_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Rose syrup Dabur

Rožu sīrups – izsmalcināta piedeva gan dzērieniem, gan ēdieniem ar rožu ziedlapiņu garšu un aromātu
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Ražots: Dabur OAE

Iepakojums: 710 ml

Rožu sīrups – izsmalcināta piedeva gan dzērieniem, gan ēdieniem ar rožu ziedlapiņu garšu un aromātu.  Tam ir salda, tumīga konsistence, kas veidota no rožu esences.

Ir vairākas leģendas par to kā radusies roze. Pati izplatītākā ir saistīta ar Amoru. Savas dejas laikā Amors uzlēja vīnu uz baltas rozes, kur nokrāsojās sarkanā krāsā. Kad Amors rozi pasmaržoja, viņš sajuta sumjas un dusmās viņš – mīlestības dievs izšāva uz rozi, tāpēc rozei ir ērkšķi, tie cēlušies no Amora bultām. Šī leģenda sīrupu padara īpaši pievilcīgu saldumu mīļiem un tiem, kas mīl mazus stāstus.

Rožu sīrups ir skaistā rozīgi sarkanā krāsā, tam ir brīnišķīgs aromāts, kas paver iespējas baudīt visas rozes aromāta dimensijas, bet garša izceļās ar ziedlapiņu piegaršu. Rožu sīrups var kļūt par oriģinālu papildinājumu izsmalcinātiem desertiem, limonādēm, mērcēm, augļiem, kokteiļiem, alkoholiskajiem kokteiļiem. Biezā, apetelīgā konsistence ir ideāli piemērota kūkām, pīrāgiem, saldējumam vai citiem gardumiem.

Daudzi bāri, restorāni izmanto šo sīrupu kā piedevu saviem kokteiļiem un dzērieniem.

Rožu sīrupa biezā konsistence piešķirs rozīnīti katram ēdienm,  kuru gatavosiet un tas kļūs pikants un neatvarāms. 

Rozes ziedlapiņu pozitīvās dziednieciskās īpašības jau zināmas kopš seniem laikiem. Tās satur B, C, K vitamīnus, flavonoīdus, tanīnu, daudzus maktro un mikroelementus. Tos var izmantot iekaisušu brūču ārstēšanā, kuņģa-zarnu trakta traucējumiem un arī kā pretdrudža līdzekli. Turklāt rožu ziedlapiņas var darboties arī kā reģenerējošs aģents, tām ir spazmolītiska, nomierinoša, pretiekaisuma iedarbība. Rožu ziedlapiņas var palīdzēt stenokardijai, stomatītam, strutainām brūcēm, apdegumiem un konjungtivītam.

Rozes sīrupa receptes

  1. Viena daļa rozes sīrupa, 6 daļas piena ( vai individuālās proporcijās pēc patikas). Samaisiet kārtīgi un gatavs dzeršanai.

  2. Viena daļa rozes sīrupa, 6 daļas sodas ūdens un ledus (vai individuālās proporcijās pēc patikas). Samaisiet kārtīgi un gatavs dzeršanai.

  3. Viena daļa rozes sīrupa, 6 daļas karsta piena ( vai individuālās proporcijās pēc patikas). Samaisiet kārtīgi un gatavs dzeršanai.

  4. Pievienojiet rozes sīrupu agaragaram un izeidojiet savu želeju. Pievienojiet rozes sīrupam agaragara pulveri un maisot sildiet līdz tas sacietē.

  5. Pievienojiet rozes sīrupu saldējumam

  6. Margaritai vai viskijam pievienojiet rozes sīrupu un nedaudz ledus ūdens, būs gards kokteilis.


Lietošana: var pievienot 1-2 ēdamkarotes glāzei ūdens, piena vai sulas

 

Citi pērk

HIMALAJU ROZĀ SĀLS rupjais 1kg 2.50€ HIMALAJU ROZĀ SĀLS, rupjā ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
T-PLUS MASALA MDH 3.50€ Garšvielu maisījums Masala tējas pagatavošanai
Masoor Dal Red Lentils Schani 500g 2.50€ Sarkanās lēcas

TOP preces

CHIA seeds 500g AKCIJA -30% 4.83€ Spēka un enerģijas avots
HIMALAYAN SALT Fine AKCIJA -30% 1.33€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
CHIA seeds 1kg AKCIJA -30% 8.75€ ČIA SĒKLAS (spāņu salvija)
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024