_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

CHIA seeds 500g AKCIJA -30%

Spēka un enerģijas avots

Parastā cena: 6.90 EUR

Ieteicams līdz: 30.09.2024.

ČIA SĒKLAS (spāņu salvija)

Iepakojums:
500g

Izcelsmes valsts: Paragvaja

​Nesatur glutēnu

ČIA SĒKLAS (spāņu salvija)

Spēka un enerģijas avots!   

Čia – mazas sēkliņas ar patīkamu riekstu garšu, bagātas ar proteīniem un neaizstājamām Omega-3,6 taukskābēm, novērš uzturvielu trūkumu organismā. Šis dabiskais, ļoti barojošais produkts viegli pieejamā veidā satur neaizstājamās aminoskāpes, polinepiesātinātās taukskābes Omega-3 un Omega-6, vitamīnus un minerālvielas.



chia seeds



Čia sēklas kalpo kā papildus enerģijas avots, pie tam viegli uzsūcas un sniedz sāta sajūtu, veicinot svara samazināšanu. Tās ir lielisks produkts, kuru noteikti vajadzētu lietot ikdienas uzturā.



Aztec chia seed



Šo leģendāro augu izmantoja Maiji un Acteki. Acteku karavīri karagājienu un kauju laikā pārtika no Čia sēklām, kas sniedza viņiem spēku un izturību. Zināms, ka viņi spēja iztikt ar vienu sauju Čia sēklu dienā.



pure-chia_seeds_herbals



• Čia – ideāls olbaltumu avots veģetāriešiem, vegāniem un sportistiem. 20% no Čia sēklu svara sastāda augstvērtīgas augu izcelsmes olbaltumvielas, kuras satur visas neaizstājamās aminoskābes. Salīdzinajumam kvieši un kukurūza satur 14%, rīsi – 15%, auzas – 9%, mieži – 9%, amarants – 15%.  Nesatur glutēnu, viegli sagremojamas!

• Čia sēklās ir lielāks Omega-3 un Omega-6 taukskābju saturs kā linsēklās. Čia eļļā Omega-3 procentuāli sasniedz 60%! Taukskābes ir nepieciešamas taukos šķīstošo vitamīnu A, D, E un K metabolismam, šie vitamīni ir šūnu elpošanas un šūnu, gļotādu un nervu enerģijas apgādes katalizators.  Salīdzinājumam: saulespuķu eļļā 0,3%, olīvu eļļā – 1,5%, mencu aknās līdz 20%, dažās jūraszālēs līdz 40%, lašu ikros līdz 35%.

• Čia, atšķirībā no zivju produktiem, nesatur holesterīnu! Vēl vairāk, Čia sēklu lietošana veicina holesterīna līmeņa samazināšanos asinīs.  Līdz ar to asinsvados samazinās asterosklerotiskās plātnītes, normalizējas spiediens (īpaši hipertoniķiem), samazinās insulta un sirds asinsvadu saslimšanu risks. 

• Čia ir lielisks kalcija apgādes avots. Kalcijs ir nepieciešams normālai kaulu un muskuļu sistēmas attīstībai un funkcionēšanai, īpaši bērniem un sportistiem,  kā arī osteporozes novēršanai un samazināšanai , īpaši sievietēm menopauzes laikā.  Pētījumi liecina,  ka Čia sēklas satur 5 reizes vairāk kalcija nekā pienā. Pateicoties Čia sēklās esošajam boram organisms pilnvērtīgi uzsūc kalciju. Bors darbojas kā katalizators kalcija uzsūkšanai un asimilācijai. 

• Čia sēklas ir arī citu minerālvielu avots: magnija, fosfora, cinka, kālija un dzelzs . Šīs minerālvielas ir daudzu fermentu un hormonu veidošanās svarīgas satāvdaļas,  kā arī nodrošina endokrīnās sistēmas darbu.  Pētījumi liecina, ka Čia sēklas satur 3 reizes vairāk dzelzs nekā spinātos un 15 reizes vairāk magnija nekā brokoļos.

• Čia satur vitamīnus А, В1, В2, В3, kam ir liela nozīme organisma attīstībā, vielmaiņā, sirds asinsvadu un nervu sistēmu darbā. 

• Čia sēklas – ļoti vērtīgs antioksidants, kas kavē organisma novecošanos. Satur 3 reizes vairāk antioksidantus nekā mellenēs.

Izmantošana: Ēdiet Čia sēklas kopā ar augļiem, ogām, salātiem, zupām, otrajiem ēdieniem vai pievienojiet kokteiļiem. Pirms ēšanas Čia sēklas nav nepieciešams termiski apstrādāt.

Tās var lietot arī tīrā veidā samaisot glāzē ūdens vai pievienojot 1 ēdamkaroti  sēklu dažādiem graudaugiem, jogurtam, musli, sulai, mīklai, auzu pārslām, salātiem, sviestmaizēm, sieram, sviestam, augļu kokteiļiem, zupām.


Citi pērk

SUPERFOODS GOJI BERRY 10.50€ Godži ogas

TOP preces

SUPERFOODS GOJI BERRY 10.50€ Godži ogas
SPIRULINA POWDER Herbals Diet 150g 7.00€ Spirulīnas pulveris
LINSEEDS 1kg AKCIJA -30% 2.79€ LINSĒKLAS satur dabisko olbaltumvielu un kalciju
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024