_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Formula-148

Veicina normālu asinsspiedienu un holesterīna līmeni
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Formula 148  žeņšeņ un passifloras ekstrakti

Ražots: "MedPro Nutraceuticals"

Iepakojums: 60 kapsulas

uztura bagātinātājs ar augu ekstraktiem

Veicina normālu asinsspiedienu un holesterīna līmeni. Atbalsta normalu kardiovaskularu funkciju. Palīdz tikt galā ar stresu.

Amerikas žeņšeņs ir tautas līdzeklis, kas palielina izturību un uzlabo pašsajūtu, mazina nogurumu, stresu atveseļošanās laikā, tiek lietots sieviešu un vīriešu neauglības gadījumos, tas ir līdzeklis, kas uzlabos imunitāti un noturību pret baktērijām un vīrusiem. 

  1. Žeņšeņs (Panax quinquefolium) kā ārstniecības augs ir zināms jau vairāk nekā 4000 gadu. Austrumos žeņšeņu lieto gadsimtiem ilgi, un arvien lielāku popularitāti šis tradicionālais līdzeklis iegūst Rietumos. Ārstniecības augu izmantošana medikamentu ražošanā pēdējos gados strauji pieaug. Šo popularitāti nodrošina vairāki faktori




  • pēdējos gados publicēti daudzi klīniskie pētījumi, kas pierāda ārstniecības augu preparātu efektivitāti;

  • ārsti arvien vairāk izmanto ārstniecības augu preparātus savu pacientu ārstēšanā;

  • sabiedrībā palielinās gados vecāku cilvēku daļa, kuri vēlas saglabāt augstu dzīves kvalitāti un tāpēc izvēlas ārstniecības augu preparātus, lai risinātu vecuma izraisītās problēmas.


Šodien žeņšeņs ir vispazīstamākais tradicionālais ārstniecības augs. Pateicoties adaptogēnai iedarbībai, žeņšeņs spēj nolasīt novirzes organisma fizioloģisko funkciju līdzsvarā, normalizē un atjauno šo iekšējo līdzsvaru, palīdzot pielāgoties – adaptēties organismam pēc vajadzības dažādās dzīves situācijās. Žeņšeņs palīdz cilvēkiem saglabāt augstu dzīves kvalitāti, tas ir tradicionāls vitalitātes augs. American žeņšeņs - tautas līdzeklis, lai palielinātu izturību un uzlabotu pašsajūtu, mazinātu nogurumu, stresu un atvieglotu atveseļošanās laiku, tam ir antibateriāla, pretvīrusu iedarbība. Šim augam ir dzesējošas īpašības. Āzijas zāliena veidi ir kontrindicēti karstā klimatā. Tādēļ ķīniešu dziednieki atpazīst "ziemeļu radinieku", kas karstā klimatā atvieglo slāpes  un palīdz pārciest karstumu. Amerikas žeņšeņam vajadzētu augt vismaz sešus gadus, un tikai pēc tam tas uzkrājis ārstnieciskās īpašības. ASV un Kanādā savvaļas žeņšeņa savākšana ir aizliegta vai tai nepieciešama īpaša atļauja. Kanāda ir pasaulē lielākais žeņšeņa ražotājs Ziemeļamerikā un aizņem aptuveni 95% no produkcijas Amerikas Savienotajās Valstīs. Amerikāņu žeņšeņus var atrast ASV austrumu un centrālajā daļā, kā arī Kanādas dienvidaustrumu daļā. To galvenokārt atrod lapu koku mežos. Aktīvās sastāvdaļas, kas atrodas amerikāņu žeņšeņā, ir saharīdi, organiskās skābes un ginsenosīdi. Tas nraksturojās ar rūgto garšu, kas tik labvēlīgi iedarbojās uz mūsu nervu sistēmu.

2. Passiflora incarnate  - vērtīgs sedatīvs un nomierinošs garšaugs.Passiflora incarnata - mūžzaļš kāpalējošs augs, kas diezgan struaji izaug līdz 6 m, tā augļi līdz 5 cm diametrā, lai gan tam ir relatīvi neliela ēdamā celulozes daļa un daudz sēklu, tas ir garšīgs kā vārīts dārzenis vai vaigs, ja to ēd salātos. Passiflora - vērtīgs nomierinošs augs ar ilgu vēsturi izmantojot Ziemeļamerikā. To bieži izmanto, lai ārstētu bezmiegu, epilepsijau, nervu spriedzi, aizkaitināmību, neiralģiju, premenstruālo spriedzi un izdalījumus no maksts. Ir spazmolītisks, savelkošs, nomierinošs līdzeklis ar vazodilatējošām darbībām. Augu ekstrakts kavē mehānisku muguras nervu stimulēšanu, tas ir arī mazliet nomierinošs un samazina asinsspiedienu. Augā ir alkaloīdi un flavonoīdi, kuriem ir efektīva sedatīva iedarbība. Ziedu ekstrakts tiek kombinēts ar citiem augu izcelsmes līdzekļiem, kam ir nomierinošs efekts, lai palielinātu to iedarbību (balderjānis, asinszāle).

1 kapsula satur: pasifloras (Passiflora incarnate L.) lakstu sauso ekstraktu, t.sk. 3.5% viteksīni - 199 mg.; Amerikas žeņšeņa (Panax quinquefolius L.) sakņu sauso ekstraktu, t.sk. 10% ginsenozīdi - 125 mgProdukts ir bez lipekļa, bez ĢMO, nesatur GSE / TSE, veģetāras, ražotas pilnībā ievērojot ASV federālo pārtikas, zāļu un kosmētikas likumu un nesatur dzīvnieku izcelsmes produktus.

Diennakts deva un lietošana: 1 kapsula dienā ēšanas laikā. Grūtniecēm, sievietēm laktācijas periodā, cukura diabēta pacientiem, kā arī bērniem līdz 18 gadu vecumam pirms uztura bagātinātāja lietošanas konsultēties ar ārstu. Jāievēro piesardzība, lietojot vienlaikus ar zālēm depresijas ārstēšanai, pretdiabēta līdzekļiem un imūnsupresantiem. Nav ieteicams lietot vienlaikus ar varfarīnu. Ieteikums neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju un nepārsniegt ieteicamo diennakts devu.







 

Citi pērk

Balance B-50 Swanson 17.50€ 8 vitamīnu B komplekss
Mivitotal Plus 29.90€ Šķidrs vitamīnu un minerālu komplekss ar aminoskābēm visai ģimenei
Wheat Germ Soria 300g 3.50€ Kviešu asnu pulveris

TOP preces

SPIRULINA ORGANIC Herbals 300 tablets 9.50€ Spirulīnas tabletes BIO
MERIT pills 6.50€ Austrumu formula svara samazināšanai un kontrolei
TRIFALA BIO PULVERIS 7.50€ Trifala – dabas produkts, uzlabo vielu maiņu, iedarbojas attīroši
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024