_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Yogi tea Minty Chlorella pac

Yogi tea piparmētru un hlorellas tēja
Kods: 2185 4.90
Yogi tea Minty Chlorella pac 2g N17
Yogi tea Minty Chlorella N17

Iepakojums: 17 paciņas

Ražots: Yogi Tea GmbH, Vācija



Svaigu piparmētru un slaveno hlorellas aļģu mijiedarbība YOGI TEA® Minty Chlorella ienes jūsu tējas tasē svaigu dinamiku. Viegla tēja, tikpat svaiga un iedvesmojoša kā jūras brīze. Sagatavojieties pārsteigumam. Šīs tējas būtība ir: “Jūtieties svaiga un uzmundrināta."

Sastāvdaļas

piparmētra *, citronu zāle *, lakrica *, baziliks *, citrona balzams *, baltais hibisks *, gvajausa *, moringa *, laims *, hlorella *, baobabs *, nātres *

  • Piparmētra - pirmo reizi atklāta 1696. gadā un, domājams, izveidota caur nejauša ūdens piparmētru un savvaļas piparmētru hibridizācija, piparmētra tagad ir viens no pazīstamākajiem augiem pasaulē. Piparmētra ir ārkārtīgi populāra visā pasaulē, pateicoties tās atsvaidzinošajam aromātam. Tai ir maiga, patīkami asa smarža un garša.

  • Citronu zāle satur ēteriskās eļļas un tai ir spēcīga, svaiga citronu garša. Šī auga izcelsme no zālāju ģimenes, kuru galvenokārt izmanto Āzijas virtuvē, līdz šai dienai joprojām nav skaidra.

  • Baziliks - šis "karaliskais augs", kā senie grieķi sauca par baziliku, 12. gadsimtā nonāca Ziemeļeiropā. Tam ir brīnišķīgi pikants aromāts, kas ir ideāli raksturots gan Vidusjūras virtuvē, gan svaigi pagatavotā tējā.

  • Citronu balzams - bitēm patīk augļi, kas bagāti ar nektāru, un cilvēki novērtē lapu pikanto-svaigo, citronu garšu. Viduslaikos citronu balzams tika tik augstu novērtēts, ka to vajadzēja kopt katrā Eiropas klostera dārzā ar dekrētu.

  • Hlorellas aļģes pastāv vairāk nekā 2 miljonus gadu, un tāpēc tās ir vieni no vecākajiem augiem uz mūsu planētas. Hlorella aug saldūdenī, un tās latīņu nosaukums nozīmē ‘maza, svaiga zaļa lieta’. Mūsdienās daudzi cilvēki to pazīst kā “superfood”, kura intensīvā garša atgādina spēcīgu zaļo tēju.


Ieteikumi pagatavošanai

Tējas maisiņu pārlej ar 250 ml svaigi vārīta ūdens. Ļauj ievilkties 5 minūtes vai ilgāk, lai iegūtu stiprāku garšu.

* Bioloģiskai Sertificēts

Citi pērk

Yogi tea Womens 4.90€ Sieviešu tēja
Yogi tea Alkaline Herbs 4.90€ Viegla harmonijā
TULSI TEА SWEET ROSE + DĀVANA 9.50€ Tulsi (Svētais baziliks) lapu maisījums ar dabīgām rožu ziedlapiņām, nomierinošajām kumelītēm un stēvijas lapu dabīgo saldumu

TOP preces

Yogi tea Detox 4.90€ Organisma attīrīšana
Yogi tea Bedtime 4.90€ Mierīga nakts. Tējas komponenti maigi nomierina centrālo nervu sistēmu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024