_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

WHEAT GRASS & ALOE JUICE

KVIEŠU ZELMEŅA & ALVEJAS SULA
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
WHEAT GRASS & ALOE JUICE

KVIEŠU ZELMEŅA & ALVEJAS SULA

Nesatur glutēnu! Ja jūs meklējat līdzekli no dabas produktiem, kas palīdzēs samazināt svaru vai iegūt nevainojamu ādu un veselīgus matus, kviešu asnu sula ar aloe vera var būt ideāls risinājums jums. Tā darbojas kā lielisks asins sastāvu uzlabojošs toniks, kas palīdz attīrīt asinis, uzlabo gremošanu un paātrina ķermeņa detoksikāciju, kā arī palīdz līdzsvarot hemoglobīna līmeni. Aloe vera darbojas kā imūnās sistēmas pastiprinātājs, antioksidants. Glāze kviešu asnu sulas satur ļoti daudz vitamīnus, aminoskābes, aknu fermentus, un hlorofila. Tā satur 98 no 102 Zemes elementiem, kas atrasti augsnē. Fosfors, kalcijs, dzelzs, magnija, kālijs ir vieni no tiem svarīgajiem elementiem. Zviežu asnos ir vairāk A un C vitamīna nekā apelsīnos un burkānos. Bez tam, tā ir ārkārtīgi bagāta ar vitamīniem E, K un B. Nav brīnums, ka veselības speciālisti iesaka kviežu asnu sulas uztura bagātinātājus.

Kviešu zelmeņa zāle ir veselības stiprinātājs. Tas satur 70% hlorofila, visas organismam neaizvietojamās aminoskābes, bagātīgs vitamīnu, antioksidantu un enzīmu avots. Tā sastāvā esošie spēcīgie antioksidanti un minerāli veido sārmainu vidi organismā, attīra aknas un nieres, stimulē jaunu audu veidošanos, pasargā šūnas no brīvo radikāļu ietekmes un palīdz bagātināt asinis ar skābekli. Lietojot kviešu zelmeni varat sagaidīt spēcīgu organisma attīrīšanos, īpaši attīrot aknas un nieres no toksīniem, stiprinot imūnsistēmu ar svarīgajiem vitamīniem un minerāliem. Kviešu zelmeņa sula ir ideāls pārtikas produkts ikvienam, kurš vēlas novērst slimības un uzlabot veselību. Hlorofils var mūs pasargāt kancerogēniem tā, kā to nespēj neviens cits pārtikas produkts vai medicīna. Iekļaujot ēdienkartē kviešu zelmeņa sulu mēs varam aizsargāties no piesārņojuma.

Kviešu asnu sula satur 17 aminoskābes to aktīvā formā. Tai skaitā visas neaizvietojamās aminoskābes, ko organisms nespēj pats saražot un kas ir jāuzņem ar uzturu. Aminoskābju sintēzi organismā nelabvēlīgi ietekmē stresi, infekcijas un novecošanās procesi. Šo nepieciešamo vielu deficīts noved pie vispārīgas organisma novājināšanas, fizisko un garīgo aktivitāšu mazināšanās.

Kviešu asnu sula satur vairāk kā 80 enzīmu (fermentu), kas ir nepieciešami cilvēka gremošanas sistēmai un toksīnu izvadīšanai no organisma, kā arī 80% hlorofila, kas nepieciešams asins atjaunošanās procesam. Jāatzīmē, ka “Wheatgrass” sula netiek pakļauta ķīmiskai apstrādei, tādēļ tā saglabā visas veselīgās īpašības. “Wheatgrass” produktus var atšķaidīt ar ūdeni vai izmantot kopā ar dažādiem vitamīnu un zaļajiem kokteiļiem: dārzeņu, augļu, ogu sulām.



Alvejas sula satur aptuveni 60 vērtīgu vielu. Tā sastāvā ir vitamīni D, A, C, E, B1, B2, B3, B6, B12, beta karotīns, minerālvielas, aminoskābes, ogļhidrāti, fermenti, enzīmi, dažādi cukuri un taukskābes – vārdu sakot – ideāls uztura bagātinātājs! Alveja ir aloīna avots, kas nodrošina dziedējošu, baktericīdu un tonizējošu iedarbību. Alvejas sulas sastāvā ir aptuveni 20 no pavisam 22 cilvēka organismam nepieciešamajām aminoskābēm. Tāpat tā satur ievērojamu daudzumu taukskābju – sula palīdz samazināt tauku līmeni asinīs, novērš alerģijas simptomus un gremošanas traucējumus. Alvejai piemīt adaptogēniskas īpašības – tā veicina ķermeņa spēju pielāgoties ārējām izmaiņām un pretoties slimībām. Alveja nomierina un attīra gremošanas traktu, cīnās ar nelabvēlīgajām baktērijām un palīdz līdzsvarot zarnu mikrofloru. Tāpat, pateicoties tās adaptīvajām īpašībām, alvejas sula spēj palīdzēt arī gadījumos, kad ir traucēta vēdera izeja. Alvejas sula stimulē imūnsistēmas baltos asinsķermenīšus, un tās sastāvā ir spēcīgi antioksidanti, kas cīnās ar brīvajiem radikāļiem, palēlinot novecošanās procesus. Alvejas sula satur virkni aktīvo sastāvdaļu, kas neļauj augt slimības izraisošajiem mikroorganismiem un spēj cīnīties ar baktērijām. Tāpat tā palīdz ārstēt sēnīšu un vīrusu infekcijas.

Devas un lietošana: 30-50 ml 2 x dienā ar 200ml ūdeni.

Kontrindikācijas: Individuāla nepanesamība

Uzglabāt ledusskapī pēc atvēršanas. Neturē tiešos saules staros. Pirms lietošanas sakratīt.

Ražots: Sapnu, Aliza's Foods Ltd, Indija

Iepakojums: 750 ml

 


Citi pērk

COCONUT VIRGIN OIL Sattva 1L 17.90€ Auksti spiestai kokosriekstu eļļai ir svaigs kokosriekstu aromāts un maiga kokosriekstu garša
Akmens eļļa 3g Sašera-Med 7.50€ Akmens eļļa, lai atjaunotu minerālu līdzsvaru organismā
NONI bio sula 27.50€ 100% organiskā Noni sula

TOP preces

KURKUMA BIO SULA 19.90€ KURKUMA bio sula 250ml
NONI bio sula 27.50€ 100% organiskā Noni sula
Milkthistle extract + vitamin C 15.90€ Dabīgs mārdadža sēklu ekstrakts ar C vitamīnu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024