_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Yogi Clay

Zilā māla maska ar pelniem
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Ieteicams līdz: 11.2016. Parastā cena: 24.50 EUR

info www.herbals.lv

Zilā māla maska ar pelniem Unikāls atveseļojošs sastāvs, kuru jau tūkstošiem gadu izmanto jogi, jo tas līdzsvaro ķermeņa procesus. Māli un citas sastāvdaļas ir bagātas ar visiem nepieciešamajiem minerāliem un mikroelementiem labai organisma un imūnās sistēmas darbībai. Masa atrodās pusšķidrā stāvoklī, kura, uzliekot uz ādas, sakalst un var lavbēlīgi iedarboties uz cilvēka lielāko orgānu – ādu. Ķermenis viegli caur ādu var paņemt no uzkātās masas visus nepieciešamos mikroelementus.

Masa sakalstot arī uzsūc sevī toksīnus un šlakvielas, izvadot tos no organisma. Sastāvā ietilpst arī īpaši pelni, kam ir sārmainas īpašības un tas ir spēcīgs antiseptiķis ar savelkošām un sārma īpašībām.

Jogi katru dienu ar šo smēri sasmērē trešās acs apvidū un aizkrūts dziedzera apvidū. Tiem, kas tikko sākuši nodarboties ar jogu, ķermeņa sasmērēšana skaitās viena no pamata procedūrām, lai attīrītu organismu pirms sākt darīt jebko citu. Skaitās, ka tā arī aizsargā no slimībām un ļoti derīga organisma procesu līdzsvarošanai.

Indijā to izmanto Aghori un Naga Sadhu unikālajā jogas tradīcijā. Šiem cilvēkiem ir apbrīnojama imūnās sistēmas izturība. Viņi ķermeni smērē ar speciālu smēri, kuras sastāvā ir zilie māli ar pelniem. Māli un citas komponentes ir bagātas ar visu nepieciešamo labam organisma un imunitātes  darbam.

Šajā masā ļoti ilgu laiku nedalīta saglabājās īpaša rituāla enerģētika, kas tajā ielikta. Brīnumainā veidā nesen Eiropā iegūstot sapropeli tika atrast neliels slānis ar komponentu, kas ietilpst šajā sastāvā.  Tas ir analogs Indijas smalkajam, zilajam mālam, kas arī ir miljoniem gadu nogulējis ezera dibenā un arī ir sadalījies ļoti smalkos graudiņos.

Pētījumi ir pierādījuši sastāvu atbilstību. Indijas jogi tagad izmanto Eiropā atrasto minerālu. Pateicoties Indijas jogu metodikai, ir izdevies atjaunot šo unikālo recepti, kas tik brīnumaini un vispārēji harmonizē un līdzsvaro ķermeni.

Uzklājot šo masu uz ķermeņa, tas var caur ādu paņemt visas sev nepieciešamās minerālvielas ātri un ērti, tam vairs nav nepieciešamības minerālus ņemt no kauliem un no citām ķermeņa rezervēm. Visam izžūstot, tas paņem sevī toksīnus un šlakvielas, izvadot tos no organisma.

Īpašie pelni, kas ietilpst sastāvā, ir ar bāziskām un savelkošām īpašībām un tiem piemīt spēcīgas antiseptiskas īpašības, kas sadziedē un savlk ādu. Tas aizsargā no slimībām un harmonizē organisma darbības procesus.



Lietošana: Uzklājiet uz ķermeņa plānā kārtā, ļaujiet maskai izžūt. Pēc tam nomazgājiet ar ūdeni. Ērtāk noņemt nedauzd paberzējot.

Sastāvs: colloidal clay, limus extract



Ražots: LAT Cosmetics, Latvija

Iepakojums: 500ml

 

Citi pērk

Burkānu sēklu eļļa Bioherba 50ml 9.50€ Burkānu sēklu eļļa
Marigold & Lavender Hand cream 5.30€ Kliņģerīte un lavanda. Mīkstinošs, izlīdzinošs roku krēms
Himalaya Olive Extra Nourishing Body Lotion 400ml AKCIJA -40% 4.17€ Ekstra mitrinošs ķermeņa losjons ar olīveļļu

TOP preces

INDIAN HENNA CONE BROWN 1.90€ Dabīgā henna dekoratīviem ķermeņa zīmējumiem Mehendi
INDIAN HENNA CONE BLACK 2.50€ Hennas pasta dekoratīviem ķermeņa zīmējumiem Mehndi. Melna
INDIAN HENNA CONE BROWN x12 20.00€ Dabīgā henna dekoratīviem ķermeņa zīmējumiem Mehendi
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024