_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

JOGAS CEĻOJUMS UZ KERALU INDIJĀ

Jogas ceļojums uz Keralu Indijā / KERALA YATRA Yantra.lv /2018.gada 19.janvāris- 3.februāris
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
2018.gada 19.janvāris- 3.februāris.

Karmas attīrīšana! Svētība partnerattiecībām un laimīgai ģimenes dzīvei!





 

Mēs dodamies uz Indijas dienvidiem, ko sauc par «Dievu zemi». Tas ir Indijas pats dienvidu štats un skaitās Ajūrvēdas dzimtene. Šeit mēs satiksimies ar senām svētvietām, neskartu dabu, nebeidzamiem okeāna plašumiem un dāsnu sauli. Īpaši vērtīgi tas ir mūsu aukstās ziemas dēļ, kad organismam tik ļoti nepieciešama saules gaisma un vitamīni.



Mūsu programma ir sastādīta tā, lai šo 15 dienu laikā jūs gūtu maksimālu labumu gan ķermenim, gan garam: apmeklēt senās svētnīcas, attīrīt karmu, ar prieku nodarboties ar jogu, atveseļoties ar Ajurvēdas procedūru palīdzību, atpūsties saulē pie okeāna, uzkrājot spēkus  un atrast iedvesmu, lai atjaunotos!



Ķermenim: mēs uzturēsimies okeāna krastā nelielā, mājīgā viesnīcā. Modīsimies šalcot okeānam, dzirdot kokosa palmu lapu čaukstoņu un tropisko putnu dziesmas.



 




  • Nodarbosimies ar jogu un pranajamu, elpojot svaigo rīta gaisu.

  • Katru dienu ajurvēdas masāža, kas atjauno ķermeni un noņem spriedzi.

  • Dzersim svaigas augļu sulas un baudīsim keralas virtuvi tieši okeāna krastā.



 




  • Pavizināsimies ar ziloņiem, ar laivu peldēsim pa gleznainajiem, klusajiem ezeru ūdeņiem, ko veido daudzās upju grīvas, ietekot jūrā. Krastos redzamas kokosa palmu plantācijas. Dzīve šeit ir mierīga un nesteidzīga tāpat kā daudzus tūkstošus gadus atpakaļ.

  • Būs iespēja privātajai fotosesijai pie Raimonda Kļaviņa!





Dvēselei un garam: Apmeklēsim senus tempļus un svētas spēka vietas, kurām ir milzīga nozīmē Vēdiskajās tradīcijās. Un katru vakaru klausīsimies Bhagavad-gītu!



 




  • Ammas templis (1 diena). Indijas svētajai Ammai piemīt bezgalīga beznosacījuma mīlestība. Viņa dod cilvēkiem daršanu, tos apkampjot un piekļaujot pie Savas sirds. Ammas mīlošais apskāviens cilvēkiem palīdz atvērt savas sirdis. http://scriptures.ru/amma/



 




  • Ceļojums uz Kanjakumari (1 diena). Tas ir pats Indijas dienvidu punkts, kur satiekās „trīs jūru” ūdeņi. Tā ir spēka vieta, kur saullēktā mēs mazgāsimies okeāna ūdenī, lai nomazgātu negatīvo karmu. Pēc tam ar prāmi peldēsim uz salu-klinti, kur meditējusi dieviete Kumari un Swami Vivekananda. 



 




  • Atpakaļceļā apmeklēsim vienu no pasaules brīnumiem – koka templi Sučinadram, kur pats dievu valdnieks Indra attīrījies no lāsta (mēs arī sekosim viņa piemēram). 







  • Ramešvaram (1 diena) – viena no Indijas svētākajām vietām. Saullēktā mēs apmazgāsimies okeānā un 22 svētajās akās tempļa teritorijā. Skaitās, ka šīs akas izraka pats Rama apmēram 9 tūrkstošus gadu atpakaļ. Šo aku ūdens nomazgā daudzu iemiesojumu negatīvo karmu. Pēc apmazgāšanās ir sajūta it kā no jauna būtu piedzimis! Divas galvenās svētllietas templī ir 2 Šiva lingami. Saskaņā ar leģendu, pirmo lingamu izveidoja Sita, bet otru no svētā Kailasa kalna pēc Ramas lūguma atnesa Hanumans.



    No šīs vietas sākās Rāmas tilts” http://www.youtube.com/watch?v=eomP4Cli_Qw









  • Minakši templis Madurajā (1 diena). Viens no lielākajiem un ievērojamākajiem Indijas tempļiem veltīts Šivam un Parvati. Šī ir vieta, kur Šakti enerģija ir fiziski jūtama. Mēs apmeklēsim šo templi saulrietā un saullēktā, kad šeit notiek unikāls rituāls: Šiva, „lai radītu, dodās uz Parvati guļamistabu”, bet no rīta Šiva pamet viņas guļamistabu. Šī tempļa apmeklējums dod Šivas  un Parvati svētību laimīgai un harmoniskai ģimenes dzīvei.








  • Apmeklēsim augstāko templi klintīs – Tiruparakundram, kas veltīts Murugana kāzām. Veicot šo svētceļojumu, mēs nokļūstam aizsaulē, izmainot savu apziņas stāvokli. Saņemam svētību atrast labu vīru/sievu vai nostiprināt laulību. 

  • Un katru vakaru klausīsimies Bhagavad-gītu!







Vietu skaits ierobežots: ne vairāk kā 17 cilvēku.

Ceļojuma cena 15 dienām:  1220 € 



Cenā iekļauts: uzturēšanās 1 vai 2-vietīgā numuriņā, visi pārbraucieni Lux autobusā, kas minēti programmā, jogas nodarbības un lekcijas, visas ekskursijas, šofera un gida pakalpojumi.



Nav iekļauts: 



 




  • Lidojums Rīga-Trivandrums (tagad var iegadāt no 700 )

  • 10 ajūrvedas masāžas reizes 250  e-vīza 50€, 

  • 3 reizes ajurvediska ēšana 130 

  • dzeramais ūdens, dzeramnauda, konsultācijas, fotosesija, un privātie izdevumi. 



Pilna ceļojuma cena: bilets, e-viza, uzturēšana, ēšana, 10 ajūrvedas masāžas reizes, Joga, visa programma 1220 + 250 + 130 + 50 + 700 = 2350



Mūsu regulārajiem ceļojumu apmeklētājiem būs patīkamas atlaides! 

Iepriekšēja intervija un priekšapmaksa obligāta!



Apmaksas kārtība:



 




  1. Lidojuma biļetes iegādāšanās 700!

  2. Avanss līdz 1. decembrim – 900

  3. Līdz 5.janvārim – 750



 



Sīkāku informāciju lūdzu jautājiet: Viktorijai Darakovai 

+37129250994  v.darakova@gmail.com


Citi pērk

TOP preces

Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024