_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

BIO INGVERA EĻĻA

gremošanu veicinoša, sliktu dūšu mazinoša, zobu sāpes remdējoša, gāzu uzkrāšanos mazinoša, imunitāti stimulējoša iedarbība
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Augu izvilkums eļļā, saukts arī par macerātu, ir produkts, kuru iegūst ievietojot eļļā augu daļas: augļus, sēklas, lapas, ziedus, saknes. Eļļa lēnām iedarbojas uz augu daļām, asimilējot sevī šķīstošās sastāvdaļas. Rezultātā iegūtā eļļa satur augos esošās ēteriskās eļļas un citus elementus, kas atdalījušies procesā. Gala produktam piemīt attiecīgā auga smarža un garša, un citas šī auga īpašības. Eļļu izvilkumi satur attiecīgo augu ēteriskās eļļas, bet tās ir nelielā daudzumā, tāpēc tie ir piemēroti ārīgai un iekšķīgai lietošanai bez papildus atšķaidīšanas.



Ingvera eļļai ir izteiksmīga ingvera garša un aromāts, tāpēc tā noteikti patiks visiem ingvera cienītājiem. Kulinārijā ar šo eļļu var aizstāt svaigu vai kaltētu ingveru, jo eļļa piešķirs vēlamo garšu un aromātu jebkuram ēdienam – wok pannā gatavotai gaļai un dārzeņiem, biezzupām, marinādēm, salātiem un citiem austrumu virtuves ēdieniem. Ilgstoša karstuma ietekmē ingvera garša un aromāts var mazināties, tāpēc labāk to pievienot gatavošanas noslēgumā.



Ingvera eļļa satur ēteriskās eļļas – kurkumēnu, pelargonālu, zingiberēnu, bisabolēnu, kampēnu, pinēnu. Šīm ēteriskajām eļļām piemīt labvēlīga ietekme uz cilvēka organismu: gremošanu veicinoša, sliktu dūšu mazinoša, zobu sāpes remdējoša, gāzu uzkrāšanos mazinoša, imunitāti stimulējoša, urīnu dzenoša, detoksificējoša, apetīti rosinoša iedarbība.



Ingvera eļļu var lietot arī ādas kopšanā, jo tai piemīt sildošs, tonizējošs un antibakteriāls efekts, kas sevišķi labvēlīgs ādai ar noslieci uz akni un ādai, kas ir blāva un ar neveselīgu krāsu. Turklāt šo eļļu ieteicams lietot galvas ādas kopšanai, sevišķi ja ir raksturīga nieze un blaugznas.



Ingvera eļļu var izmantot ķermeņa ādas ikdienas kopšanai un masāžām ar sildošu un uzmundrinošu efektu. Ingvera aromātam piemīt sildošs, tonizējošs, enerģiju stimulējošs efekts.



Ražotājs: Oil Tree SIA, Latvija

Iepakojums: 100ml

Citi pērk

WALNUT OIL VITA 12.50€ Valriekstu eļļa ir bagātīgs neaizvietojamās taukskābes Omega 3 avots
NONI bio sula 27.50€ 100% organiskā Noni sula
HLOROFILS 500 ml 15.90€ Tas dziedina un attīra orgānus un pat iznīcina daudzus mūsu iekšķīgos ienaidniekus

TOP preces

HLOROFILS 500 ml 15.90€ Tas dziedina un attīra orgānus un pat iznīcina daudzus mūsu iekšķīgos ienaidniekus
SESAME OIL Sattva 500ml 7.30€ Nerafinēta Sezama eļļa
KURKUMA BIO SULA 19.90€ KURKUMA bio sula 250ml
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024