_ _ _
Katalogs
HERBALS.LV Veikali
Uzzini savu Došu
Piesakies jaunumiem Herbals
Piegade
Saņem jaunumus pārlūkā:

АЮРВЕДА Целебные свойства пряностей

Ajurvēda. Garšvielu ārstnieciskās īpašības
Atvainojiet, prece patreiz nav pieejama.
Ragozin B.V. AJURVEDA Garšvielu dziedinošās īpašības

Šī ir grāmata - katalogs, kurā apkopotas garšvielu un garšaugu īpašības un metodes kā izmantot garšaugus un garšvielas ne tikai kulinārijā, bet arī medicīnā.

Grāmata "Garšvielu dziedinošās īpašības" sniedz pilnīgu priekšstatu par garšaugu un garšvielu izmantošanu veselības profilaksei un veselības uzturēšanā. Grāmatas sadaļās aprakstīta garšaugu vēsture, kur tās aug un dažādu garšvielu nosaukumi; veidi, kā gatavot mājas zāles no garšvielām un garšaugiem; vienkāršas receptes kā padarīt ajūrvēdas ēdienus pikantus, saldus, asus ar dažādām ajūrvēdas garšvielām.

Tagad grāmata ir papildināta ar sadaļu par Ajūrvēdas zāļu lietošanu noteiktos gadījumos un slimībām.

Izlasot šo grāmatu, jūs uzzināsiet par garšvielu ārstniecisko un profilaktisko iedarbību, uzzināsiet kā tos izmantot pareizi un ar ko kopā izmantot. Jūs uzzināsiet, kā garšvielas var ietekmēt jūsu veselību, prāta stāvokli, un padarīt savu ikdienas praksi piepildītu ar garšaugu un garšvielu ārstnieciskajām īpašībām, ja to izmanto pareizi, tās uzlabo organisma veselības stāvokli bez blakusparādībām. Jūs arī uzzināsiet, kā izmantot garšvielas kulinārijā, un iepazīties ar vienkāršām, bet tajā pašā laikā unikālām receptēm.

Autors - Boriss Vladimirovičs Ragozins - Ājurvēdas ārsts, kurš viens no pirmajiem ieguva Ajūrvēdas izglītību Indijā, pētot jogas terapijas Patandžali jogas institūtā Bengālijā, kurš Ajūrvēdas Austrumu medicīnas institūtā PFUR ir naturopātijas un jogas, katedras vadītājs un .

Jaunais izdevums ietver detalizētu ārstēšanas kursu aprakstus. Buljoni, tējas, tinktūras un ziedes, kas tiek sagatavotas mājās, palīdzēs ātri un efektīvi atbrīvoties no saaukstēšanās simptomiem, muskuļu sāpēm, saindēšanās, infekcijām un vīrusiem. Grāmata palīdzēs atrast īstās dziedinošās garšvielas kā apkarot pat smagas un hroniskas slimības. Jauks papildus pielikums grāmatai ir Dr. Ragozina kolekcija ar mīļākajām receptēm - garšīgs un veselīgs pamats līdzsvarotam uzturam.

Pateicoties detalizētam  aprakstam šī grāmata būs interesanta un noderīga ne tikai tiem, kurus interesē garšvielas un veselīgs dzīvesveids, bet arī jūrvēdas ārstiem un praktizētājiem, augu un naturopātijas, medicīnas studentiem.

Grāmata ir publicēta ērti izmantojamā formātā, lai jūs varat ņemt to līdzi kā rokasgrāmatu, lai pētītu šos retos dabas aizsardzības līdzekļus.

Grāmata ir mīkstajos vākos.

Grāmata ir krievu valodā.

Citi pērk

Tibetan Singing Bowl 11-12cm 450g RED 39.00€ Tibetas dziedošās bļodas - sens līdzeklis meditācijai
NAVAGRAHA YANTRA 25.00€ Navagraha jantras tiek izmantotas, lai pielūgtu 9 planētas
CopperVeda Bracelet NA06 15g 7.50€ Vara rokassprādze

TOP preces

Transparent Yantra Kompl. 4 9.50€ Сaurspīdīga uzlīmes Jantra, ko var uzlīmēt uz stikla vai jebkuras citas gludas virsmas
Handy Head Massager 1.50€ Atslābina, paceļ garastāvokli, iedarbojas nomierinoši
Transparent Shri Yantra ver 2.0 6.00€ Dod enerģijas pārpilnību, labklājību un bagātību, aizsargā pret negatīvu ietekmi un harmonizē telpu
Prece ir pievienota grozam.
+371 286-688-54
herbals@herbals.lv
SIA ELFARM HERBALSHOP
LV40003936046
Kr. Valdemāra 159, Rīga, LV-1013, Latvija
Rekvizīti norēķiniem:
AS Swedbank HABALV22
KONTS: LV66HABA0551017184222
Dabur
Organic India
Himalaya Drug
Planet Ayurveda
Indian Henna
Bioherba
Herbals Diet
Swanson
LIFELINES

Salidzini.lv logotips Meklē preces Latvijas interneta veikalos
All rights reserved | HERBALS.LV | Copyright SIA ELFARM HERBALSHOP © 2006-2024