_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Tourmaline Magnetic knee brace

Turmalīna Magnēta ceļgalu saite
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Turmalīna Magnēta ceļgalu saite

Saite tika izgatavota, pamatojoties uz audiem, kas satur Turmalīna kristālus ar diametru 3 mm, un pastāvīgo magnētu sistēmu. Magnētiskā lauka, negatīvie joni, gari infrasarkano starojumus, kas radās no ķermeņa siltuma, iekļūst dziļākajos ādas slāņos, iznīcinot aktīvus radikāļus un citās kaitīgās vielās. Vienlaikus, turmalīns ģenerē negatīvos jonus, kas iekļūst ķermeņa audos, rada kaitīgus brīvus radikāļus un stimulē antioksidantu ražošanu. Kombinēto negatīvu jonu un magnētiska lauka iedarbības rezultātā paplašinās asinsvadi, uzlabojas asinsrite un limfas cirkulācija, paaugstinājas skābekļa saturs asinīs, aktivizējas šūnas enerģija, uzlabojas nervu sistēmas darbība, stiprinajas imūno šūnu funkcija. Turmalīna saites lietošana normalizē asinsriti, noņem simptomus, ko izraisa saskarsme ar aukstumu un mitrumu, noņem sāpes, palielina izturību, mazina stresu, uzlabo miegu, samazina nodilumu uz locītavām, mazina muskuļu saspringumu, piemīt tonizējošs efekts uz ķermeni. Vienlaicīga iedarbība no vairākām aktīvām sastāvdaļām (magnētiskā lauka, infrasarkanais starojums, negatīvo jonu) nodrošina noturīgu ilgtermiņa uzlabošanas efektu.

Produkts darbojas bez savienošanas ar enerģijas avotu, tas ielādējas ar saules vai siltuma avotu. Tā ir mūžīga saules enerģijas baterija. Pietiek ar trīs stundām saules enerģijas 7-10 dienu produkta lietošanai.



Turmalīna īpašības

- infrasarkano staru izolēšana,

- negatīvu jonu izolēšana,

- cilvēka ķermena bio straumes balansēšana,

- šūnu aktivizēšana ar dabīgo enerģētikas lauku

- efektīva aizsardzība pret kaitīgo starojumu,

- satur daudzus mikroelementus un fizioloģisko funkciju regulēšana



Specifikācija

Saite ir izgatavota no elastīga auda, iedarbības pusē ir ieliktni, kas izgatavoti no auduma ar turmalīna pārklājumu. Turmalīna derīgums nav ierobežots, turmalīna ieliktņu derīguma termiņs saistīts ar turmalīna auduma pamatnes stāvokli. Saitei ir 16 pastāvīgi magnēti, radot magnētiskā lauka stiprumu 500 Gauss. Magnētiskās īpašības tiek saglabātas 7 gadus.



Lietošana:

Pirms piemērošanas nedaudz samitriniet turmalīna audumu. Nofiksējiet saiti tieši tajā vietā, kur ir sāpes. Pēc apmēram 3-5 minūtes, ir manāma siltuma sajūta un nedaudz dedzinoša sajūta. Pirmā sesija ir 5-7 minūtes, 2 reizes dienā. Saskaņā ar individuālo organisma stāvokli var regulēt to lietošanas ilgumu. Ja pēc piemērošanas ir ādas dedzināšana, tas ir normāli, un nerada nekādu kaitējumu ādai, un norāda turmalīna aktīvo efektu. Pēc saites noņemšanas tā izzūd pēc 2-3 stundām.

Turmalīna saiti drīkst izmantot bez ūdens mitrināšanas. Šajā gadījumā siltuma emisijas prasa ilgu laiku.

Pēc 7 dienām, piemērošanas laiku var palielināt, pievienojot 2-3 minūtes ik pēc 7 dienām, līdz viena sesija būs 15-17 minūtēm (stabils siltuma sajūta) 2 reizes dienā, un uzturēt režīmu 3 mēnešus. Pēc mēneša pārtraukuma, protams, var atkārtot to pašu darbības veidu. Ar labu izturību atļauts izmantot saiti 20 minūtes, 2 reizes dienā 3 mēnešus. Vienas sesijas ilgums reglamentē individuālā jutība pret turmalīnu, asas dedzināšanas sajūta ir signāls pārtraukt procesu, lai izvairītos no ādas apdegumiem.



Ir stingri aizliegts ilgu laiku mitrināt saiti ar ūdens un izmantot mazgāšanā mazgāšanas pulveri un ziepes. Ieteicams vieglas mazgāšanas tīrā ūdenī (mazgāšanas laiks ir 5 minūtes) temperatūrā 40 grādi pēc Celsija. Šī mazgāšanas metode neietekmēs turmalīna saites efektivitāti.



Kontrindikācijas

Nedrīkst izmantot produktu ķermeņa augstas temperatūras laikā, kā arī bojātu ādu vietās. Akūtu mīksto audu traumās (sasitumi, sastiepumi) jostu var izmantot ne agrāk kā 24 stundas pēc traumas. Nelietot hemorāģisko insultu un hipertireozes gadījumos. Grūtniecēm un ar krūti barojošām sievietēm vajadzētu atturēties no saites.

Jālieto piesardzīgi pacientiem ar elektrokardiostimulatoru un alerģiskiem cilvēkiem.



Ražotājs: Biomag, Krievija


Citi pērk

Su-Jok Massage Kit 3.90€ Su-Džok (masāžas bumbiņa + 1 gredzenis)

TOP preces

SESAME OIL Arvins 500ml 7.00€ Melno Sezama sēklu eļļa
Vakuuma masāžas bankas, komplekts 4 gab AKCIJA -30% 8.75€ Masāžas vākuma gumijas burku komplekts
Brīnum-cimdiņš masāžai 4.00€ Tam ir relaksējoša, nomierinoša iedarbība
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024