_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

GRAPE SEED OIL 250ml

Pārtikas Vīnogu kauliņu (Vitis vinifera) eļļa
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Ražotājs: INTERNATIONAL COLLECTION, Vācija

Tilpums: 250 ml

VĪNOGU KAULIŅU eļļu (Vitis vinifera) 
iegūst no vīnogu sēklām ar auksto spiešanas metodi.

Vīnogukauliņu eļļas augstvērtību, kā arī tās plašo pielietojumu kosmētikā, ārstniecībā un profilaksē nosaka vitamīnu (Е, А, B1, B2, B3, В6, B9, В12, С) lielā koncentrācija eļļā, makro un mikroelementu (kālija, nātrija, kalcija, dzelzs u.c.) daudzums, polinepiesātinātās taukskābes Omega-6 (60–80 %) un Omega-9 (15–25 %), kā arī flavonoidu, fitosterolu, cietvielu, fitoncīdu, hlorofila un enzīmu klātbūtne.

Tā satur aptuveni 70% polinepiesātināto tauku, no kuriem 70% veido Omega 6 taukskābes, tā ir labs E vitamīna un citu antioksidantu avots. Tās dūmu slieksnis ir 204 grādi, kas teorētiski ir labi cepšanai.

Veselības ieguvumi:

  • Vīnogu kauliņu eļļa–imunitātes stiprināšanai un ilggadībai.

  • Vīnogukauliņueļļa ir lielisks dabīgo antioksidantu (A, E, C vitamīna, rezveratrola, proantocianidina) avots. To var veiksmīgi lietot infekcijas un onkoloģisko slimību profilaksei (šis augu valsts produkts jo īpaši efektīvs ir hormonjutīgo audzēju – priekšdziedzera vēža, olnīcu vēža, krūts dziedzeru vēža – profilaksei un kompleksai ārstēšanai. Pateicotiesvīnogu eļļas antioksidantīvajām īpašībām, tās regulāra lietošana uzturā dod iespēju ilgus gadus saglabāt labu veselību, jaunību un skaistumu! 

  • Sirds un asinsvadu sistēmai. Šajā eļļā esošie vērtīgie elementi kompleksi veicina asinsvadu elastības paaugstināšanos, tiek nostiprinātas asinsvadu sieniņas, eļļai ir asinsvadus paplašinoša iedarbība, tā pazemina sliktā holesterīna līmeni asinīs, kavējot aterosklerotisko veidošanos, kā arī novērš trombu veidošanos un iekaisuma procesus artērijās un vēnās. Tādēļ šo eļļu rekomendē aterosklerozes, hipertonijas, trombozes, sirds išēmiskās slimības, sirds mazspējas, infarkta, insulta profilaksei un kompleksai ārstēšanai, kā arī tā ir efektīva tādu asinsvadu sistēmas slimību ārstēšanai kā vēnu varikoze, kuperoze, diabētiskā retinopātija, hemoroīdi.

  • Zarnu trakta sistēmai. Pateicoties pretiekaisuma, baktericīdai, brūces dziedējošai un reģenerējošai iedarbībai (to noteic eļļas bioķīmiskajā sastāvā esošās polinepiesātinātās skābes, A un E vitamīni, hlorofils, fitosteroli un flavonoīdi) vīnogu kauliņu  eļļu ieteicams lietot tādu slimību profilaksei  un kompleksai ārstēšanai, kas saistītas ar zarnu trakta gļotādas eroziju un čūlu (ezofagīts, gastrīts, kuņģa un divpadsmitpirkstu čūla, gastroduodenīts, kolīts, enterokolīts u.c.).

  • Sieviešu veselībai. Vīnogu kauliņu eļļa ir lielisks E vitamīns avots – tā labvēlīgi iedarbojas uz sievietes organismu grūtniecības un dzemdību laikā, kā arī veicina laktāciju. Eļļa mazina pirms-menstruāciju sāpes un diskomforta sajūtu klimaktērijas periodā. Tās lietošana ikdienas pārtikā ir teicams līdzeklis dažādu infekcijas un iekaisuma slimību, kā arī hormonatkarīgo slimību ārstēšanai sievietes organismā (ieskaitot sievietes neauglību).

  • Vīriešu veselībai. Vīnogu kauliņu eļļas sastāvā ir vielas, kuras kompleksā savienojumā paaugstina potenci, normalizē erektīvo funkciju un spermatoģenēzes procesu, kā arī būtiski uzlabo prostatas darbību (šīs vielas ir E vitamīns, polinepiesātinātās skābes Omega-6 un Omega-9, betacitosterols, B3 un B6 vitamīni). Tādēļ šo eļļu ieteic lietot vīriešu ikdienas uzturā kā profilaktisku līdzekli un palīglīdzekli vīriešu neauglības, prostatīta, prostatas vēža un priekšdziedzera adenomas ārstēšanai.

  • Ādas slimību un bojājumu ārstēšanai. Ar cietvielām, hlorofilu, fitonc;idiem, flavonoīdiem, A un E vitamīniem bagātīgi piesātinātā vīnogu kauliņu eļļa veicina bojātā ādas slāņa efektīvu reģenerāciju, tai ir pretiekaisuma un antiseptiska iedarbība, ja ir dažādas ādas traumas (brūces, apdedzinājumi, plaisas, nobrāzumi, varžacis). Eļļu ar panākumiem var lietot pie dažām ādas slimībām (šis augu valsts produkts ir efektīvs līdzeklis pret pinnēm, psoriāzi, streptokoku piodermiju, trofiskām čūlām).


Eļļas salātu mērcīte:

Sastāvdaļas



  1. 100 ml vīnogu kauliņu eļļa ielai bļodai salātu.

  2. skāba sula vai etiķis (aptuveni 50ml). Lai mērces garšu pastiprinātu, tai nepieciešama arī skābenāka sula vai etiķis. Laba izvēle būs svaigi spiesta citronu, apelsīnu vai laima sula. No etiķiem mērcei var izvēlēties balzāmetiķi, vīna etiķi, rīsu etiķi vai kādas citas garšas etiķi.

  3. piedevas izteiktākai garšai. Bez garšvielām, garšaugiem un citām piedevām svaigo salātu mērce nebūtu pilnīga. Tāpēc tai vajadzētu pievienot pa kādai tējkarotei sakapātu garšaugu pēc savas gaumes, piemēram, dilles, lociņus, baziliku, rozmarīnu vai ko citu. Mērcei pievieno arī sakapātus sīpolus vai ķiplokus, sinepes, tahini, medu, ievārījumu, sojas mērci vai sarīvētu ingveru.


Pagatavošana:

Kad izlemts, kāda būs salātu mērces sastāvdaļu kombinācija, atliek to pievienot salātiem. To var darīt divos variantos – sajaukt mērces sastāvdaļas atsevišķā bļodiņā vai pievienot pakāpeniski uzreiz bļodā. Ja sastāvdaļas pievieno pakāpeniski, iesaka vispirms salātus apliet ar eļļu, un tad apmaisīt. Pēc tam tiem pievieno sāli un piparus, un apmaisa vēlreiz. Visbeidzot tiem pievieno etiķi vai skābeno sulu un izvēlēto piedevu, piemēram, garšaugus un sīpolus, un salātus pasniedz, lai garšaugu un sīpolu gabaliņi skaisti "sēdētu" salātu lapām virsū.



Var lietot arī kosmētikā kā bāze masāžas eļļas sagatavošanai. Labi kombinējas ar citām eļļām, padarot smagus aromātus daudz maigākus.

Lietošana kosmētikai

5 piliens jebkuras ēteriskas eļļas uz flakonu (50ml) kosmētiskas eļļas.

Pārbaudīt uz individuālo jūtīgumu. Izvairīties no nokļūšanas acīs.



 

Citi pērk

Black Cumin oil Bioherba 250ml 17.90€ Auksti spiesta melno ķimeņu eļļa
NONI bio sula 27.50€ 100% organiskā Noni sula
IdrinQ 330ml 2.59€ Funkcionāls vitaminizēts dzēriens, kas dod enerģiju bez kofeīna un taurīna

TOP preces

HLOROFILS 500 ml 15.90€ Tas dziedina un attīra orgānus un pat iznīcina daudzus mūsu iekšķīgos ienaidniekus
SESAME OIL Sattva 500ml 7.30€ Nerafinēta Sezama eļļa
KURKUMA BIO SULA 19.90€ KURKUMA bio sula 250ml
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024