_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

GARAM MASALA MDH

Tradicionāls universāls Indiešu virtuves garšvielu maisījums
Ražotājs: MDH, Indija

Iepakojums: 100g

Garam masala – tas ir ideāls garšvielu maisījums pupiņu un zirņu zupām, kā arī ceptām uzkodām, mērcēm, dārzeņu salātiem un vinegretiem.

Garam masala ir viens no populārākajiem garšvielu maisījumiem. Hindu valodā „garam” nozīmē „karsts, ass”, bet „masala”- garšvielu maisījums. Garšvielas, kuras izmanto Garam masala, patiešām sasilda, sakarā ar to tās neaizstājamas aukstā laikā un ziemas sezonā tiem, kuriem nosliece uz saaukstēšanās slimībām un ķermeņa atdzišanu. Pārsteidzošas garšas nianses Garam masala piešķir saldajiem ēdieniem, - kēksiem, pīrādziņiem ar ābolu, bumbieru, ķirbju pildījumu, auzu cepumiem, karstai zāļu tējai augļu dzērieniem (īpaši ābolu un bumbieru).





Sastāvā ietilpst: malts kumins, malts koriandrs, malti melnie pipari, lauru lapas, malts čili pipars, malts muskatrieksts, maltas krustnagliņas, malts kardamons, malts fenhelis.

Pagatavošanas recepte Dārzeņu ragū:

(4 porcijas). 4 tasītes sagrieztu dārzeņu (pipari, pupiņas, zaļais cukini, ķirbis), 2 ēdamkarotes eļļas, ½ tējkarote sinepju sēklu, ¼ tējkarote adžvana sēklu, ½ tējkarote Garam masala, ¼ tējkarote kurkuma, šķipsniņa asafetida, ½ tējkarote sāls.

Sakarsētā eļļā ieber kumina, sinepju, adžvana sēklas un asafetidu, kad sēklas sāk sprakšķēt, pievieno Garam Masala, piparus un kurkumu. Izmaisiet, pievienojiet dārzeņus un sāli, labi izmaisiet, samaziniet uguni un uzlieciet vāku. Uz lēnas uguns sautējiet 15 – 20 minūtes.

Labu apetīti!

 

Citi pērk

ORGANIC INDIA FENNEL whole AKCIJA -50% 2.45€ Uzlabo gremošanu. Fenhelis efektīvs spastiskā kolīta, gastrīta, meteorisma, dispepsijas, zarnu spazmu novēršanas gadījumos
CHANA DAL SCHANI 500g 2.50€ Čana dāls
RED RICE FLOUR 1kg 5.90€ Sarkano rīsu milti

TOP preces

HIMALAYAN SALT Fine AKCIJA -30% 1.33€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
CHIA seeds 1kg AKCIJA -30% 8.75€ ČIA SĒKLAS (spāņu salvija)
HIMALAYAN SALT coarse 1.50€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024