_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

Malavit Krēms - gēls

Spēcīgs pretiekaisuma, antiseptisks un pretsēnīšu līdzeklis
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.

Krēms - gēls Malavit

Ražotājs: MALAVIT, Krievija

Tilpums: 75ml


Šis ir spēcīgs pretiekaisuma, antiseptisks un pretsēnīšu līdzeklis ar augstu pretvīrusu iedarbību.

Krēms - gels Malavit paredzēts higiēniskiem, profilakskiem un kosmētikas mērķiem. Aktīvā sastāvdaļa krēmam - gēlam Malavit ir higiēniskais (bāzes) līdzeklis Malavit, kam ir spēcīga pretiekaisuma, antiseptiska, izteikta pretsēnīšu un pretvīrusu iedarbība. Malavit krēma sastāvā ir neitrāls gēls, kas ir nodrošina tā dziļu iekļūšanu audos, tādejādi veicinot ilgstošu iedarbību, kas dod efektīvāku audu reģenerācius. Glicerīns un ūdenī šķīstošā vīnogu kauliņu eļļa palīdz mitrināt un mīkstināt ādu. Šajā tehnoloģijā ir know-how. Preparāta autors ir profesors V.M. Dvorņikovs (no Barnaulas, Krievijā).

Malavit krēmu-gēlu var izmantot kā papildus ārstniecības līdzekli dažādu ādas un gļotādu iekaisuma procesu ārstēšanai. Lai paaugstinātu efektivitāti, krēmu-gēlu var lietot vienlaikus ar bāzes Malavit līdzekli. Sākumā uzklāj bāzes Malavit līdzekli 1:1, bet pēc tam atšķaidītu 1:20 lieto Malavit krēmu-gēlu.

Pielietošana

Dažādām ādas un mīksto audu traumām;

Ja ādas virsma ir vesela, bet ir zilumi vai hematomas, tad krēmu-gēlu Malavit ieteicams ieziest 2-3 reizes dienā uz bojātās virsmas.

Ja ir mīksto audu un muskuļu traumatisks iekaisums vai skeleta sistēmas traumas (sastiepums, samežģījums), nepieciešams uzmanīgi ieberzēt krēmu - gēlu Malavit slimajās ķermeņa daļās, lai samazinātu tūsku un iegūtu pretsāpju efektu;

Deguna traumu gadījumā mazinās tūsku, atvieglos sāpes. Krēmu – gēlu Malavit ieteicams uzklāt uz tīras ādas 2 reizes dienā;

Kosmetoloģijā krēms - gēls Malavit tiek izmantots profilaktiski problemātiskas ādas kopšanai, jo tas novērš iekaisuma procesu, sargā ādu no izžūšanas un priekšlaicīgas novecošanās. Krēmu - gelu Malavit ieteicams uzklāt 1-2 reizes dienā uz tīras ādas;

Dermatoloģijā krēmu – gēlu Malavit ieteicams lietot herpētisku bojājumu gadījumā uz lūpām un ādas. Krēmu - gēlu Malavit uzklāj uz bojātās ādas virsmas 3-4 reizes dienā, to nav jānomazgā.

Sastāvdaļas: Higiēniskais daudzfunkcionālais Malavit līdzeklis, iesvētīts destilēts ūdens, neitrāla želeja, glicerīns, mentols, vīnogu kauliņu eļļa.

Blakusparādības: nav atrastas



 


Citi pērk

Malahit solution 7.90€ Higiēnisks līdzeklis Malahīts

TOP preces

KINOKI Detox Foot Patch 2.00€ Detoksikācijas plāksteri kāju pēdām
Indian Neem Oil 7.50€ 100% auksti spiesta Nīma eļļa
RUMALAYA gel AKCIJA -40% 2.34€ Novērš locitāvu sāpes kā ārī locitāvu tūsku
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024