošanā - krustnagliņu eļļa paātrina organisma metabolisma procesus, uzlabojot asins cirkulāciju un samazina ķermeņa temperatūru.


Lietošana kosmētikā: Krustnagliņu eļļa ir laba masāžas eļļa ar pretsāpju un antistresa iedarbību.

Lietošana kulinārijā: Krustnagliņu eļļa ir uzskatāma par ļoti labu garšas bagātinātāju. To var pievienot daudziem indiešu ēdieniem, mērcēm, kā garšvielu kūkām, utt.

Krustnagliņas un krustnagliņu eļļa ļoti labi atbaida insektus!!!

Citi pērk

Malahit solution 7.90€ Higiēnisks līdzeklis Malahīts
CLARINA Anti Acne Cream Himalaya 5.50€ Krēms lieliski samazina pinnes un ekzēmu
Aplikators Aktiven (Kuznecova) N63 9.40€ Muskuļu, locitāvu un mugurkaula sāpju profilaksei un asinsrites stimulēšanai

TOP preces

KINOKI Detox Foot Patch 2.00€ Detoksikācijas plāksteri kāju pēdām
Indian Neem Oil 7.50€ 100% auksti spiesta Nīma eļļa
RUMALAYA gel AKCIJA -40% 2.34€ Novērš locitāvu sāpes kā ārī locitāvu tūsku
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024