_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

TULSI TEA JASMINE GREEN + DĀVANA

Tulsi lapu un augstvērtīgāko zaļās tējas šķirņu savienojums ar jasmīnu
Kods: 2151 9.50
Tulsi tea Jasmine Green pac N25
Nopērkot jebkuru Tulsi Organic India tēju, dāvanā saņemsiet Tulsi Tea Collection iepakojumu

TULSI JASMĪNU TEJA Tulsi lapu un augstvērtīgāko zaļās tējas šķirņu savienojums ar jasmīnu

Satur kofeīnu

Ražotājs: ORGANIC INDIA Ltd, Indija ORGANICINDIA

Iepakojums: 25 paciņas



Atjaunojošs un uzmundrinošs dzērniens, kam ir patīkams jasmīnu aromāts, bet pamatā tā ir tulsi tēja. Tā atjauno spēkus, uzlabo gremošanu un dāvā mieru. Tēja nesatur kofeīnu.

Ajūrvēdas tulsi tēja ar jasmīnu, anīsu un kumelītēm atjauno spēkus un iedarbojās nomierinoši. Tā nesatur kofeīnu, bet satur tik vērtīgos antioksidantus, kas atjauno un uzlabo šūnu vielumaiņu. Jasmīna aromāts silda un nomierina, uzlabo garastāvokli. Dabīgais kumelīšu saldums dod patīkamu siltumu un noņem spiedzi. Kumelīte satur ļoti vērtīgas ēteriskās eļļas, polisaharīdus, organiskās skābes un vitamīnus, kas palīdz atvieglot fizisko un prāta nogurumu. Anīs uzlabo gremošanu un sniedz viegluma sajūtu.

 

Par produktu

Svētais baziliks jeb Tulsi Indijā tiek uzskatīts par «augu karali», kuru izmanto ļoti daudzos ajūrvēdas preperātos. Ārstnieciskais Tulsi dzēriens slavens jau gadu simtiem visā pasaulē. Tam ir ne tikai izteikta garša, bet arī ar labvēlīga ietekme uz cilvēka organismu, jo tas satur daudz dažādus antioksidantus, ēteriskās eļļas, vitamīnus un mikroelementus un organiskās skābes. Tulsi palīdz atbrīvoties no stresa, stiprina imunitāti, uzlabo pašsajūtu, normalizē gemošanu, stabilizē sirdsdarbību, uzlabo nieru darbību un stimulē vielumaiņu.

Tradicionālā Tulsi tēja tiek izgatavota pēc senas receptes, kuras pagatavošanas noslēpums nododās no ģimenes ģimenē no paaudzes paaudzē. Bieži sastopamas tējas, kurās sastopams maisījums no dažāda veida svētā bazilika. Mūsdienās Tulsi dzērieniem pievieno arī dažādas dabīgās piedevas – noderīgus augus, ogas, augļus un aromātiskas ziedlapiņas, kas uzlabo dzēriena garšu un dod tam unikālas dziedneiciskās īpašības.

 

Uzņēmums Organic India ražo šo ajurvēdisko tēju tikai no videi draudzīgiem izejmateriāliem. Indijā uzņēmums strādā ar lauksaimniekiem, kas audzē Tulsi un citus augus saskaņā ar bioloģiskās lauksaimniecības noteikumiem, neizmantojot ķīmiskos mēslošanas līdzekļus un insekticīdus. Svētā Bazilika tēja ir organiski sertificēta un viss produktu klāsts ar visām peidevām nesatur ģenētiski modificētus komponentus.

 

Sastāvdaļas: maisījums no trīs šķirņu Tulsi lapām (svētais baziliks): Van Tulsi, Krišna Tulsi, Tulsi Ram; sarkanais mango, saldās rožu ziedlapiņas, jasmīns, kumelītes.GA

Citi pērk

Yogi tea Bedtime 4.90€ Mierīga nakts. Tējas komponenti maigi nomierina centrālo nervu sistēmu
TULSI TEA POMERGANATE GREEN+ DĀVANA 9.50€ Ājurvēdisks augu maisījums ar Svētu Baziliku, Zāļo tēju
TULSI TEA BRAHMI + DĀVANA 9.50€ Tulsi (Svētais baziliks) tēja ar Brahmi (Gotukola)

TOP preces

Yogi tea Detox 4.90€ Organisma attīrīšana
Yogi tea Bedtime 4.90€ Mierīga nakts. Tējas komponenti maigi nomierina centrālo nervu sistēmu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024