_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

STAR ANISEED

Zvaigžņu anisa sēklas
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Anīss (zvaigznīšu) STAR ANISEED - Badjāns

Zvaigžņveida anīsam piemīt saldeni sīva garša, smarža kā anīsam, taču vieglāka, bagātāka un nav salkana. Kā garšvielu izmanto izkaltētas zvaigznītes (augļus), ko kurām parasti gatavo pulveri. Zvaigžņveida anīsu parasti izmanto maizes cepšanas un konditorejas rūpniecībā, lai aromatizētu mīklu. Zvaigžņveida anīss labi sader ar ķiršiem, tāpēc to bieži pievieno izstrādājumiem, kuriem iekšā ķiršu pildījums, ievārījumiem. To pievieno uzlējumiem produktu, mērcēšanai un tējas aromatizēšanai. Ar šo garšvielu uzlabo parastu vārītu ūdeni un lieto kā atspirdzinošu dzērienu.

Veselības ieguvumi: stiprina imūnsistēmu, palīdz pret aizsmakumu un klepu, galvassāpēm, bezmiegu, nervozitāti, žagošanos un citām vesellības problēmām. Tas ļoti labi regulē gremošanas procesus, tostarp arī kuņģa darbību.




  • Anīss ļoti labi sader kopā ar pipariem, krustnagliņām, ingveru, kanēli, ķiplokiem, muskatriekstu un ķimenēm;

  • Anīss padara vieglāk sagremojamus pākšaugus un kāpostu ēdienus, kā arī treknus ēdienus; 

  • Polifenolu daudzums anīsā sasniedz 5460 miligramu 100 gramos, kas ir neparasti daudz. Salīdzinoši ķimenēs ir tikai 33 miligrami šo aktīvo, veselībai noderīgo vielu ar sarežģīto nosaukumu – polifenoli.



Kur un ar ko lietot




  • Sasmalcinātu anīsu izmanto ceptiem ēdieniem, lai pasargātu tos no baktēriju vai sēnīšu izraisītiem bojājumiem. To pielieto tieši gatavošanas laikā, nelielos daudzumos, jo anīss maltītei dod ļoti spēcīgu garšu 

  • Anīsa zvaigznītes iederēsies bumbieru, plūmju un ābolu kompotos, uzputeņos, saldajās augļu zupās, augļu salātos, ķirbju, burkānu, biešu un sarkano kāpostu ēdienos, piparkūkās, punšā, grokā un liķierī. Anīss labi iederas arī šampinjonu un zivs ēdienos. 

  • Anīsu izmanto arī dažādu ārstniecisko tēju sastāvā.

  • Nesasmalcinātas anīsa zieds ir ļoti dekoratīvs, to izmanto ēdiena garnēšanā, rokdarbos un pievieno tējas krūzē kā dekoru un patīkamai garšai.

  • Ķīnā pākstis izmanto tā saucamajā “sarkanajā” kulinārijā, kurā ēdiens tiek ilglaicīgi gatavots sojas mērcē. Šo garšvielu izmanto, lai piešķirtu garšu “marmora olām” un daudzām Āzijas zupām, taizemiešu ledus tējai un Pekinas pīlei. Āzijas pavāri ar anīsa zieda palīdzību piešķir pikantiem ēdieniem lakricas garšu, pārsvarā cūkgaļai un vistas gaļai. Anīsa zieda pākstis arī košļā, lai atsvaidzinātu elpu pēc maltītes.



Ražotājs: Heera, Indija

Iepakojums: 50g


Citi pērk

HIMALAYAN SALT Fine AKCIJA -30% 1.33€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
BLACK SALT Kala Namak Powder 1kg 5.00€ Vulkāniskā melnā sāls Kala Namak - pulveris
ORGANIC INDIA CLOVE whole AKCIJA -50% 3.45€ BIO Krustnagliņu izvilkums palīdz pret nelabumu un veicina gremošanu, kā arī uzlabo asinsriti

TOP preces

HIMALAYAN SALT Fine AKCIJA -30% 1.33€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
CHIA seeds 1kg AKCIJA -30% 8.75€ ČIA SĒKLAS (spāņu salvija)
HIMALAYAN SALT coarse 1.50€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024