_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

SAMPURNA SHRI YANTRA

Šrī jantra – bagātība, labklājība, pārpilnība

SAMPURNA SHRI YANTRA

Šri Jantra ir viens no senākajiem cilvēces ģeometriskajiem simboliem. Tas tiek pieminēts Atharva Vēdā.



Vārds «Jantra» ir celies no saknes JAM jeb JAN, kas nozīmē „atbalstīt, noturēt” un zilbes TRA, kas nozīmē „atbrīvošanās no važām”. Tādējādi, jantra saglabā, aizsargā un atbrīvo. Plašākā vārda nozīmē vārds jantra nozīmē „rīks”. Rīks, kas palīdz iziet aiz parasta domāšanas veida robežām un pāriet uz mainīto prāta stāvokli.



Jantras ŠRI telpa ir veidota ar 9 trijstūru savstarpējo krustošanos divos virzienos: ar 4 virsotnēm uz augšu, simbolizējot vīrišķīgo principu (Šiva) un ar 5 virsotnēm uz leju, simbolizējot sievišķīgo principu (Šakti). 9 mazi trijstūri, krustojoties, veido 43 mazus trijstūrus, katrs no kuriem atspoguļo noteiktu dievišķīgo enerģiju.



Šri jantra ir arī dievietes Lakšmi vai Šri grafiskais attēlojums, kas iedvesmo garīgu un materiālu pārpilnību, uzplauksmi un bagātību. Tās astoņas formas (ashtalakšmi) dāvina finanšu uzplauksmi un lieliskas veselības bagātību, slavu un krāšņumu, pacietību un garīgās zināšanas, enerģijas un ēdiena pārpilnību, mīlestību un labas attiecības, veiksmi visos pasākumos. Šri iedvesmo mistisku kosmosa iekārtu, dinamiskā spēka jomu un kosmisko radīšanu.



Tādu jantras spēku nosaka tās sarežģītā telpiskā ģeometrija. Tajā var atrast Zelta griezumu un atbilstību ūdeņraža atoma ģeometriskajai struktūrai, kas ir vienkāršākā mūsu Visuma daļiņa.



Pielietojums: Ir zinātniski pierādīts, ka Šri Jantrai ir labvēlīga ietekme uz cilvēka psihi. Proti, eksperimenti ir parādījuši, ka pat īslaicīga skatiena fiksācija uz tās bremzē galvas smadzeņu kreisās puslodes darbību, kas atbild par loģiku un analītisko domāšanu, un aktivizē labo puslodi, kuras darbība ir saistīta ar radošām idejām un intuīciju.



Daudzus gadu tūkstošus Šri jantru izmanto, lai noskaņotos uz Visuma ritmiem un piesaistītu savā dzīvē labklājību, uzplaukumu un veselību.



Kad mēs skatāmies uz jantru, mūsu uzmanība koncentrējas, prāts nomierinās, un noteiktā dievišķīga iesākuma enerģija aktivizējas mūsu apziņā.



Šī jantra var kļūt par jūsu aizsargtalismanu, kā arī par objektu meditācijai, var kļūt par sevis un pasaules izziņas veidu ar sakrālas ģeometrijas palīdzību. Šri jantru sauc arī par universālu jantru.



Šri jantra tiek izmantota  Vastu telpas korekcijai un lai piesaistītu mājās bagātību, mīlestību  un uzplaukumu. Vislabvēlīgākais izvietošanas veids ir mājas ziemeļos, ziemeļaustrumos vai dienvidaustrumos, kā arī jebkurā vietā, kur jūs jūtat labvēlīgu enerģiju trūkumu.



Izmērs: 150x150 mm

Izcelsmes valsts: Indija

 


Citi pērk

Grāmata Mājas harmonija Vastu šastra 11.00€ Vastu šastra. Šī grāmata ir mūsdienīgs praktisks ceļvedis dzīvojamās un darba telpas būvniecībā un iekārtošanā
Transparent 2.0 Ganesha Yantra 6.00€ Aizsargā pret nelaimes gadījumiem braucot ar automašīnu, noņem ceļā esošos šķēršļus, palīdz piepildīt vēlmes

TOP preces

Transparent Yantra Kompl. 4 9.50€ Сaurspīdīga uzlīmes Jantra, ko var uzlīmēt uz stikla vai jebkuras citas gludas virsmas
Handy Head Massager 1.50€ Atslābina, paceļ garastāvokli, iedarbojas nomierinoši
Transparent Shri Yantra ver 2.0 6.00€ Dod enerģijas pārpilnību, labklājību un bagātību, aizsargā pret negatīvu ietekmi un harmonizē telpu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024