_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Lyapko application device PILLOW

Aplikācijas ierīce adatu masāžas spilvens
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Ljapko Aplikācijas ierīce adatu masāžas spilvens

Adatas solis: 5.8 mm 

Izmers: 385x165 mm


1856 adatas, kas izgatavotas no dažādiem metāliem (dzelzs, vars, cinks, niķeļis, sudrabs)

Ražotājs: Lyapko, Ukraina

Apvieno adatas virsmu ar adatas soli 5,8 mm ar gaisa piepildīšanas kameru, pateicoties kurai tā lieliski seko ķermeņa fizioloģiskajām līknēm un ļauj regulēt adatu spiediena pakāpi uz ādas.

Masāžas spilvenu var izmantot uz kakla, plecu josta, muguras lejasdaļā, kā arī citās ķermeņa daļās.

Aplikatori Ljapko paaugstina darbspējas un dzīves tonusu, uzlabo miegu un stabilizē vielmaiņu, uzlabo garastāvokli, palīdz ārstēt kuņģa – zarnu trakta, sirds – asinsvadu sistēmas, elpceļu un nervu sistēmas slimības, stabilizē šo orgānu darbību, novērš seksuālos traucējumus un uzlabo dzimumorgānu funkcijas sievietēm un vīriešiem; ārstējot ginekoloģiskās saslimšanas veicina ātrāku iekaisuma procesu novēršanu, palīdz ārstēt ovulācijas cikla traucējumus; saīsinās ārstēšanās laiks pēc galvas smadzeņu traumu iegūšanas, lūzumiem, operācijām, insultiem; noņem sāpēs mugurkaulā, locītavās un muskuļos, kā arī galvas sāpes, 2 – 3 reizes palielinās efektivitāte veicot masāžu, ausu un vispārējo adatu terapiju, veicot manuālo un lāzerterapiju, veicot mikroviļņu rezonanses terapiju. Lietojot aplikatoru Jūs samazināsiet medikamentu devas vai arī no tiem atteiksieties pavisam .

Aplikatori Ljapko

- paaugstina darbspējas un dzīves tonusu

- uzlabo miegu un stabilizē vielmaiņu, uzlabo garastāvokli

- palīdz ārstēt kuņģa – zarnu trakta, sirds – asinsvadu sistēmas, elpceļu un nervu sistēmas slimības, stabilizē šo orgānu darbību

- novērš seksuālos traucējumus un uzlabo dzimumorgānu funkcijas sievietēm un vīriešiem

- ārstējot ginekoloģiskās saslimšanas veicina ātrāku iekaisuma procesu novēršanu, palīdz ārstēt ovulācijas cikla traucējumus

- saīsinās ārstēšanās laiks pēc alvas smadzeņu traumu iegūšanas, lūzumiem, operācijām, insultiem

- noņem sāpēs mugurkaulā, locītavās un muskuļos, kā arī galvas sāpes, 2 – 3 reizes palielinās efektivitāte veicot masāžu, ausu un vispārējo adatu terapiju, veicot manuālo un lāzerterapiju, veicot mikroviļņu rezonanses terapiju.

Lietošana

Izmantojot šādu aplikatoru, jums vairs nav jādomā par to, kā pareizi izveidot vietu procedūrai. Vienkārši piepūtiet to ar gaisu, un jūs varat veikt procedūru. Uzpildes pakāpe ir atkarīga no individuālajām saskares sajūtām ar aplikatoru. Ja jums patīk izteikts efekts, jums vajadzētu vairāk uzpūsties un otrādi, lai iegūtu maigākas sajūtas, aplikators ir jāaizpilda ar gaisu mazāk intensīvi. Gumijas aizbāžņi palīdz pielāgot adatu spiedienu pat procedūras laikā. Pareizas lietošanas indikators ir komforta sajūta procedūras laikā.

Adatu masāžas spilvens ir paredzēts statiskai iedarbībai uz jebkuru ķermeņa daļu: muguru, vēderu, krūšu zonu, jostas-krustu daļas, plaukstām un pēdām. Zarnu kustību pārkāpumu gadījumā to ir ērti lietot vēdera zonā. Lai to izdarītu, aplikatoram jābūt blīvāk piepildītam ar gaisu un jāguļ uz tā ar vēderu.

Jūs varat apgulties uz adatas masāžas spilvena ar muguru vai likt to uz problemātiskajām ķermeņa vietām, vienmērīgi nospiežot to uz augšu ar smilšu maisiņu vai piestiprinot to ar elastīgu saiti. Aplikatoru iedarbības laiks ir atkarīgs no simptomiem, kas rodas šajā gadījumā, un no konkrētā uzdevuma, ko iestatījāt pats.







 

Citi pērk

Chinese Vacuum Cupping Set 12 pcs 12.50€ Vakuuma masāžas burciņu komplekts
Lyapko TRAVEL MATE 6.2 Ag 16.50€ Piemērots jūtīgai ādai un lokālai pielietošanai
Handy Head Massager 1.50€ Galvas masieris

TOP preces

SESAME OIL Arvins 500ml 7.00€ Melno Sezama sēklu eļļa
Vakuuma masāžas bankas, komplekts 4 gab AKCIJA -30% 8.75€ Masāžas vākuma gumijas burku komplekts
Brīnum-cimdiņš masāžai 4.00€ Tam ir relaksējoša, nomierinoša iedarbība
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024