_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

FENNEL SEEDS powder

Fenheļa sēklas maltas
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Fenheļa sēklas maltas

Ražotājs: P&B Foods Ltd, Indija

Iepakojums: 100g


Fenheļa sēklas satur daudz olbaltumvielu, dzelzi, fosforu, kāliju, magniju, cinku, nātriju, vitamīnus C, A, B1, B2, B3. VoPoKo

Pazīst arī ar nosaukumu „Saldās ķimenes”. Garenās, bāli zaļās sēklas izskatās kā kumins vai ķimeņu sēklas, traču lielākas un atšķiras pēc krāsas. Pēc garšas atgādina anīsu vai lakricu. Fenheļa sēklas izmanto garšvielām.

Gremošanas uzlabo. Fenhelis efektīvs spastiskā kolīta, gastrīta, meteorisma, dispepsijas, zarnu spazmu novēršanas gadījumos. Ieteicams lietot novārījumu: 1-2 tējkarotes fenheļa sēklu uz 1 glāzi ūdens.

Elpošanas ceļu ārstēšanai. Gripas gadījumā izmanto fenheļa uzlējumu – 3-5 gr uz 1 glāzi vāroša ūdens. Tas palīdz attīrīt elpošanas ceļus no gļotām. Mazāka koncentrācija – laba gripas profilaksei.

Nervu sistēma. Fenheļa sēklas nomierinoši iedarbojas uz nervu sistēmu, novērš nervozumu un bailes. Ieteicams dzert fenheļa tēju vai košļāt sēklas.



Recepte Rīsi ar jogurtu:

paredzēts 3-4 porcijām. 350g basmati rīsu; 1.ēdamkarote eļļas; 1 tējkarote sinepju sēklu; ¾ tējkarotes fenheļa sēklu, 2 aso piparu pākstis, 1 tējkarote sarīvēta ingvera; 700 ml ūdens; 1 tējkarote sāls; 240 ml jogurta; 1 ēdamkarote parastā vai Gi sviesta.

nomazgājiet un uz 15 min iemērciet rīsus, pēc tam ūdeni nolejiet. Eļļā ātri maisot, karsējiet sinepju, fenheļa sēklas, piparus, ingveru, pievienojiet rīsus un turpiniet cept 2 minūtes, kamēr graudi kļūst caurspīdīgi. Pievienojiet ūdeni, sāli un karsējiet, kamēr uzvārās. Uzlieciet vāku, samaziniet liesmu un vāriet 20 min. 5 minūtes pirms gatavības paceliet vāku, pievienojiet sviestu un jogurtu, veikli izmaisiet ar dakšu. Aiztaisiet un turpiniet vārīt, kamēr graudi uzbriest un uzņem lielāko šķidruma daļu. Pēc tam vāku noņemiet un uz trīs minūtēm atstājiet rīsus uz lēnas uguns, ali iztvaiko liekais ūdens.

Labu apetīti!

 

Citi pērk

GARAM MASALA Schani 2.00€ Tradicionāls universāls Indiešu virtuves garšvielu maisījums

TOP preces

HIMALAYAN SALT Fine AKCIJA -30% 1.33€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
CHIA seeds 1kg AKCIJA -30% 8.75€ ČIA SĒKLAS (spāņu salvija)
HIMALAYAN SALT coarse 1.50€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024