_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Māli Melnie  (kosmētiskie)

Māli Melnie 
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Melnie māli satur silīcija dioksīdu, dzelzi, magniju un kalciju. Viens no spēcīgākajiem dabas produktiem dažādu toksīnu izvadīšanai. Melno mālu sekmīgi izmanto gan ķermeņa korekcijai un cīņai ar lieko svaru, gan arī ādas problēmu mazināšanai, piemēram, cīņā ar paplašinātām porām un izsitumiem.

Melnajiem māliem krāsu piešķir ogļūdeņradis un dzelzs. Ārstnieciskos nolūkos šie māli tiek izmantoti ar mērķi samazināt ķermeņa temperatūru, pie sirdsdarbības traucējumiem (aritmijām), pie iekaisīgām ādas slimībām, pie dažām iekšējo orgānu slimībām, pie artrozēm un artrītiem, sekmē ādas atjaunošanos. Kosmetoloģiskos nolūkos -  tas ir spēcīgs palīglīdzeklis cīņā ar lieko svaru.

Maskas pagatavošana: māli jāliek traukā, kas nav no metāla, tad jāaplej ar tīru aukstu ūdeni (no karsta ūdens māli zaudē savas īpašības) un jāsajauc, iegūstot krējuma konsistenci. Masai, kuru ieguvāt, jābūt vienveidīgai. Taukainas ādas, kombinētas un normālas ādas gadījumos, maska jātur uz sejas 20 minūtes – līdz māli sakalst. Sausas ādas gadījumos – 10 – 15 minūtes, nesagaidot sakalšanu. 

Maskas sastāvam var pievienot ēteriskās eļļas: persiku, jojoba u tml. atkarībā no vēlamās eļļas īpašībām. Pagatavojot taukainai ādai paredzēto masku, ūdeni, kurā jūs maisiet mālus, var aizstāt ar kumelīšu novārījumu, minerālūdeni vai tējas uzlējumu. Kumelīšu novārījumu izmanto arī maskām, kas paredzētas sausai ādai, šeit var pievienot arī 1 tējkaroti nerafinētas olīveļļas.




  • Mālu vannas: vannai ieteicams izmantot pusi glāzi ar māliem. Uzreiz pēc vannas ieteicams nenosusināt ādu dvielī, bet ietīties dvielī un apgulties.

  • Matu mazgāšanai: sajauc mālus ar ūdeni, līdz izveidojas pasta. Uzklāj šo masu matos un kārtīgi iemasē. Uzgaidi 5-10 minūtes un izmazgā.

  • Siltā komprese: sagatavot masku un uzklāj uz nepieciešamajām vietām (locītavas, muskuļi, kakls, piere, ausis utt.), masku ietin siltā, mitrā dvielītī.

  • Māls pirtī: Vislabāk māli iedarbojas, ja tos savieno ar pirts procedūru. Procedūras laikā iesmērējot ķermeni ar māliem un atgriežoties karsētavā, mālu iedarbību var paildzināt, jo tie neizžūst. Veiciet pašmasāžu, ļaujot dziļāk un vairāk ādai izmantot mālos esošo mikro- un makroelementu iedarbību. Māli izlīdzina ādas nelīdzenumus un ļoti labi noņem nepatīkamus ķermeņa aromātus. Tie attīra ādu no šlakvielām un sārņiem. Regulāras šādas procedūtas – vienu reizi nedēļā – mazinās arī celulītu.



Ražotājs: Medikomed, Krievija

Iepakojums: 100 g


Citi pērk

ROSE HERBALS Face Mask 7.00€ Pulverveida Rozes maska nodrošina aizsardzību nobriedušai, sausai un jutīgai ādai
SANDAL HERBALS Face Mask 1.70€ Pulverveida Sandala maska sejai tonizē, atsvaidzina, neitralizē toksīnus
MULTANI HERBALS Face Mask 7.00€ Pulverveida Māla maska ādas attaukošanai un izlīdzināšanai

TOP preces

INDIAN HENNA CONE BROWN 1.90€ Dabīgā henna dekoratīviem ķermeņa zīmējumiem Mehendi
INDIAN HENNA CONE BLACK 2.50€ Hennas pasta dekoratīviem ķermeņa zīmējumiem Mehndi. Melna
INDIAN HENNA CONE BROWN x12 20.00€ Dabīgā henna dekoratīviem ķermeņa zīmējumiem Mehendi
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024