_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

CINNAMON POWDER TRS

Kanēļa pulveris
Kods: 3538 2.90
TRS Cinnamon powder 100g
Kods: 35388 6.90
3 x TRS Cinnamon powder 100g

Malts kanēlis TRS

Ražotājs: TRS Ltd, UK

Izcelsmes valsts: Ķīna

Iepakojums: 100g

Kanēlis veselībai un slaidai figūrai



Kanēlis - viena no visvairāk iemīļotajām un pazīstamākajām garšvielām. Daudzi zina kanēļmaizītes un kanēļa ābolu pīrāgu. Izrādās, ka tā ir ne tikai garšīga, bet arī noderīga garšviela. Zinātnieki ir pierādījuši, ka kanēlis uzlabo cukura uzsūkšanos organismā un pazemina glikozes līmeni asinīs, samazina "sliktā" holesterīna līmeni asinīs, kas darbojās profilaktiski pret novecošanos aterosklerozi un cukura diabētu.



Cinnamon Herbals



Kanēlis satur aktīvo vielu MNSR polifenolu , kas spēj imitēt insulīnu, lai aktivizētu tā receptorus un šūnās strādāt vienlīdzīgi ar insulīnu. 2-3 grami kanēļa samazina cukura līmeni asinīs par 20 %. Turklāt tika konstatēts, ka kanēlis asinīs pazemina tauku un sliktā holesterīna līmeni.

Protams, tas nenozīmē, ka jūs varat samazināt asinīs cukura un sliktā holesterīna līmeni, ēdot kanēli bulciņu un ābolu pīrāga veidā - tur ir pārāk daudz cukura un tauku. Labāk pievienot kanēli citiem noderīgiem produktiem. Piemēram, kokteiļos, ēdot graudaugus, sulām, pie tējas, kafijas, piena, jogurta vai kefīra.



Kanēlis - lielisks mangāna, dzelzs un kalcija avots. Tas arī stiprina sirdi un pazemina asinsspiedienu. Kopš seniem laikiem ir zināmas šī auga antiseptiskās īpašības. Kanēlis uzlabo gremošanu, normalizē kuņģa un zarnu darbību, paātrina vielmaiņu, aktivizē nieres, aknas, žultspūsli. Ja esiet saausktējušies, var pievienot pāris karotes kanēļa tējai un iedzert, tas darbosies labāk nekā zāles. Kanēļa tēju var dzert gipas epidēmijas laikā, lai novērstu saslimšanu.



Un nesen, kanēlis tika attiecināts uz produktiem, kas ne tikai pievieno papildu kilogramus, bet arī palīdzēs sadedzināt papildu taukus.



Kanēļa receptes:

1. Lai atjaunotos un samazinātu cukura līmeni.

1 glāzei svaiga jogurta vai kefīra pielikt 1/2 tējk. maltu kanēli, labi samaisīt, ļauj ievilkties vienu stundu. Izdzert tukšā dūšā no rīta un vakarā pirms gulētiešanas 8-10 dienas. Šajā laikā sekot līdzi savai diētai, atteikties no mīklas un konditorejas izstrādājumiem un saldumiem. Pāriet uz dārzeņu diētu un dzert daudz parastā tīra ūdens.

2. Lai samazinātu svaru

Glāzē ar zemu tauku satura jogurtu, paniņām vai kefīru, pievieno 1/2 tējk. kanēļa, 1/2 tējk. malta ingvera, šķipsniņa sarkano piparu. Ļaut nedaudz nostāvēties un izdzert, nevis apēst. Garša ir ļoti interesanta, pat negribās to apēst.

3. Burkānu kūka ar musli

1 liels burkāns, 2 ēdamkarotes graudu, 1 ēdamkarote miltu, 1 ēdamkarote skāba krējuma, ½ tējkarotes malta kanēļa.

Pagatavošana: Sarīvē burkānus, pievieno 2 ēdamk. Musli (vēlams augļu vai ar rozīnēm). Pievieno miltus un krējumu, samaisa, pārkaisa ar kanēli. Var izveodot kotletītes un cep, līdz gatavas.


Citi pērk

POPPY SEEDS TRS 3.00€ Magoņu sēklas
Basmati Rice Steamed with Five Beans 1.50€ Tvaicēti basmati rīsi ar 5 veidu pupiņām
Aromatic White Rice Aron 1kg 4.50€ Bulgāru aromātiskie baltie rīsi

TOP preces

HIMALAYAN SALT Fine AKCIJA -30% 1.33€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
CHIA seeds 1kg AKCIJA -30% 8.75€ ČIA SĒKLAS (spāņu salvija)
HIMALAYAN SALT coarse 1.50€ Himalaju rozā sāls ir brīnišķīga piedeva ar perfekti sabalansētu sastāvu un intensīvu garšu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024