_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Ljapko masāžas ierīce FARAON

Masāžas ierīce FARAON ir eksperimentāli atrasta ģeometriska figūra, kuras proporcijas praktiski atbilst zelta griezuma principam
Kods: 7028 7.80
Ljapko PHARAON massager

Masāžas ierīce «Faraons» Ljapko



Senie ārsti uzskatīja, ka masāža var piecelt kājās pat neglābjami slimu. Visos laikos masāža uzturējusi cilvēkos labu gara stāvokli un vingru ķermeni. Senatnē masāžas ierīces izgatavoja no sudraba, zelta un vērtīgu koku sugu koksnes. Tāda dāvana kalpoja kā īpašas labvēlības zīme un bija pieejama tikai izredzētajiem.



Mūsdienās grūti iedomāties ideālu veselīgu dzīvesveidu. Cilvēkiem nākas kaut kādā veidā specializēties, kas noved pie dažu orgānu sistēmu dīkstāves, un tās pārstāj spēlēt savu lomu cilvēka dzīvotspējas nodrošināšanā. Bet, ja kaut kāda mezgla sistēmas nepiedalās kopējā procesā, tad jebkura pašregulējoša sistēma agrāk vai vēlāk apstāsies.



Masāžas uzdevums ir atjaunot sistēmā harmoniju. Metodes būtība ir iedarbināt sastingušu enerģiju, atjaunot saikni ar pārējām, normāli funkcionējošām sistēmām, noregulēt enerģētisko līdzsvaru un nostiprināt galvenajā nervu centrā informāciju par to, ka atkal var harmoniski strādāt normālā, tas ir, veselīgā režīmā.



Visas šīs problēmas ātri, droši un efektīvi atrisina „mājas dakteris”- masāžas ierīce „Faraons”!

Izgatavota no ekoloģiski tīra un pret nodilumu izturīga polimēra, kurš berzes laikā neelektrizējas, masāžas ierīce ļauj masāžas laikā saglabāt veselīgu lauka struktūru, kas sevišķi svarīgi masējot galvu.



Masāžas ierīce Farons ir eksperimentāli atrasta ģeometriska figūra, kuras proporcijas praktiski atbilst zelta griezuma principam. Pēc uzbūves masāžas ierīce atgādina metāna molekulu, kuru uzskata par visa pamatu. Papildus izciļņi uz ierīces virsmām – dažādu izmēru izcilnīši (pussfēru veidā un kā konusi ar noapaļotu virsotni) katru lodi pārvērš par saliktu piramīdu. Pateicoties šiem izciļņiem, pieaug masāžas ierīces kvalitatīvo īpašību efekts. Izciļņi izveido sarežģītu lēcu savienojumus, kuri savukārt fokusē gaismas enerģētiskos kūļus un vērš tos uz masāžas virsmu.

Masāžas ierīces virsotni vainago „kronis”, kas pastiprina masāžas ierīces vienreizīgumu. Tās forma miniatūrā dublē tetraedru, kuram viena no kājiņām pagriezta tā, ka visi izciļņi vērsti vienā virzienā.

Masāžas ierīci Faraons iesaka glabāt iesaiņojumā, jo tā izgatavota piramīdas formā. Savā zonā piramīda sakārto telpas struktūru, tuvinot to harmonijas stāvoklim.



Vienlaicīga aplikatoru „Ljapko”, adataino veltnīšu un masāžas ierīces Faraons lietošana savstarpēji palielina to efektivitāti.



Ražotājs: „Ljapko” Ukraina.


Citi pērk

Lyapko CHANCE 5.8 Ag application device 36.90€ Ljapko aplikators Šans 118x235mm
Lyapko NEEDLE BALL Applicator 4Ag 55mm 41.90€ Iplikators Ljapko "Bumbiņa"
Lyapko FACE ROLLER 3.5 Ag 31.50€ Velnītis sejas masāžai 3,5 Ag

TOP preces

SESAME OIL Arvins 500ml 7.00€ Melno Sezama sēklu eļļa
Vakuuma masāžas bankas, komplekts 4 gab AKCIJA -30% 8.75€ Masāžas vākuma gumijas burku komplekts
Brīnum-cimdiņš masāžai 4.00€ Tam ir relaksējoša, nomierinoša iedarbība
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024